12 October 2010

Chiar de-i groasă, nu îi pasă


Românul are o vorbă în faţa pericolului, spune "E groasă rău!"

Sunt semne de mai bine de un an de zile că domnul Boc trebuie să se apuce de altceva decât condus guvernul. Domniei sale nu pare să-i pese prea tare de asta.



Domnia sa, Emil Boc, premierul României, deşi primeşte "castane" din toate părţile, de la mic la mare, pare că se bazează pe 80% din Parlamentul României şi-şi propune să treacă "fluierând" prin Parlamentul României, riscând să fie demis pentru a doua oară.

Sursele participante la şedinţa coaliţiei au apreciat că, angajându-şi răspunderea de două ori, Guvernul oferă opoziţiei posibilitatea să vină cu două moţiuni de cenzură pe legea educaţiei şi legea salarizării şi mai dă dreptul la o a treia moţiune de cenzură. "Aceasta arată că Guvernul are foarte mare încredere în majoritatea parlamentară. Opoziţia nu vrea să-şi asume răspunderea guvernării, ci face doar un joc de imagine", au apreciat surse din coaliţie.
(sursa: http://www.mediafax.ro/politic/guvernul-a-decis-sa-isi-angajeze-raspunderea-in-parlament-pentru-legea-educatiei-7470476/)

Eu unul sunt mângâiat de faptul că ştiu că traversăm timpuri istorice şi aceste luni vor fi ţinute minte, de urmaşii urmaşilor noştri, drept cea mai penibilă perioadă din istoria României. Eu sper sincer că mai penibil de atât să nu fie niciodată României şi românilor.

2 comments:

nimrod said...

În seara asta, absolut accidental, am eşuat pentru câteva minute la ştirile TVR, tocmai în momentul în care Nemesis explica Opoziţiei, pe bani publici, că "ciocul mic". Într-adevăr, e groasă rău! Nu mă mai uit niciodată la TVR...

Bibliotecaru said...

TVR are emisiuni foarte, foarte bune "pe cultură". Personal eu la asta folosesc canalele TVR.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.