23 November 2009

Cine?


Aud glonţul cum şuieră în drumul lui spre mine, îi simt mirosul de metal încins în amestec cu praf de puşcă... dacă mijesc ochii cred că îl şi văd... sau e doar o umbră... Cine-mi doreşte moartea?


(un film marca JEG.ro)

10 comments:

ion adrian said...

Lupta lui Traian Basescu cu mafia si cu tradatorii de neam si de tzara:

look at that and enjoy:: http://www.youtube.com/watch?v=Ox5mzTtYfK0

Bibliotecaru said...

:)
"Lupta lui Traian Basescu cu mafia si cu tradatorii de neam si de tzara" îmi doreşte mie moartea?
:)
Domnul Ion Adrian, nu vi se pare suspect că aţi ajuns să folosiţi expresii care până acum ceva timp erau licenţă Corneliu Vadim Tudor? Să înţeleg că domnul Tudor a avut dreptate? Există mafie? Există trădătorii de neam şi ţară?

ion adrian said...

Biblio,
Eu am introdus sintagma in limba romana, incepand de la inceputul anilor 90. Vadim doar a preluat-o.

Exista Biblio desigur ca exista si in context te anunt ca Patriciu, cu Nastase cu generalul Caraman si cu Geoana si generalul Vlad s-au intanit inainte de alegeri, cred ca la clubul Titulescu al lui Nastase.
Tot in context te intreb daca tu crezi ca acum ca sunt aliati, dl Geoana i-o fi spus lui Crin ce a facut la Moscova si oare, daca i-a spus Crin, o sa comunice secretul alegatorilor sai sau trebuie sa-l asteptam noi de la dl Basescu?

Bibliotecaru said...

Fundaţia Nicolae Titulescu nu este a domnului Năstase, ci a PSD. hanar nu am despre ce vorbiţi în legătură cu generalii.

Mă îndoiesc că există o prietenie PSD PNL, cu atât mai mult una dintre domnii Geoană şi Antonescu. Astfel de colaborări sunt legate de posturile care implică guvernarea, de banii daţi la primării... chestii din acestea.

ion adrian said...

I.

1. Asadar un text scris de mine pe un blog proBaescu ca raspuns unui dioversionist ipocrit si bun manipulator in favoarea lui Iliescu-KGB, valabil ptr oricine din aceasta categorie:

Nu voi mai intra in dialog cu tine, pentruca mai mult decat oricine de aici nu meriti decat dispretul meu.
Asadar la despartire si cu referire la postarile tale in care transpare bucuria pentru reusita pe care sperati si credeti ca o veti avea in diversiunile voastre jegoase,
Asadar rezultand clar chiar in ciuda datorita stilului duplicitar si ipocrit pe care-l stapanesti bine, ca tu esti unul din ticalosii de acord cu tembelizarea populatiei de catre trusturi, caci numai prin lozinca “ati mintit(tampit) poporul cu tembelizorul” se explica contradictia in care propunerile punctuale ale lui Basescu privind reforme politice recomandate de acesta, adica lucruri clare, greu de rasturnat cu toata propaganda insidioasa agresiva sau ipocrita a jegurilor din categoria carora de ceva timp incoace nu ma indoiesc ca faci parte, sunt acceptate cu majoritati covarsitoare la cele trei referendumuri, pastrandu-se, aceste majoritati, constant si indiferent de numarul de participanti la cca 80%, si modul ciudat in care au votat la presedentie.
Care este explcatia acestei contradictii?
Pai efectul manipularilor permanente cu care au fost bombardati mediatic, fiind pacaliti cu teoria scandalului facut de Basescu, de teoria caracteristicilor negative pe care le-ar avea, ca fiind un fel de branza buna in burduf de caine, caci nu pot nici chiar dusmanii lui sa nege fatis lucrurile bune facute de acesta, adaugand in fals insa ideea burdufului de caine care sa devina in timp mai important chiar si decat continutul.
Adica s-a indus ideea ca daca poti manca din branza buna oferita de Basescu votand initiativele acestuia, totusi sa nu-l votezi pe acesta si sa ajungi sa-i votezi chiar pe cei care s-au opus sa primesti respectiva branza buna.dar ferindu-te de caine, caine care desigur ca nu exista in realitate dar rostul manipularii a fost tocmai crearea convingerii ca ar exista si in realitate si nu numai in gura jegurilor.
Ba mai mult sa ajuns sa se si minta cu nerusinare totala, rastalmacind comportamentul de mai sus si sustinand ceva aberant prin inconsistenta logica(caracteristica de baza a comunismului): chiar daca 80 % voteza ptr branza ciobanului Basescu , 70% il urasc, il vor jos pe ciobanul Basescu, cum explica si sustine javra batrana si criminala cu secundul acesteia Nastase si cu valetul Geoana.
Asta ca sa-i demobilizeze pe cei care apreciaza si branza dar si pe ciobanul pe care o face.

ion adrian said...

II

***, greatza fata de tine m-a facut sa compun un text excelent, sintetic, care prelucrat de cei care sprijina campania dlui Basescu, l-ar ajuta pe acesta foarte mult , caci pentruca dl Basescu sa aiba in 6 decembrie un triumf sau macar sa castige confortabil, este suficient ca un declic sa se produca in mintea pusa in stare de confuzie a multor romani cinstiti, care manipulati de jegurile din care faci parte, care crezand ca dl Johannis este o solutie salvatoare de unire a fortelor politice si a venirii primaverii peste “iarna nemultumirii noastre” nestiind sau nedecriptand sensul corect al faptului ca in judetul Sibiu, dl Basescu a obtinut scorul maxim ca si in Arad de 45-46%, in timp ce Antonescu s-a mentinut doar la valoarea medie pe care a avut-o.
Este astfel evident ca Johannis a fost pregatit de monstruasa coalitie comunist -mafiota sa devina un simbol national de mucava adica in realitate fals care sa dea acoperire, aparenta de grija de interes national monstruasei coalitii referite, care ii aduna la un loc si pe fata, pe cei care au fost la un loc si cand se intalneau pe ascuns cu securistul Vlad , spionul rus Caraman(a fost singurul ofiţer al Securităţii decorat de KGB pentru rezultate excepţionale împotriva NATO) agresor al Nato-ului din care azi si noi cu multzumire facem parte, cu valetii lui Putin la Moscova.

Daca staful de campanie, cei din PDL care ajung la televizor, ca din pacate nu sunt eu acela, sa nu se mai lase tarati in toate diversiunile pe care jegurile ca tine le pregatesc si sa spuna clar si repetitiv ce ti-am spus eu tie aici.

ion adrian said...

2. Un text postat de un sustinator al lui Basescu:

Intelectuali din toate colturile: treziti-va ! Deschid lista lui Basescu !
Andrei Plesu :
Traian Băsescu ar putea câştiga pe mâna detractorilor săi care, în zelul lor, şi-au ieşit din minţi. La păcatul lipsei de civilizaţie, al prostului gust, al excesului de fiere, se adaugă, masiv şi păcatul mediocrităţii mentale, al ignorării propriilor interese. În ce mă priveşte, le reproşez că mă împiedică să-mi exercit, calm, spiritul critic.
Îmi sabotează judecata. În loc să mă convingă, mă dezgustă. Tipul de campanie care mi se bagă pe gât în fiecare seară n-are nici o legătură cu lupta dreaptă, cu buna cuviinţă, cu moravurile politice europene. E un fel de balamuc mânios, o bădărănie tribală, care vrea să combată „răul” cu „şi mai rău”. În aceste condiţii, dacă ai de ales între „intelectualii lui Gâdea” şi „intelectualii lui Băsescu”, nu prea poţi sta pe gânduri.
Nota mea, ion adrian: dragilor si atunci cine face galagia?

Alin Fumurescu
Intr-un fel, in tot raul e si-un bine. Dilema morala s-a rezolvat. Oricat l-ai uri pe Basescu nu poti vota cu Geoana.(nota mea, ion adrian: si atunci Diana Tusa de ce-l votezi pe Geoana?) Simplu, la mintea cocosului pe care Socrate, dupa ce si-a baut cucuta, l-a considerat o datorie de onoare. ….Revenind, avem de ales intre un presedinte care-si imagineaza ca tot ce zboara se si mananca (nu se), afemeiat (sa arunce primul piatra), bolnav, care vrea ca parlamentul sa fie cel mult un apendice al democratiei, dar in esenta de bun simt si unul care da fuga la Moscova (”pe ascuns” – cat de prostanac poti sa si fi?) cand e vicepresdimte al Consiliului Suprem de Aparare.Eu constat. Dumneavoastra alegeti!

Ioan T.Morar
O scurta dedicatie pentru liberalii care-l vor vota pe Geoana
Vă mai aduceţi aminte de Piaţa Universităţii? Era, acolo, un cîntec, acum uitat. A mai fost o represiune, tot atunci, cînd Ion Iliescu a chemat minerii, transformînd România înr-o ţară primitivă, ocolită ani buni de investiţii străine consistente, scoţînd-o de pe linia civilizaţiei. Ion Iliescu se află, acum, de-a dreapta lui Geoană. Pe care unii liberali probabil că-l vor vota. Spre aducere aminte vă ofer o secvenţă pe care am găsit-o pe youtube. E scurtă dar elocventă.
Mînia lui Crin, cînd a pierdut, a fost un truc ieftin. Pentru că, de fapt, el a adunat nişte voturi pentru Geoană. Sondajele i-au spus ceva mai devreme că nu va intra în turul doi. Dar Crin nu a vorbit de capul său, ci după un plan bine ticluit dinainte. Jocurile politice din tabăra de la Grivco au nişte fire de care, oricum tragi, tot la Patriciu ajung.

Cristian Teodorescu
Cati liberali il vor asculta pe Crin Antonescu pe 6 decembrie?
Adică se vor duce să-l voteze pe Geoană? Se vor duce să-i cauţioneze pe Hrebenciuc şi pe Vanghelie? Îi vor face bezele lui Ion Iliescu şi vor înceta să mai vadă în Adrian Năstase pe nepotul mătuşii Tamara? Unii dintre pragmatici cred că, dacă Geoană a declarat că-l acceptă premier pe Iohannis, acesta e un argument suficient să-l voteze.
(nota mea ; v-am explicat ce reprezinta cu sau fara voia lui stindardul de carton Johannis)

Va dedic in final acest videoclip sa va aduceti aminte si cine stie, poate veti intelege ce avem in fata:

http://www.youtube.com/watch?v=ulKBefuioHw&feature=related

Rog de asemeni orice om de buna credintza din orice partid ar face sau nu parte, roman, dar care gandeste singur, care nu traieste prin RTV sau A3 sa se gandeasca bine si sa-si raspunda siesi: unde gresesc eu si cei citati mai sus si unde are el dreptate ?

ion adrian said...

3. Liberalilor care nu mai merg la vot:

Numai in matematici doua numere care au acelasi cardinal sunt identice adica fara indoiala
1 =(citeste identic) 1
sau
2=2
In realitate doua mere nu sunt identice cu alte doua mere pentru ca niciodata nu se poate gasi un mar identic cu alt mar(doar numerele lor pot fi identice, adica idealul continut in ele)

Asadar oricat de asemenea ar parea situatia la acest scrutin, ea nu este, macar si doar daca asculti atacurile dezlantuite contra lui Basescu.
Daca ele sunt corecte si adevarate nu ai a sta pe ganduri, raul cel mare este Basescu, du-te si-l voteaza pe Geoana, sa nu regreti dupa aia ca a ajuns iar presedinte Basescu, dusmanul principal, inamicul public cel mai periculos cel mai tradator, al poporului si al natiunii romane.

Daca insa nu te poti duce sa-l votezi pe Geaoana, pe Vadim pe Iliescu, pe Vanghelie, pe Nica, pe Caraman, pe Vlad adica KGB-ul, atunci cum poti totusi sa-i sprijini stand acasa, caci asa este, chiar daca nu vrei sa recunosti mintindu-te singura, pe ei ii sprijini stand acasa, caci desigur tu in 2004 daca aveai varsta sa votezi ai votat Basescu, si deci prin tine Basescu pierde un vot din ce a avut atunci si prin toti cei care-l parasesc azi chiar daca isi impaca constiinta nevotandu-l nici pe Geoana de fapt il voteaza pe Geoana.

Si daca constati ca nu gresesc logic in ce-ti spun, iti fac impresia unui ticalos?
Judeca singur, si daca iti fac, te rog eu, nu sta pe ganduri voteaza-l pe Geoana.
PS.In Apocalipsa este definita categoria de caldicei prin biserica din Laodiceea si citez ca sa nu existe dubii:

Iar îngerului Bisericii din Laodiceea scrie-i: Acestea zice Cel ce este Amin, martorul cel credincios şi adevărat, începutul zidirii lui Dumnezeu:
15. Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
16. Astfel, fiindcă eşti căldicel – nici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea.
17. Fiindcă tu zici: Sunt bogat şi m-am îmbogăţit şi de nimic nu am nevoie! Şi nu ştii că tu eşti cel ticălos şi vrednic de plâns, şi sărac şi orb şi gol!
18. Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur lămurit în foc, ca să te îmbogăţeşti, şi veşminte albe ca să te îmbraci şi să nu se dea pe faţă ruşinea goliciunii tale, şi alifie de ochi ca să-ţi ungi ochii şi să vezi.
19. Eu pe câţi îi iubesc îi mustru şi îi pedepsesc; sârguieşte dar şi te pocăieşte.
20. Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine.
21. Celui ce biruieşte îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu, precum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui.
22. Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor.

Darius said...

Foarte frumos. Genial baiatul asta. Nu degeaba e tizul meu. ;)

Bibliotecaru said...

:)

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.