08 September 2011

Am început să văd atât de bine cum funcţionează statul totalitar român...


Săptămâna asta am presupus exact ce s-a întâmplat astăzi.

http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/09/domnul-boc-da-inca-o-data-dovada.html?showComment=1315127055592#c239833188286441344

(Mă rog, aveam şi un comentariu în care spuneam exact asta, că venind de la un simplu cetăţean sesizarea nu e valabilă... dar nu l-am mai găsit. Sesizarea ar fi trebuit depusă la doamna Kovessi.)

Virgil Ringhilescu, cel care a cerut Tribunalului Bucuresti dizolvarea PD-L, a pierdut prima si poate ultima lupta cu partidul. In urma audierii sale, judecatorii au considerat ca nu are calitate procesuala si astfel actiunea va fi respinsa. Vineri instanta se va pronunta in legatura cu aceasta situatie. Desi Ringhilescu a cerut recuzarea procurorului si a completului de judecata, este aproape sigur ca nu se va mai judeca radierea Partidului Democrat-Liberal.
(http://www.corectnews.com/politics/intern/soarta-pdl-decisa-azi-de-tribunalul-bucuresti)
Cum legea face trimitere la Ministerul Public pentru sesizarea problemei cu statutul şi eventuala radiere, este absolut sigur că doamna Laura Codruţa Kovessi se va facă că afară plouă sau că pe Stadionul 23 August nu s-a prins iarba nici după trei schimbări de denumire.

Doamna Kovessi va aştepta cuminte să se înregistreze statutul în mod oficial şi pe urmă nu mai există nici un pericol. Doar că nu a fost anunţată în ziar... Sunt curios asta cum va fi rezolvată.

4 comments:

ADRIAN said...

Eu am dat deja solutia pe un blog prieten: se iese la TV si se trage un "rusine Dinu Patriciu!". In aceasta situatie poate ca ar trebui spus de trei ori si scuipat peste umar. Da', asa se rezolva!

Bibliotecaru said...

Necazul este că tot sistemul legislativ a devenit opţional pentru România. Domnul Boc nu mai ţine seama de deciziile CCR, nu mai ţine seama de angajamente, de principii... nici măcar de propriile legi. Totul este facultativ şi orientativ.

Smart & Right devine Smart vs Right.

Anonymous said...

N-a fost nici macar o...bomba asa cum se dadea de inteles pe la Antena sau Realitatea sau la OTV-escu.O amarata de petarda si aceea de mici dimensiuni. Eu ca muncitor ce ma aflu am intrebat pe la colegii de munca si TOTI dar absolut toti { si tine-ti cont ca ...astia sint oameni fara prea multa " carte"} au fost de parerea conform careia ...nu se va intampla ...nimic. Doar ..Can-Can !Din fericire roamanii din ce in ce mai multi inteleg { au inceput in sfarsit sa deschida ochii!} ca impotriva unui " partid -stat" nu se poate face nimic...legal, nimic avand LEGEA de partea ta...cel putin nu aici in Roamania, desii, nici in alte state cu " democratii avansate " situatia nu difera prea mult. Are dreptate Adrian : Rushine Dinu Patriciu !

Bibliotecaru said...

Atunci ar trebui să se rescrie Mioriţa şi ciobănaşul posesor de oiţă bârsană şi năzdrăvană să se spânzure pentru a evita confruntarea cu cel vrâncean şi cel ungurean.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.