13 March 2011

Se pare că nu sunt singurul nebun al planetei


Spuneam în postarea http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/03/nimeni-nu-mai-poate-nega-dupa-acest.html că este ciudată prezenţa unui cutremur atât de puternic şi o activitatea ciudată prin Nevada în acelaşi timp. Sigur, o astfel de "potrivire" este atât de greu de crezut încât nici în cazul evidenţei este greu de acceptat, nu mai vorbesc de cazul în care evidenţa nu este, nici pe departe atinsă. Este totuşi o ipoteză. Iată însă că această ipoteză a mea pare că bântuie şi alţi oameni. Desigur, un blog de ufologi nu este un blog credibil, dar conţine două informaţii interesante

http://www.ufo-blogger.com/2011/03/japan-earthquake-tsunami-haarp.htmlIată şi efectul undelor electromagnetice...Am căutat vălurele pe imaginile de satelit. Iată vălurelele şi din satelit, de data aceasta în Nordul Europei.Aici imaginea întreagă.


(sursa: http://www.ssec.wisc.edu/data/geo/index.php?satellite=met-prime&channel=09&coverage=reg&file=jpg&imgoranim=img&anim_method=flash ... desigur, va fi însă un alt moment când veţi deschide)

Îmi pare rău că nu am cum să salvez şi animaţia care arată cum "vălurelele" izvorăsc din America de Nord şi se deplasează spre Europa... în zilele de 11 şi 12. Dar pot pune ultima poză... Nu ştiu cât se înţelege:


Masa aceea de vălurele se formează cumva deasupra Americii şi se dezvoltă în drum spre continentul european.

Am găsit apoi acest blog:

http://www.atlanteanconspiracy.com/2011/03/japan-tsunami-caused-by-haarp.html

Eu zic să urmăriţi filmele, pentru că sunt interesante.

Mai ales interviul lui Benjamin Fulford din 2008:Ascultaţi ce zice şi apoi spuneţi că explozia de la reactor este o simplă coincidenţă... dacă puteţi.

Cine ştie, poate la un moment dat cineva ar putea să conceapă şi că ceva este putred în toată treaba asta şi ar trebui să dormim cu un ochi deschis. Nu de alta, dar o să ne crească şi România ceva sisteme americane de apărare. Cine ştie la ce folosesc ele exact, exact...

UPDATE:
http://www.youtube.com/watch?v=tEMl4PqJKLU

Priviţi cu atenţie... apare şi explicaţia "vălurelelor".

Iată şi activitatea HAARP pe mai multe zile. Observaţi intensificarea activităţii exact în perioada cutremurelor.

(sursa: http://137.229.36.30/cgi-bin/riometer/riom2_sel.cgi?absorb=on&pstyle=log&meas=on&qdc=on&pwidth=1M&latest=on&quickPlot=on&endTime=20110314 pentru ending date 20110314)

2 comments:

corina cretu said...

Şi totuşi japonezii au reuşit în timp să mai atenueze prin efort propriu capriciile naturii. Mă gândesc inevitabil la noi, care suntem pasivi inclusiv faţă de lucrurile predictibile şi controlabile, darmite faţă de stihiile naturii.

Bibliotecaru said...

@ corina cretu
Doamnă Creţu,
Chestiunea se punea tocmai în termenii în care nu vorbim despre capriciile naturii, ci despre o armă geologică folosită de americani.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.