05 January 2012

Te pune pe gânduri simplitatea acestui mesaj...


http://www.damnlol.com/i/ded9f1c73a46e28064b13cb6c2f7392f.jpg
(http://www.damnlol.com/some-people-are-still-alive-6108.html)

6 comments:

Anonymous said...

MOGULUL VOICULESCU DAT PE MANA INTERPOLULUI !
SENZATIONAL SI TERMINAL !
Domnule Dan Voiculescu
Pe data de 3 Ianuarie a aparut un atac furibund la adresa persoanei mele pe blogul dumneavoastra.
Iata ce spuneti "Domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii .  Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. " Am cerut un Drept de Replica care a aparut triunchiat. El poate fi citit in intregime pe blogul meu personal
http://devanewyork.blogspot.com/

Bibliotecaru said...

Ha, ha, ha...
Domnule Voiculescu
Sunteti la ora adevarului. Spargeti cenzura si preluati acest caz avand calitatea de Vice presedintele senatului sau va declar facand parte dintr-o conspiratie a servicilor romanesti in favoarea Al Queda?


Nu am să vă şterg comentariul (asta pentru că acest comentariu nu este nici măcar adresat blogului meu ci blogului domnului Voiculescu) pentru că am o preţuire pentru libertatea exprimării. Ţin însă să vă amintesc ce am scris în dreptul dumneavoastră pe "lista celor ce le-am retras respectul":
Robert Horvath (CINEAST NEW YORK), pentru că nu are capacitatea intelectuală necesară înţelegerii faptului că afirmaţiile trebuiesc probate. Trebuie să adaug şi o adâncă lipsă de bun-simţ.

V-aş sugera să citiţi regulamentul Senatului. Un senator, fie el şi preşedinte sau vice-preşedinte, nu poate prelua un caz, nu este procuratură parlamentară. Parlamentul nu cercetează probleme penale, ci doar politice.
Orice problemă politică, fie şi a preşedintelui, trebuie cercetată de o comisie a parlamentului, fie una specială, sau, în acest caz, înţeleg că este o problemă legată siguranţa naţională, trebuie anchetată deci de Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.

Preşedinte comisie, Teodor Meleşcanu
tel.0213123021, fax 0213120278
Senatul României, Calea 13 Septembrie nr. 1- 3, sector 5, Grup PNL tel.0214142511, fax 0213110748, e-mail pnl@senat.ro, teodor.melescanu@senat.ro

Domnule Robert Horvath, încetaţi să mai fiţi penibil. Părerea mea.

nimrod said...

:)))

Greu printre străini, mai ales dincolo de baltă. Cauzează. Cei care se întorc sunt chiar amuzanţi:poartă cizme ciocate şi pălării texane şi-şi spun artişti sau scriitori şi au saituri şi cărţi de vizită pe chestia asta. Doamne, cât le invidiez încrederea în ei înşişi...

Bibliotecaru said...

Măcar dacă s-ar întoarce mustind de principii democratice... Dar de unde? Puţini fac o diferenţă dintre principii şi legea care corupe principiul.

Anonymous said...

Mai greu este sa ai acoperisul din placi , o formatiune mai intinsa de tigle, si sa-ti fuga placile dupa acoperis!

Bibliotecaru said...

Da, am mai văzut asta...

http://www.youtube.com/watch?v=thXDEiuBTX8

Plus explicarea incidentului ţiglă contra persoană...

http://youtu.be/mLl9Q47e7bQ

(mulţumim domnului Groza pentru subtitrări)

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.