28 April 2010

Liviu Dragnea pune numărul bestiei pe tot PSD-istul


După ce domnul Ponta a preluat conducerea PSD, greşelile PSD au fost foarte mici. Iată prima gafă monumentală.

Dragnea, omul cu cardul

Unul dintre aceşti 3D este Liviu Dragnea, secretarul general al PSD. "Este nou model de legitimaţie, de membru, am făcut eu un nou model de carnet de membru şi l-am făcut tip card. L-am prezentat ca propunere la Comitetul Executiv de la Râmnicu Vâlcea, l-au aprobat, şi primii cărora le vom da acest carnet de membru sunt cei care s-au înscris on-line, care vor primi cardul de 2 Mai", declară secretarul general pentru NewsIn.

El mai spune, de asemenea, că pe fiecare card plasticat va fi trecută semnătura preşedintelui partidului, Victor Ponta şi a sa, iar fiecare card în parte va avea un cod de bare. Acestea, însă, vor deveni generatoare de discount numai după ce toată suflarea pesedistă va intra în posesia unui astfel de document "programatic". "Când o să dăm cardurile noi la toţi membrii, atunci când ai sute de mii de potenţiali clienţi sigur că poţi discuta multe lucruri de genul ăsta, adică reduceri şi aşa mai departe", a precizat Dragnea.
(restul articolului: http://www.gandul.info/politica/ponta-a-ajuns-cu-psd-ul-la-mall-card-de-membru-cu-reducere-la-film-si-restaurant-geoana-deplange-consumerismul-de-partid-eu-am-dat-minute-de-internet-6068296)

Ştim cu toţii că acel cod de bare conţine în el numărul bestiei. În plus, a da un carnet de membru cu valoare de card de fidelitate la hipermarket (vezi generarea discount-ului) este absolut incredibilă... Ce crede domnul Dragnea? Vor fi multe înscrieri în partid, mai ales din partea tinerilor, pentru ca să meargă cu bilet redus nu ştiu unde?


O altă surpriză, de data aceasta plăcută, mi-a făcut-o domnul Mircea Geoană...

Liderii PSD se pregătesc să ofere, pe 2 mai, noilor membri de partid, cardul "consumatorist", cu discount la teatru, film şi restaurant. Geoană: "Eu aş prefera ca un nou venit să primească un CD cu un minim de lectură şi elemente de ideologie"

Şi totuşi... de ce nu a dat dumnealui acest CD pe vremea când era preşedinte. Numai eu cât am insistat pe blogului domniei sale.

http://mihaelaviziteu.files.wordpress.com/2009/09/liviu_dragnea2.jpghttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/84/Symbol_thumbs_down.svg/463px-Symbol_thumbs_down.svg.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/87/Symbol_thumbs_up.svg/463px-Symbol_thumbs_up.svg.pnghttp://andrei1l.files.wordpress.com/2009/10/image-mircea_geoana_3.jpg
(sursa: http://mihaelaviziteu.wordpress.com/2009/09/29/liviu-dragnea/ http://andrei1l.wordpress.com/2009/10/29/mircea-geoana-presedinte/ http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symbol_thumbs_up.svg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Symbol_thumbs_down.svg)

2 comments:

Virtualkid said...

super-tare Dragnea...

lasam politica pentru business!

Anonymous said...

”CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”
DESCHIDETI http://danvoiculescu.net/blog/   APR 28 2010
STIMATE DOMN DAN VOICULESCU
Postarea acestui scurt mesaj a creiat efervescenta deosebita si speranta pe blogul
romanesc. Am primit deasemenea un urias numar de mesaje personale
- ” DOMNULE SUPER MOGUL
 DUPA INTERVIUL DE LA CNN SI FRANCE INTERN CHANEL 5 SPER SA FIU INVITAT LA ANTENA3
 ROBERT” -
Unul din ele spune : ” Interesant ce imi spuneti dvs pe blogul mogululului. Insa intrebarea fundamentala este cum as putea eu sa verific acuratetea acestor informatii? In cazul in care nu se vor dovedi reale, cel care va castiga va fi tot regimul lui Traian Basescu. ”
PRECIZARE
ARMELE CAUTATE DE AMERICANI , MOTIV DE DESLANTUIRE A INVADARII IRAKULUI AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA ALTE 27 DE DEPOZITE MILITARE. O MARE PARTE DIN DOCUMENTELE DESCOPERITE DE MINE
POARTA SEMNATURA BASESCU, ACESTA FIIND MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIODA.
ACESTE DOCUMENTE SUNT DE AJUNS PENTRU ADUCEREA ACTUALULUI PRESEDINTE IN FATA UNUI TRIBINAL INTERNATIONAL.
Actiunea de ascunderea armelor poarta numele de cod SARINDAR.
Nu este prima data cand teroristii romani utilizeaza acest procedeu. Pe vremea lui Ceausescu sau trimis arme si tehnologie de distrugere in masa in Libia . Ca si in cazul Irakian la sosirea inspectorilor ONU nu sa gasit nimic. Aceasta actiune terorista a fost cordonata la vremea respectiva de Pacepa iar mai nou de Traian Basescu.
CAZUL A INTRAT IN ATENTIA CONGRESULUI AMERICAN.
AM TRIMIS NU DEMULT O DEPOZITIE SCRISA SI SUB JURAMANT UNEI COMISII SPECIALE CARE SE OCUPA DE GASIREA ARMELOR. OBAMA VREA SA SE FACA LUMINA IN ACEST CAZ ” MANEVRAT ” DE ADMINISTRATIA LUI BUSH.
SCANDALUL ESTE NUMIT “SCANDALUL SECOLULUI “. Inspectorul sef ONU Scott Riter spune in in interviul acordat mie ” Adevarul despre transportul de tehnologie atomica a fost ascuns. Sau facut presiuni extraordinare sa nu inculpam pe romani. Numai de la Aerofina sau cumparat 150 de motoare pentru rachetele Scud.” Transporturile in ambele directii sau facut prin aeroportul Otopeni si poarta semnatura Basescu.
SANSELE LUI BASESCU DE A SCAPA SUNT NULE. VOR PIERDE PAINEA SUTE DE OAMENI CONECTATI IN ACEASTA OPERATIE DE URIASA ANVERGURA, IMPOTRIVA ONU, SUA SI A INTRGII LUMI.
Domnule Voiculescu
Sunt convins ca presedintele citeste cu interes deosebit blogul dumneavoastra. Ma gandesc cum ar reactiona la urmatorul anunt
“CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”
In concluzie sper sa aveti aceleast ganduri ca si mine, spre satisfactia generala.
Robert Horvath Cineast New York
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.