05 May 2010

Confesiunile unui consilier prezidenţial


"Presedintele a atras atentia asupra urgentei. Am vorbit despre un calcul electoral, dar aici este si un calcul economic. Daca ne uitam in jur, vedem cazul Greciei si nu putem sa stam cu mainile in san. S-au facut lucruri, dar mult prea putin fata de cat este nevoie. Sectorul bugetar inghite foarte multi bani care in buna masura nu se mai intorc in economie. E ca o gaura neagra"

"...doua motive. Unul este ca membrii Guvernului se uita prea mult la televizor. Iar presa e concentrata pe critica Guvernului. Daca Guvernul se ghideaza dupa televiziuni nu o sa faca niciodata nimic. Al doilea motiv este clientela politica. La noi nu e stabilit pana la ce nivel se fac numirile politice si de unde incep functionarii. E o mare greseala."

"Deocamdata au fost primele trei luni de acomodare. Acum e momentul sa demonstreze vointa politica si sa ia masurile necesare in sectorul bugetar. Daca nu vor fi luate, se pot lua deciziile referitoare la remaniere. Linia se va trage undeva la toamna"

(sursa: http://www.antena1.ro/news/politic/lazaroiu-presedintele-ar-putea-recurge-la-remaniere-daca-guvernul-nu-ia-masuri-in-sectorul-bugetar-105957.html)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/0/03/Sebastian_L%C4%83z%C4%83roiu.jpg/220px-Sebastian_L%C4%83z%C4%83roiu.jpg

(sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Sebastian_L%C4%83z%C4%83roiu)

Domnule Sebastian Lăzăroiu,

Scuzaţi-mă că vă întreb, "au fost trei luni de acomodare"... La cine vă referiţi? Cine s-a acomodat? Domnul Băsescu, domnul Boc, naţiunea română?

3 comments:

nimrod said...

Eu v-am spus că Băsescu o să le a ia gâtul cât de curând şi-o să-i schimbe cu ăia de s-au bulucit recent... De aia şi-a permis şi UDMR-ul să pună o talpă. E clar că Zeus s-a întors deja cu faţa în altă parte.

Bibliotecaru said...

Sau ceva mimat de dragul imaginii.

Alina said...

Cred ca este de apreciat ca se face tam-tam pe seama lui Sebastian Lazaroiu.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.