03 February 2012

Toader Paleologu are dreptate... mai mult bun-simţ ar fi util


Toader Paleologu este un politician atipic. Bine construit intelectual, elegant, cu umor... nu i se poate reproşa decât că şi-a asumat statutul de membru de partid, pentru că sunt convins că în afara politicii ar fi fost un om "de salon" extraordinar. De ce să simtă nevoia domnul Hurezeanu să-l hăituiască? Eu cred că a avut tot dreptul să-i ceară domnului Hurezeanu un minim respect.

Interesant este că domnul Hurezeanu, altfel şi domnia sa un om cu ştaif, nu şi-a înţeles depăşirea pragului de eleganţă şi a mers mai departe.

Cred că domnul Toader Paleologu a reacţionat corect şi mai cred că aceasta este reacţia potrivită în faţa excesului de virulenţă media.


(http://webtv.realitatea.net/actual/toader-paleologu-a-plecat-furtunos-dintr-o-emisiune-tv)

8 comments:

Liviu said...

Tot respectul pentru alegerea domnului Toader Paleologu. Sunt foarte fericit ca pentru prima oara cineva a pus piciorul in prag si a plecat de la emisiune in care respectul a devenit ceva facultativ si cursul discutiilor este condus de emotii necontrolate.
Mi-as dori sa fie mai multi oameni ca el si tinerii sa il aiba ca model in viata.

virusverbalis said...

Reactiile politicienilor sunt imprevizibile..O fi bine, o fi rau...?

Bibliotecaru said...

Rău sau bine, a devenit normalitate.

Vasile, said...

Dl. respectiv merita onoare unui travesti ..politic!

Molcom cu o exprimare infundata aproapoe de aceea a Majestatii sale,scoolit ca la nivelul copiilor rsfatati cu o asa de mare inteligenta care l-a transferat in tabara traseistilor politici de doua parale.

Nea Alecu in mod sigur s-a rasucit in mormant!

Sper in vad ca acest tip de inteligenta sa se manifeste altfel decit politic!
Un mizerabil!

Bibliotecaru said...

Cred că sunteţi prea aspru totuşi.

N. Raducanu said...

Nu mi se pare deloc ca dl. Paleologu a fost insultat si deci ca plecarea sa din emisie ar fi fost justificata. El e om politic si stie prea bine ca pe acest teren tonul discutiilor poate fi mai aspru sau ridicat. Iesirea lui din emisiune nu a dovedit, dupa mine, decat ca intrebarile lui Hurezeanu nu ii conveneau si dorea sa le evite. Lumea este indignata si manifesteaza pe strada pe ger, iar el, Paleologu, doreste eleganta verbala si respect, adica ceva in contratimp cu vremurile in care traim..

epolitikon.wordpress.com said...

Hurezeanu e si el un hemoroid cu datorii la banci, trebuie sa-si castige cumva banii; ori sa-i justifice. Si trage si el in cine prinde.

Si da, Paleologu nu-i baiat rau dar parca nu-l prinde rolul de politician.

Si pentru ca am mai vorbit noi candva despre el, as spune ca l-as prefera la MAE, nicidecum la primarie...

Bibliotecaru said...

Hemoroid?

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.