12 February 2012

Banii fac încă o victimă, Whitney Houston


Este evident că apăsarea pe care casele de discuri şi interesele financiare conexe o fac asupra vedetelor pop conduce, până la urmă, la grave probleme de sănătate şi fragilitatea vedetelor o demonstrează din plin. Concertele şi turneele de promovare susţinute într-un ritm infernal, presiunea înregistrărilor, chiar şi "soluţiile" speciale de înfrumuseţare, dietele, operaţiile estetice, presiunea de tip paparazzi... Astfel se ajunge la...

Whitney Houston, Iconic Pop Star, Dies at 48

http://a.abcnews.com/images/Entertainment/ap_whitney_120211_wg.jpg
(http://a.abcnews.com/images/Entertainment/ap_whitney_120211_wg.jpg)

Iată ştirea:
Veste şoc pentru lumea muzicală. Celebra cântăreaţă Whitney Houston a încetat din viaţă noaptea trecută la vârsta de 48 de ani.

Cântăreaţa a fost găsită moarză într-un hotel din Beverly Hills, unde urma să participe la o petrecere. Bodyguardul său a descoperit cadavrul şi a anunţat imediat autorităţile.

O ambulanţă a sosit la faţa locului iar paramedicii au încercat să o resusciteze pe artistă, însă fără succes. Poliţia a început o anchetă pentru a stabili cauza decesului.

După primele investigaţii, oamenii legii spun că nu există dovezi care să indice un asasinat sau vreo altă infracţiune.

http://media.rtv.net/image/201202/w620/whitney_houston_86228400.jpg
(Whitney Houston
Foto: thatgrapejuice.net)

Vestea morţii lui Withney Houston a făcut înconjurul lumii şi a stârnit o mulţime de reacţii. Mai multe vedete au postat pe internet mesaje de bun rămas pentru cântăreaţă iar numeroşi fani şi-au exprimat regretul pentru dispariţia sa.

Artista a murit cu o zi înainte de decernarea premiilor Grammy. Organizatorii evenimentului vor să introducă în programul galei, un tribut pentru Withney Houston.
(http://www.rtv.net/whitney-houston-a-murit-la-48-de-ani_15464.html)
Artiştii şi facerea de bani nu se împacă bine. Iubiţi-vă artiştii, protejaţii de mizeria vieţii de zi cu zi. După ce se duc, este prea târziu.

2 comments:

FURY said...

Uitati sa mentionati principala cauza a morttii premature a majoritatii artistilor din ultimii 40 de ani- drogurile...Vezi: Janis joplin, Elvis,Brian Jones,Michael Jackson,Jimi Hendrix,W Houston....!!!

Bibliotecaru said...

Nu uit, numai că în acest ultim caz nu este încă nici o dovadă...

Pe de altă parte şi drogurile sau băutura au drept cauză aceiaşi stare.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.