05 December 2009

Se pare că Mircea Geoană a nimerit-o în plin


Mircea Geoana: Protectia nationala este cel mai important aspect.
Traian Basescu: Ce-ar fi sa te calce cineva in picioare domnule Geoana.
Mircea Geoana: Sedinte de guvern cu guvernele externe sunt obligatorii, ne-am atins deja obiectivul de a intra in UE, de acum trebuie sa ne concentram pe politica externa si diplomatie, nu batand cu pumnul in masa.
Traian Basescu
: Nimeni nu bate cu pumnul in masa domnule Geoana, sunteti diplomat de cariera, eu nu sunt. Daca ati fi fost un adevarat diplomat nu mergeati pe furis la Moscova.
Mircea Geoana: A fost decizia mea sa repar relatia cu o tara la care platim factura la gaz aproape de cinci ori mai mult decat altii.
Traian Basescu: Domnule Geoana stiti care e cel mai important contract semnat in ultimele 30 de zile intre Romania si Rusia? Vreti sa va spun? Acum doua saptamani s-a semnat un contract de 250 milioane de dolari.
Mircea Geoana: Pentru domnul Cocos, domnul Videanu, Mantoc? Nu? Inseamna ca nu e energie.
Traian Basescu: Domnule Geoana poti sa-ti ascunzi incompetenta sub glume. S-a semnat constructia unei conducte submarine de 150 de km pentru racordarea la gaz a localitatii Soci, unde se vor desfasura jocurile Olimpice, contractul s-a semnat cu o firma romaneasca.
Mircea Geoana: Dumneavostra ne oferiti contracte cu firme, eu voi oferi factura la gaz mai ieftina.

http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES05/Seiko%20Prospex%20Automatic%20Diver%20Scuba%20200m%20Black%20SBDC001/ShogunPicture.jpg
(wiki)


OPERAŢIUNEA Shogunului



NAVROM, numai apa este deasupra noastră! (Grupul Divertis)

Oferta electorală a candidaţilor marinari către România:

travka - corabia nebunilor
Asculta mai multe audio Muzica

Urca ultragiata regina la bordul meu
Nu-ti fie teama, nu ezita.
Alege fara ruga destinatia mea
Aici poti evada, poate fi povestea ta.

Refren:
Corabia nebunilor, corabia mea
Corabia nebunilor, corabia mea
Fara reguli, fara bagaj, in placeri...sa te lasi
Aici poti evada, poate fi povestea ta.

Sa ne lasam dar mintea-n priza, sa pluteasca
Privind la stele cum cad ori ne vegheaza.
Poti sa faci si copii daca vrei
Da! Prima insula sa populezi cu ei.
Eu nu te vreau materna, plangacioasa,
Te plac cum esti: o pacatoasa!

Refren: ...

Delfinii in furtuna ne vor canta
Si o sa-ti spun si taina mea, nu dispera.
Pamantul e acolo, aproape, undeva.
Dar soarele rasare, din blocuri si tramvaie
Si tu ma strangi, iubito la pieptul tau prea tare
Doar nu ai vrea doar iubind sirena sa devii
Iar eu Poseidonul tau mai mult ca-n asta zï.

Refren: ...

PS...
http://giconet.blogspot.com/2009/12/daca-nu-ma-auziti-cititi-mi-pe-buze-nu.html

8 comments:

Dan C. Badea said...

Romania sufera o dubla criza. Una e cea mondiala, care ne afecteaza oricum, ca o tendinta generala. Peste criza mondiala, se suprapune o criza cu mult mai profunda si cu mult mai grava: criza romaneasca. Fara a propune o analiza, nefiindu-i locul aici, putem sa ne intrebam cum am ajuns intr-o asa de profunda criza? Criza romaneasca este determinata, in primul rand, de nociva imoralitate si de incompetenta ce au cuprins spatiul public. Ani de zile ne-am imbatat cu apa rece, iar acum se simt efectele dezastruoase ale unor guvernari lipsite de o viziune fundamentata pe principii si seriozitate, care ar fi putut sa dea sens actiunii publice, iar rezultatul s-ar fi vazut intr-o reala dezvoltare a tarii.

Bibliotecaru said...

Asta spune şi cântecul... :)

Corabia nebunilor, corabia mea
Fara reguli, fara bagaj

Sa ne lasam dar mintea-n priza, sa pluteasca
Privind la stele cum cad ori ne vegheaza.


Aş mai adăuga că şi Generalii plâng câteodată... mai cad stele...

Poate că nu voi mai fi eu în viaţă, dar la un moment dat se va afla cine pentru cine şi pentru ce a ajuns preşedinte. Atunci scandalul şi criza politică va fi o consecinţă logică.

Anonymous said...

ca a nimerit-o din plin? tu ori te-ai uitat la alt fiml, ori stai prost raaaau cu auzul

Bibliotecaru said...

@ Anonymous
Este vorba că ceva mai târziu s-a descoperit o oarece legătură între cel cu gazoductu şi domnul Traian Băsescu. Domnul Geoană sugera că afacerea despre care vorbeşte domnul Băsescu, fără să ştie despre ce e vorba, ar fi o facilitate pentru clientele politică. După emisiune presa asta a şi sugerat. Poate este adevărat, poate nu este adevărat, dar din greşeală domnul Geoană chiar a dat un răspuns bun şi eficient pentru războiul dintre el şi domnul Băsescu.

bogdan said...

imi vine sa sustin ideea de monarhie. campaniile astea au ajuns sa fie prea obositoare pentru mine (si nu am decat 30 de ani :) )

Bibliotecaru said...

@ bogdan
Nici să ai un rege pe care nu-l poţi da jos nu este o fericire... Cel mai bine nu este să dispară campaniile electorale, ci să apară oameni politici vrednici de statutul de preşedinte, oameni culţi, liniştiţi, echilibraţi, care nu înjură şi nu ţipă, oameni pentru care viaţa nu înseamnă scandal.

De ce nu încercaţi să vă implicaţi în viaţa publică a României şi să fiţi un astfel de personaj. Dacă aveţi 30 de ani, puteţi să începeţi să acumulaţi studiile necesare pentru postul de preşedinte din sfera drept, armata, diplomaţie şi să ajungeţi primul preşedinte normal al României, un om de stat care ştie exact ce are de făcut în această ţară şi nu-şi duce 5 ani mandatul pe bâjbâite. Nu vă interziceţi să visaţi sus.

Bibliotecaru said...

PS.
Pe timpuri era uşor să pui un rege pe tron, vorbea Dumnezeu cu oamenii şi îl alegea pe cel ce va să fie rege... Astăzi nu prea poţi să ai siguranţa că alegi un rege potrivit.

Bibliotecaru said...

@ sfinx777

Cred că Moş Niculae este pentru maturi o poveste adevărată din copilărie, în acea vreme în care era uşor să crezi că minunile se întâmplă. Copil fiind aveam nevoie să cred că dacă apa se transformă în vin atunci şi în ghete apare o ciocolată, tot prin minune.

Copilul spune... Pijamale din care ai vrut tu să-mi iei... Deja minunea este confiscată de părinţi, pentru că nu ciocolata apare în ghete miraculos, ci scutirea financiară a părinţilor.

Moş Nicolae 1

Moş Nicolae 1

Minunea face bucuria, chiar şi atunci când este vorba despre două conserve de păpuşoi.

Mai există astăzi minuni? Cei mari, mai cred în minunile adevărate ale vieţii, ori poate minunile cele fabricate la întunericul nopţii au rămas singura legătură cu Divinitatea.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.