08 July 2010

Raport de monitorizare al IPP privind sesiunea parlamentară februarie - iunie 2010


Mă îngrozesc.
Cum poate să ne reprezinte aceşti oameni dacă nici măcar nu sunt la muncă. Penibil.

IPP publică cel mai recent Raport de monitorizare asupra activităţii parlamentarilor români în sesiunea februarie - iunie 21010 lansat astăzi de reprezentanţii Institutului pentru Politici Publice (IPP) într-o Conferinţă de presă. Acest raport continuă seria analizelor privind activitatea din Parlamentul României date publicităţii de IPP la finalul fiecărei sesiuni parlamentare, din 2005 până astăzi.

Studiul prezintă statistica prezenţei parlamentarilor la lucrări identificându-i pe cei mai absenţi din fiecare Cameră, în condiţiile în care Parlamentul a devenit principalul spaţiu al disputei politice interne în ultimele luni. Sunt analizate cele mai reglementate domenii din această sesiune precum şi atitudinea la vot a parlamentarilor partidelor din fiecare Cameră pe marginea celor mai controversate legi discutate în sesiunea încheiată săptămâna trecută.

În fine, studiul poate fi considerat şi un bilanţ al celor doi ani de activitate parlamentară de la ultimele alegeri. Sperăm ca lectura lui să fie utilă în activitatea dumneavoastră.


(sursa: http://www.ipp.ro/pagini/raport-de-monitorizare-al-ipp-privind-se.php)



http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/521/7568/3580458/1/parlament.jpg
(sursa: http://banateanul.gandul.info/ultima-ora/afla-aici-ce-inseamna-votul-uninominal-3580458)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.