16 March 2012

Un succes extraordinar al ştiinţei Româneşti, hibridul de porumb ce se recoltează de cum dă colţul ierbii primăvara


Veţi spune că nu se poate face un hibrid de porumb aşa de "tare"... dar dacă este modificat genetic? Specialiştii români au modificat genetic porumbul inoculând un lanţ ADN de român în el. Iată prima recoltă şi remarcaţi, vă rog, mărimea gigantescă:
Jandarmii au saltat printre protestatarii, sa le zicem obisnuiti si o persoana costumata intr-un stiulete de porumb.
Aceasta a fost insa piatra de incercare. Minute bune s-au chinuit sa o bage in duba.
Stiuletele era prea mare pentru masina jandarmilor.


(http://www.a1.ro/showbiz/funny/video-jandarmii-au-ridicat-in-duba-un-stiulete-de-porumb-197693.html#)
Nu este incredibil?

Dacă aveţi probleme cu fişierul video, încercaţi şi aici:


(http://videonews.antena3.ro/video/romania/jandarmii-au-bagat-cu-forta-in-duba-un-protestatar-imbracat-in-stiulete-de-porumb.html)

În concluzie...

Horatiu Malaele-La cules de cucuruz

12 comments:

Asterisc said...

Am văzut azi, la o televiziune de ştiri, cîteva secunde din aceste imagini. Sunt uimit şi indignat că jandarmii ridică 3-4 persoane care, la felul cum sunt costumate, nu au cum să facă rău cuiva! Jandarmeria se face de rîs cu aceste acţiuni, iar România este într-o situaţie mai rea, din punct de vedere democratic, decît înainte de 1989! N-aş fi crezut vreodată că o să văd aşa ceva într-o Românie membră în UE! De parcă acei oameni ar fi fost terorişti, ar fi dat foc la guvern, ar fi lovit oamenii pe stradă etc. De parcă nu protestau pentru o cauză comună, inclusiv a jandarmilor, că şi ei mănîncă tot produse din organisme modificate genetic.

Bibliotecaru said...

Dincolo de arestare, cel mai penibil a fost modul cum îndesă jandarmul ultimul urcat pe cei doi pentru a încăpea şi el.

"Conducerea" la sediul poliţiei este urmarea unui ordin, poate că aici domniile lor au o scuză izvorâtă din teama nejustificată a demnitarilor de a nu cumva păţi ceva, dar modalitatea de acţionare mi se pare uşor penibilă. Mi se pare şi mai penibil pentru că astfel de lucruri se întâmplă în timp ce jandarmii ştiu că sunt filmaţi şi îşi dau deci silinţa să respecte procedurile. Cum se întâmplă când camerele lipsesc... nici nu vreau să mă gândesc ce păţesc acei oameni, probabil că din porumb iese mălai.

Vasile, said...

O vorba mai inteleapta decit "capul plecat sabia nu-l taie" spune ca "radeti, rideti(intradevar chiar trist), dar purceaua e moarta-n cotet".

Ati urmarit aseara emisiunea "conexiuni " ? Daca da cred ca realizati de ce ii baga Besescu un buna ,de ce e mereu vesel si nonsalant, de ce se urineaza in public pe noi!

z said...

@ Domnule Vasile, bună dimineața
Eu nu am iubiți, stimate coleg, ci, persoane cărora le acord respectul (condiționat) sau nu. Întocmai ca și Biblio. ;)
Dacă printre prezumtivii ,,iubiți" îl includeți și pe domnul Traian Băsescu, vă asigur că, după gafele impardonabile, din ultimele 2-3 luni, comise de domnia sa, cu greu mai pot suporta să-i ascult discursurile. Mă aștept, de fiecare dată, cu fiecare cuvânt spus, ca domnul Presedinte să mai pună un pai pe focul dihoniei naționale.
Asta nu înseamnă, domnule Vasile, că liderul (autodeclarat) al opoziției, recte, Crin Antonescu, ar putea deveni, în acest context, o alternativă viabilă pentru România.
Oricât de rău (să spunem așa) am admite că este Băsescu, sunt convins că se poate cu mult mai rău. Este exact diferența dintre un personaj orgolios, impulsiv și, uneori, imprevizibil, pe de o parte și, un altfel de om, cu grave și insurmontabile probleme psihice, generate,probabil, de lipsa de activitate și implicit de CV-ul..,,curat", pe de altă parte.
;)

ZeV said...

erata
In loc de z se va citi ZeV
scuze ;)

nimrod said...

:)

Prieteni, vă las cu porumbul modificat genetic şi mă reped la supermarket să-mi trag nişte bere Guinness! Azi e Sfântul Patrick!!! Patronul Irlandei da' şi a celor ca mine...
Vă doresc un week-end pe cinste! De al meu o să mă ocup îndeaproape...

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Nu pot să-l urmăresc pe domnul Stan, oricât ar fi de interesantă emisiunea, pentru că nu pot să suport gradul de răutate persuasivă.

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Nu-mi place alcoolul, nu mă grăbesc deci la Guinness, dar promit să beau un ness... :D ... şi citesc în acest timp cartea lui Kaoru Kurimoto, Guin Sāga (unul din cele 130 de volume). O să am astfel Guin şi ness. :D

Vasile, said...

Biblio,

Si totusi... "e pur si muove", dispretul si rautatea in cazul domnului Stan nu fac rau propriei generatii , decit propriei dansei persoane!

Acum citiva ani era un jucator de fotbal elglez cu nume de gascon ,un jucator extraordinar,care nu o data a aratat atat propriei galerii cit si galeriei adverse degetul mijlociu, ca doar era mijlocas, nu-i asa , si totusi a fost jucator de nationala in peste 50 de ocazii...adica ...nu mai spun nimic!

Pacat ,incercati totusi in ciuda lipsei de respect a lui Stan pentru "nemteni",De fapt cred ca dl. Stan iubeste doar o singura pesoana...si cine stie daca nu o fi avand dreptate!

nimrod said...

:)

Biblio,

a. Recunosc, sunt plin de slăbiciuni... Şi dacă ar fi doar alcoolul!
b. Nu citesc SF. Strict la moment, citesc "Germanofilii" lui Lucian Boia.
c. Legat de "săltatul de pe trotuar", sper că ştiţi ce-a păţit zilele trecute George Clooney. :)

Bibliotecaru said...

Eu am fost impresionat de Senior... Omul ştia ce vrea.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Nu sunt naiv, ştiu că aşa este formatul emisiunii. Dar faptul că ştiu asta nu mă ajută... nu pot să urmăresc emisiunea deşi, de cele mai multe ori, este interesantă prin dimensiunile sale culturale.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.