13 July 2011

Lucrurile par din ce în ce mai clare


Impresia mea se îndreaptă, cu paşi rapizi, spre convingere. Oricât m-aş împotrivi ideii, ceea ce observ în viaţa de zi cu zi îmi arată că atacul cu termopanul din cazul Adrian Năstase se generalizează.

"Înfrângerea" mediatică a preşedintelui Traian Băsescu cu "ocazia" proiectului regionalizării României începe să aibă urmări răzbunătoare. UDMR trebuie să plătească pentru a înfruntat liderul absolut al României... o impresie sau o certitudine? Eu cel puţin merg spre certitudine, mai ales după reacţia oamenilor cheie care extind vocea preşedintelui...

Kelemen: Nu răspundem la şantaj sau ameninţări, nu se construiesc alianţe stabile pe aşa ceva


(vezi pe larg: http://www.b1.ro/stiri/politica/kelemen-hunor-reorganizarea-administrativa-de-la-o-zi-la-alta-un-salt-intr-o-prapastie-de-care-habar-n-ai-6461.html)


(vezi pe larg: http://www.b1.ro/stiri/politica/kelemen-hunor-daca-pdl-insista-cu-8-judete-mamut-nu-va-mai-fi-majoritate-in-parlament-6444.html)


(vezi pe larg: http://www.b1.ro/stiri/politica/hunor-despre-reorganizarea-tarii-propusa-de-pdl-trebuie-scoasa-de-pe-ordinea-de-zi-riscam-o-criza-politica-7009.html)


(vezi pe larg: http://www.b1.ro/stiri/politica/cristian-preda-udmr-pare-sa-fie-sub-zodia-scancetelor-a-timidita-ii-i-a-fricii-7849.html)


(vezi pe larg: http://www.b1.ro/stiri/politica/dna-influen-a-ministrului-laszlo-borbely-a-fost-cumparata-cu-servicii-de-20-000-de-euro-7854.html)

De ce am intrat eu pe site-ul postului b1 TV, dat fiind că acest post este bănuit de pro.prezidenţialism? Pentru că am văzut imagini de la percheziţia casei soacrei (pe urmă s-a dovedit a fi cuscră) liderului udemerist. Practic am vrut să postez acele imagini pentru că, aşa cum le-am văzut în treacăt, am avut impresia că unul dintre cei veniţi să facă percheziţia avea în mână o cutie a unui tocător de hârtii marca Aurora, ceva cam aşa...


(sursa: http://www.shopping.com/aurora-electronics-au890ma/prices)

Dacă nu mi s-a părut, dacă cu adevărat era o cutie de tocător de hârtie, dacă, mai mult, în cutie chiar era un tocător de hârtie... ar fi foarte interesant de aflat, nu-i aşa, la ce anume aveau nevoie cei care făceau percheziţia de un tocător de hârtie? Dar, pentru început, primul pas este găsirea filmului.





(capturi de pe filmul b1 TV)

Update:

(http://webtv.realitatea.net/actual/procurorii-dna-fac-perchezitie-la-casa-ministrului-mediului-laszlo-borbely)


(capturi de pe filmul Realitatea TV)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.