14 December 2009

Banii vorbesc, unii te ridică, alţii te lovesc


Eu nu ştiu cât de adevărat este filmuleţul, parcă văd că apar iar nişte frame-uri în discuţie... el (filmuleţul) însă arată o viaţă politică reală, anume că cineva plăteşte ca să ajungă undeva şi altcineva primeşte pentru a propulsa pe cineva. Cum pot fi eu, în calitatea mea de cetăţean, mulţumit de politica românească, dacă nu competenţa şi competiţia impulsionează politicienii să atingă vârful.

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor politicieni care înţelegeţi să faceţi politica interesului personal... poate aveţi treabă în altă parte, nu vă lăsaţi reţinuţi de criză... Ne puteţi trimite o felicitare din ţările calde. Pa, pa...!

6 comments:

Darius said...

Subscriu.

Anonymous said...

Stimati prieteni,
Am deschis un blog pe care ne-ar placea sa strangem cat mai multe scrieri despre Revolutie, despre vremurile de dinainte sau vremurile de apoi, despre democratizare si vi se mai pare relevant sa punem aici : http://renastere.wordpress.com/ .

Bibliotecaru said...

@ Darius
Păcat că nu ne bagă nimeni în seamă.

Bibliotecaru said...

@ alexandrumarin
Acum mult timp începusem şi eu o carte care ducea de prin 88 până după revoluţie, din păcate nu am reuşit să o termin... Dacă vreodată am să o termin... cu plăcere.

nimrod said...

a.Dupa cum am constatat personal cu ochiul liber in aceasta seara, OTV-ul a devenit de-a dreptul televiziunea de casa a PDL-ului. Om din alte vremuri ("de dinainte",cum ar veni) taica-meu mai fredoneaza din cand in cand "Amanta mea e din popor/Nu e din lumea mare..".
Minunate, n'asa, textele de alta data?!
b.Biblio, da' de ce sa plece ei si nu noi? Sa stea ei aici, sa manance salam cu E-uri, si sa citeasca presa ticalosita la lumina licuricilor, in noaptea polara ce va sa vina si sa tina...

Bibliotecaru said...

:(
Eu nu pot să plec... Nici nu aş avea unde să plec.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.