09 February 2011

Oligochaeta


Oligochaeta nu are legătură cu oligarhia. Sau nu are în mod direct legătură cu oligarhia. Oligochaeta sună foarte aproape de "chatul oligarhilor", dar are mare legătură şi cu râmele, personaje ale unui discurs recent al preşedintelui. De fapt vreau să aduc în atenţie un articol al domnului Cristian Tudor Popescu.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/4237/7970321/1/5025.jpg?width=510

Între toţi clănţăii politicii din ultimii 20 de ani, care măcar s-au căznit să-şi facă panglicile să se brodească una cu alta, dl. Băsescu e unic printr-un miserupism total faţă de incoerenţa diversiunilor şi minciunilor sale. Le aruncă pe masă cum îi vin la îndemână. Şi repede. Sare de la una la alta, ca oamenii să apuce doar să simtă ceva, nu să şi gândească. În vreme ce sunt ridicaţi şpăgarii în uniformă ai vămilor, dl. Băsescu sugerează deja ca medicii să opereze candidaţii la arest nu numai cu masca albă pe figură, ci şi cu mascaţii negri pe post de asistenţi gata să le ia bisturiul din mână şi să le pună cătuşele.
De ce spune CT Popescu un astfel de lucru, puteţi afla din articol, De la râme la Regină (http://www.gandul.info/puterea-gandului/de-la-rame-la-regina-7970321).


Politica are un discurs din ce în ce mai acut... Atât de acut încât îmi vine să ţip... cam aşa.

1 comment:

shogunu' said...

Nene, m-ai "nenorocit"! :))))
N-am ştiut că io car oligochaete după mine cîndmă duc la pescuit! :)))
Banzai!
Mă întorc să citesc şi postul, că m-o umflat rîsu' şi n-am apucat.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.