10 September 2011

"Patria-rhul" Traian Băsescu este liniştit


Cel dintâi enoriaş al României, preşedintele Traian Băsescu, vede învăluit în roz viitorul României. Motivul încrederii sale este banal, RUGĂCIUNEA.

http://www.ziuaonline.ro/wp-content/uploads/2011/04/Traian-Basescu-biserica-290x204.jpg
(http://www.ziuaonline.ro/societate/basescu-cere-reexaminarea-legii-parteneriatului-stat-biserica-pentru-ca-biserica-e-favorizata-fata-de-celelalte-ong-uri.html)

Preşedintele Traian Băsescu afirmă că multe din ţările care păreau că îşi reiau creşterea economică "au început să dea înapoi", iar în România guvernarea se va desfăşura în continuare sub semnul prudenţei, spunând: "Suntem pregătiţi şi ne rugăm la Dumnezeu, şi la Germania, Italia, Franţa, Spania".
Preşedintele Traian Băsescu a făcut aceste declaraţii sâmbătă, la finalul discursului susţinut la Şcoala de vară a UNPR care are loc la Mangalia.
"Pot să fac un post-scriptum? Tot în zona foarte serioasă, că poate aşteptaţi de la mine şi o idee, un punct de vedere cu privire la evoluţiile care sunt. Vedem toţi că multe din ţările care păreau că-şi reiau creşterea au început să dea înapoi din punctul de vedere al creşterii, al şomajului. De aceea, guvernarea noastră în continuare se va desfăşura sub egida prudenţei. Ştim ce avem de făcut în situaţia în care se deteriorează mediul economic în Europa. Suntem pregătiţi şi ne rugăm la Dumnezeu, şi la Germania, Italia, Franţa, Spania, care ne sunt pieţele pe care noi exportăm, să-şi menţină un nivel de creştere acceptabil pentru ca influenţa pe România să fie cât mai mică", a spus Băsescu, aplaudat de cei prezenţi.
(http://www.mediafax.ro/economic/basescu-despre-o-revenire-a-crizei-suntem-pregatiti-si-ne-rugam-la-dumnezeu-la-germania-la-italia-8725010)


"Nu l-am lovit nici în plex, nici cu pumnul în faţă"


(http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/31457/Basescu-si-Geoana-au-jurat-cu-mana-pe-Biblie)

http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110202_0543/4.jpg
http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20110202_0547/4.jpg
(http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Fotoreportaj-_Omagii_cu_lacrimi-lumanari-rugaciuni-rasete_si_vociferari_la_catafalcul_lui_IPS_Bartolomeu_0_419958703.html)

2 comments:

Alice of Vonderland said...

Cetateanul nu a mintit, cu mana pe Biblie fiind.
Ceea ce a rostit sigur a fost adevarat.
Nu stiu insa daca are constiinta linistita, impacata... :(
Eu inclinam sa cred ca a uitat ca a fost o reactie prost inteleasa la cele ce le spusese copilul acela...si mai mult, cetateanul traian basescu a uitat ca...s-au inventat telefoanele mobile care pot face si fotografii si inregistrari video.
Dar, deh, o fi fost...oboseala acumulata pe parcursul caravanei electorale.

Ca si patria-rh ... o fi bun. Doar ca pastor. :)

Bibliotecaru said...

Aaaaa, nu. Postul de păstor îi aparţine domnului Becali. :D

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.