28 October 2011

Mesaj de felicitare...


Talentul dumneavoastră natural şi minunat, înalta putere de muncă şi devoţiunea cu care vă aplecaţi asupra muncii pe care o iubiţi, vă permite atingerea unor măreţe succese profesionale şi înscrierea unei pagini luminoase în istoria muzicală a jazz-ului rusesc.

Simţul dumneavoastră de responsabilitate civică şi implicarea dumneavoastră în lucrări publice semnificative merită de asemenea mult respect.
Bănuiesc că recunoaşteţi limbajul de lemn. Felicitarea vine din partea premierului Vladimir Putin şi merge spre Igor Butman la cea de a 50-a aniversare. Cum este să fi felicitat de premierul ţări? Nu ştiu, pe mine nu m-a felicitat niciodată o personalitate de acest calibru.

Igor Butman este un cântăreţ minunat care a şi înregistrat foarte mult... Spre deosebire de mine chiar merită felicitarea unui premier.



În spun şi eu La Mulţi Ani!

5 comments:

Vasile, said...

Biblio,

Normal ca dumneata nu ai sa fi ever felicitat. Igor e sufleor,trompetist,saxofonist sau clarinetist..................... ,
dar nu verbalist politic daca ar cinta si politic atunci , ar fi fost trombonist in gara .la circ sau la un internat de nebuni!

N. Raducanu said...

O felicitare curat in limbaj de lemn! Dar Igor Butman e un mare interpret in jazz: deja celebru in tara sa, el a emigrat in 1987 in Statele Unite, unde a cantat cu unii dintre cei mai renumiti jazzmeni. Fostul presedinte al SUA, Bill Clinton, si el saxofonist tenor, a spus ca Butman este”My favorite living saxophone player”. La 27 octombrie 2011, in sala mare a Palatului Kremlinului (3000 locuri), are loc un concert festiv la care Butman a invitat si numerosi interpreti de jazz americani, printre care Natalie Cole, Wynton Marsalis si Randy Brecker. Igor Butman este laureat al premiului de stat al Rusiei.

Bibliotecaru said...

Mulţumesc pentru acest CV binevenit.

Popateapa said...

Mulţumesc pentru cele ascultate, pentru ca m+am mai calmat. De ce? Citește aici:
Domnule Ion Iliescu, m-aţi dezamăgit!

Posted by Popateapa pe 29 octombrie 2011






1 Votes

Astăzi 29.08 2011 a avut loc, în sala primăriei din Olteniţa, lansarea cărţii domnului Ion Iliescu,“Fragmente de viaţă şi istorie trăită”. Am fost profund dezamăgit! Am vrut să intru şi eu în sală ca orice cetăţean. Nu am fost trecut pe listele de partid ale domnului Ţone Petre. Intrarea mi-a fost interzisă de cerberii PSD-işti locali.

Sunt sigur că nu am fost băgat în seamă (adică invitat) pentru că nu sunt membru PSD şi în acelaşi timp am adus critici serioase, pe blogul meu, domnului Ţone. De fapt i-am sugerat acestuia să îşi dea demisia, din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Olteniţa, datorită trecutului său infracţional: De ce PSD nu introduce principul cinstei şi corectitudinii?.

Domnule Iliescu aţi fost preşedintele tuturor românilor. Chiar şi a celor care v-au înjurat. Eu doream să particip, ca orice cetăţean român. Am avut plăcerea să dau mâna cu dumneavoastră anul trecut la Congresul PSD. Acolo nu m-a împiedicat nimeni să particip. Am impresia că unii lideri mărunți, sau membri PSD, vă folosesc şi vă manevrează, în folos propriu. Mă feresc să folosesc, acum, la mânie cuvinte grele.

Ca un observator din exterior, am auzit cum la ieşire, mulţi dintre cei prezenţi în sală, au spus că dacă nu-i invita Ţone nici nu veneau. Nici nu aflaseră de eveniment. Eu am venit din stimă şi consideraţie pentru dumneavoastră. Scuzaţi că spun cam dur, dar mi s-a indus ideea, că sunteţi manevrat şi poate aţi fost manevrat şi în perioada postrevoluţionară. Sunt sigur că nu se umplea sala, nici pe jumătate, dacă era intrarea liberă. Aţi fost girul electoral al lui Ţone. Păcat!

Trebuie să ştiţi ca multă lume vă înjura pe stradă pentru că aţi desfiinţat CAP-urile, aţi dat liber la marele Jaf Naţional.

Îmi amintesc, cu oarecare strângere de inimă, că atunci când aţi venit la Olteniţam, în campania electorală pentru alegerile din 2 000, am fost martorul unei întâmplări cu gust amar. Începând vizita de la poarta Şantierului Naval Olteniţa, o sudoriţă, Leana se numea, v-a spus că acea conducere pe care o aveam, atunci, va duce şantierul în faliment. A vrut să vă arate cum se vindeau utilaje valoroase, sub formă de fier vechi.

V-aţi uitat la ea, aţi bătut-o pe umăr, şi aţi urmat traseul stabilit de conducerea ce ne-a dus, în adevăr, în faliment. De fapt acum şantierul nici nu mai există. Ruine îmburuienate. Ei bine, domnule Ion Iliescu acea Leana a fost astăzi să vă vadă. Femeia nu avea nimic să vă spună. N-a fost lăsată nici ea să intre. Nu a fost invitată de Ţone.

De aceşti oameni se îndepărtez partidul. Cei ca mine, ca Leana, ca……mulţi. “Proşti, da mulţi, Maria Ta!“, vorba lui Moţoc.

De ştire şi dumneavoastră:Adrian Nastase, Alecu Racoviceanu, Alioşa Popovici, Amza Carmen, Corina Creţu, Patrănoiu Dana, Cati Lupascu, Fragmentarium, Gondolin, Teodora Marinescu, Ionuţ Iancu , Pavel Ionuţ, Oana Niculescu-Mizil, Rinder Razvan Catalin, Sfinxul Sibilinic, Victor Ponta,

Vasile, said...

Popateapa,

Cam tardiva felicitarea dumneavoastra . atat de tardiva incit si-a pierdut sensul, sau directia ,cu voia dumneavoastra!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.