08 September 2011

pa-pri-pre


Nu se ştie cine va candida pentru primarăia Bucureştilor din partea PDL, dar cu siguranţă că parea a fi "cu P". Desigur, cu P cu P... dar care P? Să fie Pa, să fie Pri, să fie Pre?
Întrebat care dintre cele trei candidaturi anunţate, a lui Theodor Paleologu, Silviu Prigoană sau Crisitan Preda, va fi aleasă de PDL pentru Primăria Capitalei, Boc a spus: "Fiecare are bastonul de mareşal în raniţă. Decizia o vom lua după ce ne vom fundamenta inclusiv pe baza sondajelor de opinie, în teren, ca decizia să fie fundamentată. Oricare poate avea această şansă. În final, cei care vor întruni practic opţiunile bucureştenilor aceia vor intra în competiţie".

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/8714038/1/emil-boc-2-raul-stef.jpg?width=605

Până acum, Theodor Paleologu, Cristian Preda şi Silviu Prigoană şi-au anunţat intenţia de a candida în 2012 la Primăria Capitalei din partea PDL.

(http://www.mediafax.ro/politic/boc-si-paleologu-si-prigoana-si-preda-au-bastonul-de-maresal-in-ranita-8714038/)

Ei bine... parcă văd că se amestecă un pa-pri-pre atât de bine încât P-urile dispar ca prin farmec, portocaliul trece prin violet şi se transformă în verde, se reaşează literele şi iese din urnă... UDREA. Păi dacă se face sondaj... cine să iasă de acolo dacă nu doamna Udrea? Şi cred că, măcar dintr-un punct de vedere, e de bine. De ce este de bine? Acest răspuns vă las să-l intuiţi domniile voastre.

1 comment:

Anonymous said...

P-ul e definitoriu pentru ce primeste poporul din partea guvernantilor.
Cealalta varianta e la fel de nenorocita pentru Bucuresti precum a fost pentru Troia.
De altfel numele asta de Elena e unul total nepotrivit pentru functii publice (de conducere) in Romania (vezi Elena Ceausescu, Elena Basescu, Elena Udrea, etc).

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.