20 April 2012

Se mai primeneşte sângele


Pe timpuri, cea mai răspândită metodă de tratament a unui bolnav era să i se ia sânge. Unora li se aplicau lipitori, altora li se tăiau vasele de sub limbă... metodele sunt diferite dar rezultatul era oricum "primenirea sângelui".

Astăzi preşedintele de partid Emil Boc aplică acelaşi tratament pseudo-naturist PDL. Se uită la PDL cum are o mână tăiată din umăr şi umple totul în jur de sânge ţâşnind... şi se bucură că primeneşte sângele partidului.



Ştire:
Preşedintele PDL, Emil Boc, i-a calificat, joi, pe cei care au părăsit partidul drept oportunişti şi a adăugat că gestul lor a fost unul benefic pentru formaţiunea democrat-liberală.

http://www.agerpres.ro/media/images/2012-04/04191625-768101058.jpg

"E foarte bine că în acest moment partidul se curăţă de oportunişti. Vom merge în alegeri cu fibra autentică a PDL şi, aşa cum am câştigat din 2004 încoace toate alegerile, aşa le vom câştiga şi pe următoarele cu adevăraţii pedelişti. Oportuniştii sunt oportunişti şi acum e momentul lor, acum îşi dau arama pe faţă oportuniştii şi e bine că partidul se curăţă. Nu am niciun regret, ci dimpotrivă am o bucurie atunci când ne curăţăm de oportunişti", a susţinut Boc, la sediul PDL. AGERPRES
(http://www.agerpres.ro/media/index.php/politic/item/117064-Emil-Boc-E-foarte-bine-ca-PDL-se-curata-de-oportunisti.html)
Maestre Boc, întrebarea mea este de ce aţi ţinut în partid, atâta timp, aceşti oportunişti? Dacă doamnele şi domnii care au părăsit PDL în ultimul timp au fost oportunişti, oare oportunitatea găsită de domeniile lor prin funcţiile în care au fost, sunt şi, probabil, vor fi... nu a fost susţinută de partidul din care faceţi parte? Ce au căutat oportuniştii în partidul pe care îl conduceţi şi, mai ales, cum de au ajuns atât de sus? Domnule Boc, ar trebui să vă daţi seama că "înjurând" pe cei ce pleacă din partidul pe care, încă, îl conduceţi... nu faceţi altceva decât să vă dovediţi propria incapacitate de a conduce partidul. Aveţi grijă ca tot curăţând partidul de oportunişti să nu cumva să-l curăţaţi de tot, dacă mă înţelegeţi unde bat. Cu cât rămâneţi mai puţini, cu atât mai mulţi vor pleca.

15 comments:

Vasile, said...

Intrebare pentru boc, zdroc,judex sui alre personane cu tiglele sparte.

Daca oportunistii sunt lichele si PDLeul un partid al albelor ca zapada ce am putea spune atunci de o coalitie care genereaza puterea numai intro alianta cu un partid mizerabil format numai din oportunisti si o a miscare nationalista care actioneaza fatis impotriva unitatii statului roman promovind numai interesele unui grup restrans minoritar?

FRANK ZAPA[KING] said...

,Lasati tradtorii sa vina la mine'

Sigur,TRADAREA ' in politica are farmecul ei aparte pt ca afecteaza si influenteaza destinele unor oameni,dar ,lucru grav se rasfring si asupra tarii.
Nu am sa fac acum apologia TRADARII LA ROMANI'si nici nu voi vorbi despre farmecul ei ,DIMBOVITEAN' dar nu ma pot abtine sa nu constat inca o data logica ,TOXICA' PERVERSA,DAR MAI ALES TICALOASA A LUI BIBLIOTECARU.
In loc sa PUNA BITA PE CEI CARE II PRIMESC PE TRADATORI,BIBLIOTECARU GASESTE CU CALE SA-L LOVEASCA PE EMIL BOC.
De parca TRADATORII AR AVEA TATUAT PE FRUNTE CUVINTUL TRADATOR SI PE SPATE O ETICHETA MARE AGATATA SI CARE SA-L FI AVERTIZAT CA ASTIA,E TICALOSI.
Iata modul de gindire,caracterul si ADEVARATA DIMENSIUNE A UNUI CARACTER URIT,RAU MIROSITOR,SI BICISNIC.
Din fericire,majoritatea covirsitoare a romanilor, SANCTIONEAZA ASEMENEA GESTURI,CATALOGATE CA -TRADARE ORDINARA,pt ca omul simplu pleaca de la o filozofie simpla de viata,si anume:
,Cine a tradat o data va mai trada'
Ca atare romanii au inteles ca asa cum si-a tradat camarazii de partid,pe ei si interesele lor,LE VOR TRADA INTR-O VESELIE.........
Si au mai inteles ceva-DORINTA EXPRESA DE A FI LA PUTERE SI CIOLAN.
Cind un om ,in cazul nostru BIBLIO, SCRIE UN ASEMENEA TEXT, E mai mult decit, evidenet-OMUL ASTA ARE O PROBLEMA DE IDENMTITATE ,SI EXPLICATIA AR PUTEA FI CIT SE POATE DE LAMURITOARE-A AVUT O COPILARIE NEFERICITA, si probabil a fost multa vreme abuzat,pt ca doar acest gen de arumente pot duce la un asemenea caracter urit,lipsit de onoare si decenta.
Urit si deformata personalitate...

Bibliotecaru said...

@ Vasile,
Bine punctat.

vib said...

Off-topic, dar devine sacaitor prin modul complet patologic de exprimare:
@FRANK ZAPA[KING]: nu prea sunt eu specialist in psihologia copilului, dar si obsesia agresiva cred ca se incadreaza la categoria: "copilarie nefericita". In alta ordine de idei, nu stiu nimic despre copilaria Bibliotecarului, dar, la modul teoretic, cand o persoana este abuzata de obicei merita compasiune, nu dispret. Calaul merita dispret, nu victima. Asta spune destule despre tine ca persoana, fara sa fie nevoie sa stiu ceva despre copilaria ta, domnu' fin psiholog.

Bibliotecaru said...

@ FRANK ZAPA[KING]

Nu am să vă răspund în mod direct la întrebare... dar am să vă dau în avanpremieră un comentariu pe blogul domnului Ponta, un comentariu încă aflat în moderare.

http://blogponta.wordpress.com/2012/04/19/superconcurs-cine-minte-mai-bine/#comment-13811

Bibliotecaru April 20, 2012 at 1:04 am #

@ Victor Ponta

Eu cred că întreaga clasă politică este o minciună care trăieşte într-o minciună. Partidele politice nu mai sunt asociaţii ci structuri de comandă în frunte cu oligarhii, partidele politice nu mai sunt nici politice pentru că nu se mai strâng în jurul unei doctrine ci în jurul unor interese personale deservite de “disciplina de partid”.

Domnul Băsescu, camarila, oligarhia care îl deserveşte astăzi pe preşedinte… sunt simple consecinţe ale felului de a exista a clasei politice din ultimii ani.

Iată de ce nu am absolut nici o îndoială că dacă mâine dimineaţă nu ar mai fi Traian Băsescu, ci Crin Antonescu, în foarte scurt timp se va reface o camarilă în jurul Cotroceniului şi, evident, şi o oligarhie care să servească “intereselor” ştabilor de prin partide…

România are nevoie de un altfel de oameni implicaţi într-o viaţă politică reală, care are foarte mare legătură cu Guvernarea României şi deloc cu interesele personale ale celor implicaţi.

Eu sunt dezamăgit. Recenta migraţie PDL-istă spre PNL şi PSD îmi oferă o imagine dezolantă a unei politici în care doctrina, morala, devotamentul pentru o credinţă sunt o mască dezolantă a minciunii. Bătălia pentru sectorul 6 dovedeşte şi ea acelaşi lucru.

Măreţe idealuri sau bătălie pe ciolan. Poate asta ar trebui votat.

Your comment is awaiting moderation.


Iar nu aţi avut şansa de a fi inteligent... nu-i aşa? :D

Anonymous said...

De ce a trebuit sa le spuneti si ultimele paragrafe?

Bibliotecaru said...

@ vib
Stimate domn,
Domnul Frank asta şi doreşte, puţină atenţie. Domnia sa este nefericit că nu prea îl mai bagă nimeni în seamă. De aceea îi şi acord atenţie, să-l fac fericit.

Bibliotecaru said...

@ epolitikon

Ultimele paragrafe de unde?

ADRIAN said...

Stoica, Turcan, Poteras, Stolojan, Boureanu ... toti au fost oportunisti la vremea lor. Rau este insa pentru PNL care primeste acesti agenti virali caci primenirea sangelui prin introducerea unuia cu alt RH sau chiar grupa sanguina ... rau rau

Bibliotecaru said...

@ ADRIAN
Pentru că bunul simţ nu este în România ceva pe care să te poţi baza, o soluţie simplă ar fi introducerea în lege a obligativităţii unei pauze de un an de zile în cazul trecerii de la un partid la altul.
Vă daţi seama cum sună asta?
- Nu vă supăraţi, ce tramvai este ăsta?
- Tramvaiul PDL...
- Cum?! Nu se poate... Trebuie să cobor la prima, eu vroiam tramvaiul PNL... Era lumina chioară şi nu am văzut prea bine ce tramvai este... Faceţi loc! Cobor la prima... PDL-ul merge în cu totul altă direcţie de cât vreau eu...

Vasile, said...

Adrian ,

Aparent aveti dreptate , dar atentie il contraziceti pe Machiavelli.

Nici eu nu aprob miscarea lui Antonescu , acela care isi intareste propriul fotoliu , nu si partidul , cu traseisti politici.

Sincer cred sau doresc sa cred ca dupa alegeri, Antonescu va deveni Alexandru Lapusneanu!

ADRIAN said...

@Vasile: istoria e perversa. Poate ca Antonescu va fi vazut un mare om in viitoarea suta de ani, foarte bine, ii doresc. Problema cu istoria este ca Mihai Viteazu este un mare roman insa pentru taranii care au trait in vremea lui lucrurile n-au fost tocmai in regula. Eu ma uit acum si vad ca sunt calcate principii in picioare simultan cu invocarea lor. Asta ma face sa fiu extrem de circumspect pentru viitorul meu apropiat caci eu, ca si taranii lui Mihai Viteazu, inca mai sper sa ma bucur de o societate justa si de o viata buna.

Vasile, said...

Zappa,

Vorbind de tradare, dumneata iti tradezi in mod fatis tara si conationalii.

Intr-un eventual proces penal o datorie certa fata de natiune a dumitale si a altor indivizi de aceaiasi teapa o obligativitate a societatii civile fata de acest marasm social, ar fi o actiune obligatorie, o lectie pentru viitor a acelora care sustin puterea discretionara si abuziva, puterea care fura de la popor atat prin reprezentantii oficiali prepusi de sinecura dar si prin afaceristii onerosi cotizanti la mevoile personale sau de partid !
Daca romanii au invatat ceva din experienta anilor trecuti atunci cel putin in fata unui esafod moral pentru toti incepind cu cei mici ca dumneata pina la cei mari , ar trebui sa suportati oprobiul public.

Poate prima pentru primenirea acestei natii ar putea fi facuta cit de curind,iar societatea ar trebui sa o aplice o noua regula incepind cu indivizi ca dumneata si nu numai,eu sper ca romanii nu va va vor ierta la infinit.

Vorbind de "tradare" ce poate fi mai hidos decit un individ care
cu circa trei ani in urma scria pamfleturi infantile porcaidul pe Cristoiu, ca mai apoi, sa scrie despre aceiasi persoana ode de lauda si de admiratie?

Anonymous said...

Pai ultimele paragrafe din acest articol, desigur.
In fine, nu conteaza, sa speram ca vor duce la bun sfarsit falimentul politic al PDL.

Pe de alta parte este ingrijoratoare bucuria cu care PNL primeste traseisti de la PDL. Indiferent de nume...

Bibliotecaru said...

@ epolitikon
Păi sper şi eu că domnul Boc va primi mesajul în rapoartele care i se fac cu ce apare în presă. Nu ar fi rău să înţeleagă că astfel de "înfierări proletare" şi-au cam trăit traiul şi şi-au mâncat mălaiul.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.