02 December 2009

Ruşine


Competitorii politici nu au reuşit să se abţină să facă un circ al dezbinării şi în ziua de 1 Decembrie în care sărbătorim Unirea (Adunarea Naţională de la Alba Iulia). În anul 2009 Unirea nu a mai fost sărbătorită ci comemorată.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/Alba_Iulia_Resolution.jpg/770px-Alba_Iulia_Resolution.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/98/1dec.jpg/800px-1dec.jpg
(sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Ziua_Na%C5%A3ional%C4%83_a_Rom%C3%A2niei)

Cum este "unirea" astăzi? Poporul este împins de clasa politică aproape de un război civil doar pentru câştigarea puterii.(sursa: http://www.realitatea.net/sustinatorii-psd-si-pd-l-s-au-huiduit-in-centrul-timisoarei--vezi-video_689902.html)

Ruşine doamnelor, domnişoarelor şi domnilor politicieni. Nu aveţi domniile voastre treabă prin nu ştiu ce paradis fiscal să consumaţi averile uriaşe construite din activitatea politică, nu vă puteţi duce în altă parte să trăiţi o viaţă de huzur? Dacă ne luaţi pâinea de la gură, măcar nu ne asmuţiţi unii împotriva altora ca pe nişte câini de luptă, lăsaţi-ne să fim cu toţii români de 1 Decembrie.

2 comments:

nimrod said...

@Biblio,

Ar fi prea frumos sa se rezolve totul prin niste ani sabbatici petrecuti prin cine stie ce paradisuri fiscale. Din pacate realitatea confruntarilor din aceste zile nu e bogatia ci saracia unora dintre politicieni. Am un vecin care n-are servici dacat atunci cand e PSD-ul la putere si atunci nu serveste decat director... Pe aici suntem.
Pe de alta parte, cum politica nu va fi niciodata o Zona Dantesca...

Bibliotecaru said...

Şi totuşi salariile domniile lor nu sunt deloc mici, o dată ce ajung pe funcţie.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.