Era pe vremuri o emisiune, "Incredibil Dar Adevărat!". Ceea ce am trăit astăzi este parcă rupt din această emisiune.
Priveam la Realitatea TV cum ORL-iştii bucureşteni de la Institutului ORL "Dorin Hociotă" militau împotriva comasării lor cu spitalul Universitar.
Ei bine, un domn intervine şi explică, doct, că singura diferenţă este că acele spitale nu mai au directori. Practic, la nivel naţional, se va face o economie de 10 sau 20 de posturi de director? Hai 50... Pentru asta este totă vânzoleala?
Mi-am adus aminte că am întrebat un politician... de ce se tot schimbă denumirea ministerelor o dată ce se schimbă ministru. Mi-a dat o explicaţie atât de simplă încât nu are cum să nu fie adevărată. O dată cu schimbarea numelui ministerului, vechiul minister se desfiinţează pentru a se înfiinţa noul minister. Sigur, sunt multe, foarte multe acte afectate, probabil o poală de bani se cheltuie pe modificarea antetelor, site-urilor, programelor... Dar care e avantajul? Avantajul este că prin această mică strategie angajaţii vechiului minister sunt trimişi acasă şi sunt angajaţi în noul minister alţi angajaţi. Se poate face astfel o purificare a celor care sunt de partea vechiului ministru pentru a se angaja fidelii noului ministru...
Ei bine, de la începutul comasărilor am intuit că de fapt aceasta este ţinta.
Ce spune Realitatea TV Miza comasării Institutului ORL cu Spitalul Universitar: un teren de 2 hectare. Aşa da, mai înţeleg...
Angajaţii Institutului ORL "Dorin Hociotă" din Capitală au oprit lucrul, nemulţumiţi că unitatea sanitară a fost propusă pentru comasare cu Spitalul Universitar. Angajaţii vor să afle de la ministrul Cseke Attila motivul real al "desfiinţării" unităţii sanitare. Lumea Justiţei scrie că Institutul ORL ar fi de fapt un cadou al premierului pentru finul lui Basescu, manager al Spitalului Universitar.
Şi al cui era institutul Haciotă?
Institutul ORL "Dorin Hociotă" din Capitală este mare căci, înfiinţat în urmă cu 32 de ani, a fost renovat în totalitate în urmă cu aproape trei ani, în perioada de ministeriat a PNL la Sănătate
Deci să plece PNL-iştii veniţi cu renovarea şi să vină băieţii de la PDL, aduşi de domnul... cum îl cheamă pe fin...
Managerul Spitalului Universitar din Capitală este nimeni altul decat medicul ortoped Cătălin Cârstoiu, finul preşedintelui Traian Băsescu.
Tocmai când era să spun că nu ştiu cine este domnul Cătălin Cârstoiu... numai ce mi-am adus aminte că...
"Comunicatele de presă sunt în limita discuţiilor cu doamna Sobaru. Am căzut de acord să nu intrăm în detalii, nu e vorba de presiune. Nu văd care ar fi rolul presiunilor pe care aş putea să le fac eu. Nici vorbă de presiuni, s-au făcut zeci de declaraţii asupra acestui caz", a spus Cârstoiu, într-o intervenţie telefonică în cadrul emisiunii Ediţie Specială, de la Realitatea TV.
Aaaaaa, asta e ştire de moguli! Îmi aduc aminte de nano-scandalul de pe marginea faptul că domnul Sobaru a ajuns la Spitalul Universitar pentru că domnul Cârstoiu conducea acest spital... Nici nu mai ştii ce să gândeşti printre informaţiile moguleşti.
(sursa foto: http://www.realitatea.net/foto_1126118_catalin-carstoiu-directorul-general-al-spitalului-universitar-este-finul-presedintelui-traian-basescu_786583.html)
Pentru că nu am reuşit să mă decid pentru o singur variantă, le pun pe amândouă...
Spitalul De Urgenta - Lasa ne
Spitalul de Urgenta - Lasa ne Base
5 comments:
Buna seara biblio! Poate intri pe mess ti-am lasa un mesaj ...
Leapsa Blog de blog
Gata! A sosit momentul mult-aşteptat. Din această clipă puteţi face nominalizări pentru cele mai bune bloguri din 2010. Puteţi, conform tradiţiei, să vă şi autonominalizaţi, autodenunţaţi, autodemascaţi. Puteţi să vă nominalizaţi, denunţaţi, demascaţi prietenii şi, desigur, duşmanii.
Asta se va întîmpla sub formă de leapşă. Dacă doriţi să participaţi, preluaţi cu copy-paste categoriile din concurs şi purcedeţi la nominalizări pe propriile voastre bloguri, apoi pasaţi leapşa cui doriţi. Nu uitaţi să lăsaţi aici cîte un link, aici să ştie juriul de unde să vă ia.
Cum se fac nominalizările?
Nominalizările se fac printr-o leapşă. Toţi cei care doresc să nominalizeze, inclusiv şi în primul rînd membrii juriului, sunt invitaţi să considere această postare ca pe o leapşă şi s-o trateze ca atare. Adică să scrie ceva despre concurs pe blogurile lor, să ia cu copy-paste categoriile, să nominalizeze pe cine vor, apoi să transmită leapşa mai departe.
Care sunt categoriile concursului?
1. Marele premiu - Pentru că-mi place
2. Blog literar (cu trei secţiuni: critică, jurnal, creaţie)
3. Blogul cu cel mai mult umor
4. Cel mai bun cititor/comentator
5. Cel mai bun blog de păstrarea memoriei
6. Cel mai bun Blog politic/Blog economic
7. Cel mai informat blogger
8. Cel mai simpatic blogger/bloggeriţă
9. Cel mai bun blog al unui ziarist
10. Cel mai bun blog de discuţii/dezbateri
11. Cel mai bun blog vizual (foto, grafică)
12. Cel mai bun blog de sport
13. Cel mai bun blog de muzică
14. Cel mai combativ blog
15. Cel mai activ blogger
16. Cel mai bun pamfletar dintre bloggeri
17. Blogul pasiunii (profesiune, hobby). Aici vor intra blogurile culinare, de modă, de design, grădină, cîini-pisici, călătorii, colecţii. Desigur, juriul va putea să acorde mai multe premii, dacă va fi cazul.
18. Premiul de popularitate
Cum va afla juriul care sunt blogurile nominalizate?
Toţi participanţii sunt rugaţi să lase într-un comentariu la această postare un link funcţional spre pagina cu nominalizări de pe propriul blog. (ex: http://numeleblogului.wordpress.comsau http://numeleblogului.blogspot.com etc.)
Nominalizarile mele
1. Marele premiu - Pentru că-mi place http://serbantomsa.blogspot.com/
2. Blog literar (cu trei secţiuni: critică, jurnal, creaţie) http://marinanton.blogspot.com/ si http://liviudruga.blogspot.com/
3. Blogul cu cel mai mult umor - încă n-am găsit, toată lumea este posomorîtă
4. Cel mai bun cititor/comentator http://ivanuska.wordpress.com/ si http://buriculpamantului.blogspot.com/
5. Cel mai bun blog de păstrarea memoriei http://bucurestiinoisivechi.blogspot.com/
6. Cel mai bun Blog politic/Blog economic http://bibliotecarul.blogspot.com/ si http://ionelmuscalu.blogspot.com/
7. Cel mai informat blogger http://filme-carti.ro/ si http://pantacruel.blogspot.com/
8. Cel mai simpatic blogger/bloggeriţă http://bios-doareu.blogspot.com/
9. Cel mai bun blog al unui ziarist -
10. Cel mai bun blog de discuţii/dezbateri http://serbantomsa.blogspot.com/
11. Cel mai bun blog vizual (foto, grafică) http://graphis-artwork.blogspot.com/
12. Cel mai bun blog de sport -
13. Cel mai bun blog de muzică -
14. Cel mai combativ blog http://gigelitatea.blogspot.com/
15. Cel mai activ blogger http://ivanuska.wordpress.com/
16. Cel mai bun pamfletar dintre bloggeri -
17. Blogul pasiunii (profesiune, hobby). Aici vor intra blogurile culinare, de modă, de design, grădină, cîini-pisici, călătorii, colecţii. Desigur, juriul va putea să acorde mai multe premii, dacă va fi cazul. http://martinmaia.blogspot.com/
18. Premiul de popularitate http://graphis-artwork.blogspot.com/
Eu nu m-am înscris la nicio categorie.
Consider că un blog trebuie premiat doar dacă este apreciat de prieteni, artisti, vizitatori.
Succes!
http://karina-lumeanoastra.blogspot.com/2011/01/blog-de-blog-cele-mai-bune-bloguri-din.html
Intra biblio te rog la lulu pe blog http://lumiss22.wordpress.com/2011/01/18/anunt
nu trebuie sa o lasam sa-si inchida ograda virtuala.
@ Daniela
Chiar dacă personal nu mi-aş dori ca acel blog să se stingă, aş minţi să spun că nu înţeleg astfel de decizii. Eu cred că România retraversează o perioadă de terfelire a demnităţii umane, cu plecare de la viaţa politică, asemănătoare cu perioada stalinistă din anii 50 (desigur, asemănătoare dar cu o cu totul altă formă de manifestare). Pentru că perioada este atât de surescitată, covârşitoarea majoritate este prea preocupată "să învingă" pentru a vedea că stilul de viaţă actual ne va duce la pierzanie. Dacă doamna lulu consideră că închiderea blogului este un sistem de auto-protecţie, eu nu pot să-i sugerez să nu o închidă, pentru că nu mi-aş dori să-şi primejduiască viaţa şi viitorul. Vin vremuri grele şi raţiunea va fi, cu siguranţă, minimalizată în dimensiunea evenimentelor ce vor urma.
PS.
Şi eu sunt foarte tentat să las totul la o parte şi să mă angajez undeva să fac o muncă banală astfel încât să nu mai cad sub ochii nimănui.
Post a Comment