16 March 2012

Înţelesuri primejdioase... De unde ştie doamna preşedinte al Camerei Deputaţilor conţinutul convorbirii dintre domnii Ungureanu şi Ponta?


Cineva care este atât de categoric înseamnă că se bazează pe ceva. Pe ce anume se bazează doamna Anastase când spune "Ponta minte"? Era alături de domnul Ungureanu când vorbea la telefon, era "pe linie", a primit stenograma convorbirii de la servicii, s-a jurat premierul (pe principiul "să-mi sară ochii dacă te mint") că nu a spus nimic domnului Ponta despre domnia sa? Ceva este la mijloc, astfel reacţia ar fi un pic mai spre improbabilitate, mai nesigură...

http://www.politicaromaneasca.ro/files/Ciumpy%201923/FOTO-POLITICIENI/ponta-anastase---280x205.jpg
(http://www.politicaromaneasca.ro/pages/view/8264)

Iată ştirea:
Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, l-a acuzat joi la TVR pe liderul PSD Victor Ponta ca minte foarte mult. Ea a explicat ca demisia de la sefia Camerei, ceruta in mod insistent de opozitie, nu este o miza, ci doar o scuza pentru protestul nejustificat al parlamentarilor USL. "Trebuie sa ne obisnuim cu asta: Victor Ponta minte foarte mult, eu mi-am permis sa-i sugerez premierului ca a doua oara cand mai are discutii cu dl. Ponta sa foloseasca totusi niste martori pentru ca este clar ca niciodata el nu recunoaste ce a zis si de altfel se contrazice de la o zi la alta", a spus Anastase.

"Acum, daca incepem sa povestim la televizor, trebuie sa avem curajul sa povestim tot. Sigur ca se poate supara doamna Anastase sau doamna Udrea sau alte doamne ale domnului Basescu. Dar daca incepem sa povestim, eu zic sa avem curaj. Eu nu am vorbit cu Guvernul, ca am vazut un comunicat al Guvernului, pentru ca nu m-a sunat Guvernul. Pe mine m-a sunat domnul Ungureanu si am vorbit cu domnul Ungureanu. Daca vrea sa povestim in public, povestim, daca nu, nu. Este foarte simplu", a spus Victor Ponta.
(http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-11756972-roberta-anastase-victor-ponta-minte-sugerat-premierului-doua-oara-cand-mai-are-discutii-ponta-aiba-martori.htm)
http://www.antena3.ro/thumbs/big/2012/03/14/ponta-ungureanu-mi-a-spus-ca-nu-poate-el-s-o-schimbe-pe-anastase-desi-ar-vrea-136420.jpg
(Foto: finantistii.ro http://www.antena3.ro/politica/ponta-ungureanu-mi-a-spus-ca-nu-poate-el-s-o-schimbe-pe-anastase-desi-ar-vrea-159357.html)
De la doamna Anastase o dedicaţie către domnul Ponta... fără număr...

Liviu Guţă - De ce mă minţi


De ce ma minti, de ce ma minti
Eu stiu ca nu-i ceea ce simti
Inima ta doar pe mine ma vrea

Spui doar vorbe-n vant
Care ma fac sa plang
Nu cred nici un cuvant
Nu te mai ascult
Cat vei mai continua
Sa ma mai minti asa
Mama ta nu ma vrea
E impotriva mea
E impotriva mea...

Nu mai esti cum ai fost
Nu te mai recunosc
Vad ca ai tai parinti
Te-au convins sa renunti
Tot ce mai am acum
O poza-ntr-un album
Si cand la ea privesc
Plang si imi amintesc


De la domnul Ponta o dedicaţie către doamna Anastase...



Am şi eu o dedicaţie pentru amândoi...



You hit me on the cheek
So I turned the other one and you spit on me
You spread these rumors about me
And say bad things behind my back
And I'm so happy, I'm still smiling!


S-a făcut ora 4:22 AM şi eu nu dorm... foamea este o boală grea şi politica ne îmbolnăveşte...

2 comments:

ZeV said...

Domnule bibliotecar
Mi-am reamintit un vechi film despre un orasel din Vestul salbatic, favorizat, la un moment istoricește dat, de calea ferată si de sosirea bancherilor.
Treptat, a aparul elita locală, cu domni distinsi si bogati, insotiti de doamne elegante si pompoase cu pene si palarii sofisticate, care se plimbau brat la brat pe strada mare și prăfuită prin fata fostului SALOON in care, in tinerete, distinsele (actuale) doamne asigurau atmosfera, compania si antrenul pentru a ingrosa numarul mușteriilor si goli debaralele cu visichi ieftin si bun.

Bibliotecaru said...

Dar măcar aveau cale ferată... La noi pistolarii se pistolesc între ei... şi economia locală rugineşte.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.