09 March 2012

Doamna Anastase a repetat la GiGa TV conceputul mâinilor la urechi


Vă amintiţi că anul trecut, în august, doamna Anastase spunea la emisiunea Ediţie specială, la Realitatea TV că...

"la un moment dat, a părut că ne-am pus mâinile la urechi şi am mers mai departe indiferent de ce se întâmpla. Am realizat că n-avem altă soluţie, ca ţară. Şi atunci, credeţi-ne că… poate n-a fost moment mai cumplit decât, în Parlament, momentul în care a trebuit să adoptăm acele măsuri; momentul în care erau oamenii în stradă şi momentul în care părinţii noştri, rudele noastre, vecinii noştri"
(http://robertaanastase.com/2011/09/07/prezenta-presedintelui-camerei-deputatilor-doamna-roberta-anastase-in-cadrul-emisiunii-editie-speciala-realitatea-tv-8-august-2011/)

Domnia sa a repetat această idee la Giga TV la emisiunea Ţinta. A repetat-o aproape cuvânt cu cuvânt, numai că de data asta a început cu oamenii din colegiu, apoi cu bunicii... pe urmă cu rudele. Şi a mai fost o diferenţă. Acum un an spunea că "a părut că ne-am pus", de data asta a renunţat la "părere" şi a spus direct "ne-am pus". Mai mult, a justificat faptul că preşedintele a anunţat scăderea salariilor pentru că avea cea mai mare credibilitate... A sunat de parcă PDL l-a trimis pe preşedinte cu mesajul la TV să încaseze toate gloanţele (şi le-a încasat). Nu pot să nu mă gândesc că din fotoliu pare că PDL este cumva armata de slujitori ai puterii carismei politice prezidenţiale, dar s-ar putea să fie chiar pe dos. Dacă doamna deputat Anastase îl comandă pe preşedintele Traian Băsescu? Uite că la asta nu m-am gândit.

Cine pe cine comandă?
Cine este la butoane în mod real?
http://1.bp.blogspot.com/_71SCQRIIg44/TTYTZMnfsJI/AAAAAAAAAC4/yhmQtq-lobE/s320/maini+deformate+pe+tastatura.jpg
(http://lumealuigaita.blogspot.com/2011/01/iubire-pe-messenger.html şi cu ocazia asta vă recomand şi blogul Lumea lui Gaiţă)

14 comments:

vib said...

Nu prea ma pricep la politica mioritica, dar stiu ca Basescu are un mare talent in a se victimiza. La faza cu "Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!" am ras in hohote. Ma simteam ca la teatrul de papusi cand mergeam la gradinita. Nu cred ca a fost reactia potrivita, dar nu m-am putut abtine.

Bibliotecaru said...

Poate dacă voalul care acoperă politica românească s-ar ridica... am fi dezamăgiţi cu toţi.

FRANK ZAPA[KING] said...

VECIN CU FERMA DE OUA-

E un caz clasic,VICTOR PONTA,are domeniul gard in gard cu mentorul sau.
Asadar cel care la extras din anonimatul cotidian si i-a decis soarta, a mers atit de departe incit si l-a facut vecin de domeniu.
Pina aici,ar fi de constatat doar doua lucruri ,tipic romanesti,adica nu poti deveni UN SOCIALIST,cit de cit mai acatarii,daca nu gasesti un ,SPONSOR SPIRITUAL,CARUIA SA-I CARI GENTILE SI EVIDENT SI OLITZA,DE NOAPTE si doi avem bugetari foarte bogati,cu ferme si domenii la tara.
Acum ,stim ca au dat declaratii publice despre inactivitatea FERMEI,autoritatile din Cornu,de la primar,vecini,pina la medicul veterinar,singurul care s-a eschivat a fost....................
Cine???????????pai nimeni altul decit,FOSTUL SEF AL CORPULUI DE CONTROL AL GUVERNULUI NASTASE,CARE PT 2 LUNI A FOST PROCUROR,TIMP IN CARE A FOST FOLOSIT PE POST DE CHELNER,carind apa si cafea batrinlor procurori,ADICA DL VICTORAS,care s-a scuzat sustinind ca,SOCRUL SAU,FOSTUL MIN AL AGRICULTURII IN GUVERNUL NASTASE,A INCERCAT SA-I FACA UN INVENTAR LA OUA DL NASTASE,DAR DIN PACATE S-A ALES CU UN OU MAI PUTIN URMARE A SEDINTEI DE TIR,PE CARE DL. P.M.de la aceea vreme,a facut-o.
Asadar vecinul,DIN LANTUL SALBICIUNILOR,adica DL ponta,nu stie daca GAINILE FOPSTUL PREMIER MAI OUA,AU BA.................ASA CA..........
Intreb si eu,oare pesedistii ii tot numara si acum ouale lui ADRIAN NASTASE???????????

FRANK ZAPA[KING]

Asterisc said...

Roberta Anastase nu este decît una dintre femeile promovate de TB, deci executantă fidelă a ordinelor primite de la mentor. Altfel, ea poartă ruşinea numărării voturilor precum steagurile lui Pristanda. Dacă ar fi avut onoare, şi-ar fi dat demisia din fruntea Camerei. Aş fi înţeles-o, că orice om poate greşi, dar important este să recunoască greşeala şi să-şi asume consecinţele. Preşedintele german Christian Wulff a demisionat, Roberta nu. Mai grav este că ai săi colegi se fac că plouă!

Bibliotecaru said...

@ Asterisc
Doamna Anastase pare că nu este prea responsabilă în ceea ce face, dar atunci când îşi dă drumul la vorbă... nu prea pare un simplu instrument al cuiva.

Asterisc said...

Cum nu pare? A zis ceva care să-l contrazică pe TB? Eu nu prea ascult ce zice RA, prea are un limbaj de rumeguş, m-am convins cînd am auzit-o la radio, ca invitată la o emisiune.

În ceea ce priveşte hoţia de la legea pensiilor, chiar ea a declarat că a propus partidelor din opoziţie reluarea votului. Asta înseamnă recunoaşterea publică a hoţiei. În acest caz şi partidele din opoziţie au greşit. Dacă se accepta reluarea votului legea căpăta legitimitate, pentru că, fără îndoială, parlamentarii care susţin guvernul s-ar fi mobilizat. Aşa, însă, partidele din opoziţie au acceptat, tacit, o lege ilegitimă.

Bibliotecaru said...

@ Asterisc
Votul a fost reluat pentru că preşedintele a retrimis legea în Parlament. Dincolo de reluarea votului, fraudarea votului reprezintă o infracţiune.

Motanul_Incaltat said...

"A sunat de parcă PDL l-a trimis pe preşedinte cu mesajul la TV să încaseze toate gloanţele (şi le-a încasat). "

Da... dar stiti ce se intampla? Nu a incasat-o numai Basescu, a incasat-o si partidul! Daca ar fi incasat-o numai Basescu si partidul nu, atunci... Dar partidul a scazut foarte mult in sondajele de opinie, undeva la vreo 15%, nu? Pentru Basescu inteleg ca nu mai exista o miza, fiind la ultimul mandat. Dar partidul... Pentru PDL exista in continuare, in mod evident, o miza - alegerile se apropie. Iesirile lui Basescu n-au facut bine partidului... Asta e impresia mea si nu cred ca e gresita. Apoi celebra "mutenie" de care a dat dovada Boc, care e presedintele partidului si care nu a avut un discurs asemanator celui de fata, al Robertei Anastase...
Asa ca, pana la urma, au fost "ciuruiti" cu totii.
Ar fi fost o strategie interesanta ca Basescu sa incaseze, protejand in felul asta partidul si permitand partidului sa se mentina la un procent rezonabil (ca foarte bun n-ar fi putut datorita guvernarii pe timp de criza economica). Poate a existat o astfel de intentie... N-a iesit insa...

Asterisc said...

@Bibliotecaru
Ştiu că a fost retrimisă, dar ea se referea la prima fază cînd am ascultat-o la radio.
Dacă fraudarea votului este infracţiune, cu atît mai grav. Un cetăţean obişnuit, dacă fraudează la alegeri este aspru pedepsit. Constatăm, cu stupefacţie, că în Parlament este ceva obişnuit ca un parlamentar oarecare să voteze şi pentru un coleg de-al său. De ce nimeni nu vrea ca votul să fie corect? Aceasta este o problemă gravă. În condiţiile tehnice actuale, s-ar putea merge cu vot pe bază de amprentă digitală. Este inadmisibil ca în condiţiile tehnice actuale să se numere mîini ridicate sau bile în urne.

Asterisc said...

@Motanul...
Părerea mea este că lui TB nu-i pasă nici de PDL, decît în măsura în care îl ajută pe el să se menţină în fruntea statului şi să-şi ducă la bun sfîrşit propriile idei. De aceea, cred, nu i-a păsat prea mult de scăderea PDL în sondaje. Adică, între punerea în practică a propriilor idei şi imaginea PDL, a ales prima variantă.

Robert Horvath said...

LA BUTOANE SUNT SERVICIILE !

Va ce dezlegarea de a posta un anunt care poate ingropa (sper nu numai politic) o scursura de port ales si
reales ca presedinte a unei tari europene.

SERVICIUL EXTERN UNGUREANU LA RACOLAT PE FOSTUL SEF AL TRUPELOR NATO DIN EUROPA Virgil Packett was Commander of the NATO SFOR in 2003 SI ALTI OFITERI SUPERIORI AMERICANI ! FBI INTRA PE FIR !

Un scandal international fara precedent.
Cititi in curand pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG
http://devanewyork.blogspot.com/
Articol complet.

ROBERT HORVATH NEW YORK : AMBASSY OF UNITED STATES BUCAREST – ROMANIA

IN ROMANIA FUNCTIONEAZA O URIASA MAFIE ARMAMEMTULUI CONDUSA DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU.
EA ESTE CEA MAI GRAVA AMENINTARE PENTRU DEMOCRATIE, AVAND URIASE SUME DE BANI LA DISPOZITIE EA CONTROLEAZA TOATE INSTITUTILE STATULUI …JUSTITIE, PARLAMENT, GUVERN, PRESIDENTIE. O MARE PARTE DIN COMPANII INVOLVATE IN ACTIUNI ILEGALE SUNT FIRME AMERICANE SAU MIXTE. ALE INTRA IN PERIMETRUL LEGII AMERICANE. IN ACESTE COMPANII ACTIVEAZA FOSTI OFITERI SUPERIORI AI ARMATEI
AMERICANE.
RACOLAREA OFITERILOR AMERICANI
SE FACE DE SERVICIUL EXTERN ROMAN – FOST FIRECTOR RAZVAN UNGUREANU SI ACTUALUL DIRECTOR THEODOR MELESCANU.
VA ROG DE URGENTA DESCHDETI O ANCHETA.
ROBERT HORVATH DEVA JURNALIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI CONTRABANDA DE ARMAMENT. PRESEDINTE DEVARTES FILM INTERNATIONAL…. CETATEAN SUA I
IN ATENTIA : Col. Bruce West Senior Defense 0fficial / Defense Attaché Col. Kevin Leek Chief, Office of Defense Cooperation Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service Troy Larson
Regional Security

Motanul_Incaltat said...

@Asterisc
Da... asta e impresia pe care ti-o lasa... Din cate am inteles eu, Basescu a vrut sa faca din PDL un veritabil partid de dreapta. Destul de dificil acest deziderat, pentru ca PD a fost un partid de stanga. Totusi, parerea mea este ca a exagerat. A vrut sa faca prea multe intr-un timp record. Nu asa se procedeaza! Poate a fost presat, nu este exclus. Totusi, astfel de transformari sunt de durata. Eu sunt convins ca printre cei care au votat PDL si Basescu au fost si multi oameni cu vederi mai mult de stanga decat de dreapta. Si atunci, vrand sa faca asa, s-a produs o contractie la nivelul electoratului PDL, rezultand un procent foarte mic, pus in evidenta de sondajele de opinie. Dar... stiti cum e... a avut si consilieri... Probabil, cine stie, n-a tinut cont nici de ei...

Bibliotecaru said...

@ Motanul_Incaltat
Dar cel mai tare au încasat-o românii... Ei dacă ies din politică... au ceva bănuţi puşi de o parte ca să stea restul vieţii în concediu, dar noi?

Bibliotecaru said...

@ Asterisc
Fraudarea votului parlamentar este mult mai gravă decât frauda electorală, pentru că vorbim despre "Falsul material în înscrisuri oficiale" şi uz de fals şi... sunt mai multe articole care se potrivesc pe la acest tip de fals.

http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=31092

Citiţi Capitolul III FALSURI ÎN ÎNSCRISURI

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.