22 November 2011

Balegă în pleială de bomboană de pom de iarnă


Oamenii căsătoriţi au între ei un legătură puternică ce-i face să-şi ia apărarea unul altuia atunci când cineva din afară atacă unul dintre soţi. Însă la divorţ... cei doi soţi îşi aruncă în faţă cele mai scabroase detalii. De multe ori nişte oameni calmi şi civilizaţi se transformă pe perioada divorţului în cele mai de jos specimene ale mahalalei.

La fel s-a întâmplat şi în cazul divorţului din PSD. Politica responsabilă s-a transformat într-un bullshit urât şi fetid.




(http://observator.a1.ro/video/6T94LvonoWK)

Get Adobe Flash player
(http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/824007/mircea-geoana-a-fost-exclus-din-partid)

Get Adobe Flash player
(http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/824008/ion-iliescu-declaratii-despre-excluderea-lui-mircea-geoana)

Get Adobe Flash player
(http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/824009/victor-ponta-a-relizat-ceea-ce-si-a-propus-mircea-geoana-este-exclus-din-partid-vezi-aici-declaratiile-lui)

Domnul Mircea Geoană a fost murdărit, murdăreşte şi el... este o bătaie generală cu balegă. Nu mai contează principii, nu mai contează doctrina, nu mai contează partidul, oamenii, grupurile, interesele de grup, interesele personale... Totul este amestecat, oameni şi balegă, balegă şi oameni... pestilenţa izvorăşte dincolo de poleiala ce trebuia pusă în pomul de Crăciun.

Cel mai mult mă doare că aceşti oameni îşi încalcă statutul de partid. Este o boală generală a politicii de a ignora legile, principiile... De ce este aşa de greu să fi Om? După 22 de ani de la revoluţie încă nu s-a construit o nouă clasă politică.

Cred că voi lua o pauză până luni ca să-mi revin din greaţă. Voi citi o carte, voi asculta o muzică, voi vede un film... Voi lăsa mirosul să se mai împrăştie.

32 comments:

nimrod said...

Mie, cu excepţia lui Geoană (şi la cât rău le-a făcut), toţi ceilalţi mi s-au părut cât se poate de decenţi. Mai mult, cred că Geoană trebuia să tacă la ieşire, dacă zice că ţine la PSD.

PS: Vacanţă placută Biblio şi nu mai puneţi toate la suflet...

Bibliotecaru said...

În spatele uşilor închise şade leopardul. În realitate statutul PSD a fost călcat în picioare.

Mulţam de urare.

Vasile, said...

Cineva il categorisea pe Geoana ca veleitar , si ma gandeam ca doar un partid in care majoritatea membrilor sunt veleitari, isi pot alege in frunte un .........

Efebul Ponta, necopt cu judecata emanata ca de obicei de "rudele nevestii", si-a ales un moment favorabil lui dar complet pe din afara sloganului de focusare a eforturilor pentru cistigarea alegerilor. Pina la urma de un personaj ca Geoana te folosesti atat timp cit este nevoie si USLeul avea mare nevoie de fiecare membru al sau fie ca acesta este Hrebenciuc , Geoana sau ..... !

Anonymous said...

Va recomand articolul "Raul cel mai mic" de Ana Bazac, aparut astazi pe blogul criticatac.ro. Propunerile din el sunt mai actuale ca niciodata pentru cei cu sensibilitate de stanga.

Anonymous said...

Anonymul spune.....eu spun ca-i o percepsie falsa !
Articolul este o noua porcarie , o iluzie falsa aparent pro stanga in realitate o acuza adusa in mod penibil opozitiei. O deculpabilizare lamentabila a sintagmei Traian Boc!

N. Raducanu said...

@bibliotecarul
Scarba pe care vi-o produce eliminarea lui Geoana din conducerea PSD, ma face sa cred ca simpatizati cu el, desi pana acum acesta nu a dovedit prin nimic vreo aderenta la valorile stangii. Cred ca excluderea lui, desi cam tardiva, va face bine PSD (si USL) la alegerile de peste un an. Imaginati-va ca in ajunul alegerilor el ar fi trantit usa partidului, "demascandu-i" pe fostii colegi ca tradatori sau cu alte calificative. El ar fi fost salutat cu ovatii de cei din PD-L si de aliatii lor. Cred ca inaintea unei confruntari importante ca cea din 2012 este prudent ca PSD sa se mai descotoroseasca si de alte false personalitati, ce vad politica doar ca platforma carierista.

Anonymous said...

CTP-ul i-a dat azi o flegma-n ochi lu' Geoana de zile mari.
Adrian Nastase a fost mai cu manusi.

Bibliotecaru said...

:)
Las anonimii să se bată între ei...

@ N. Raducanu
Scârba nu se naşte din faptul că domnul Geoană a fost dat afară şi a pierdut postul din Parlament, ci din faptul că stilul prin care acesta a fost eliminat a fost total nestatutar şi contrar procedurilor.

Cum să spui că domnul Geoană, în funcţia de preşedinte al Senatului, nu serveşte partidul?!?! Asta este o recunoaştere a încălcării constituţiei în zona articolului art.2 alin 2, dar mai ales al articolului 69. Păi partidul trebuie să-l servească un senator, cu atât mai mult în funcţia de preşedinte. Cum să ai structură diplomatică şi să vorbeşti în halul în care s-a exprimat domnul Geoană? Inadmisibil.

@ epolitikon
Mi-aş dori ca CTP-ul să dea şi altceva decât flegme. Mai nou se poartă stilul flegmatic şi ameninţător în presa românească. Un flegmatic în întreaga presă este bun, numai flegmatici reprezintă un invazie imundă. CTP-ul reuşeşte uneori nişte analize colosale. Mi-aş dori să se concentreze pe analize şi să renunţe la lucruri mai puţin principiale.

Stejarul said...

Ai dreptate, modul in care feseneii isi duc "luptele interne" provoaca scarba. In plus incalcarea legilor democratiei s-a facut cu un machiavelism copie la indigo a comportamentului PDL. Asta intareste ipotezele ca "sforile" care il manipuleaza pe basescu provin din catacombele PSD. Cu ce e mai diferita mazilirea lui Geoana in graba mare in absenta fara a-i da dreptul la aparare decat numararea voturilor de catre Anastase?

Vasile, said...

Biblio,

Esti valabil in analizele politice dar nu incerca sa fi si prost de sarcastic!
Daca citeai mai atent ai fi observat si semnatura mea care desi indescifrabila era logica.
Dintr-o tastare eronata la indentity a aparut "anonimul" Vasile!

N. Raducanu said...

@Vasile
Doua observatii:
- Sunteti vechi prieten cu dl.Florescu("Bibliotecarul"?
Caci altfel nu inteleg de ce va tutuiti cu dansul. Mai ales cand el e deosebit de grijuliu cu folosirea persoanei a doua plural in relatiile cu comentatorii.
- "prost de sarcastic" este un epitet jignitor la adresa proprietarului acestui blog. El nu va face cinste si sper ca Biblio va va ignora pe viitor.

Bibliotecaru said...

@ N. Raducanu
Mulţumesc.

Nu prea mă deranjează cele îndreptate împotriva mea, mi-aş dori însă ca cei ce scriu să nu se jignească unii pe alţii.

Vasile, said...

Domnule N,. Raducanu, sau poate mai corect Mai baiatule,

Cind primesti pe cineva in casa in calitate de gazda accepti grosolaniile invitatului, chiar si nepoftit purtindu-te manierat fara
sa-l jignesti !
Ati inteles , ai inteles?
Eu nu cred ca ati inteles ceva,Las anonimii să se bată între ei...este impardonabil pentru o gazda intro zona in care si Raducanu si Vasile sunt anonimi , ai inteles?
Nu cred,daca intelegeai nu ai fl fascut atat de mult rau prietenilor,propriei familii ,parintilor votadul pe cel reales!
Precum vedeti nici domnul Florescu nu a prea inteles nimic deoarece daca intelegea va detesta mesajul lipsit de substanta , pupincurist, si imi multumea mie,acela care am indrazn it sa-l critic tocmai din prea mult respect!
Greu cu morala la romani!

Bibliotecaru said...

@ Vasile,
Sau poate dumneavoastră aţi fi fost amuzat de situaţia "Anonymous said... Anonymul spune" şi aţi fi surâs ca şi mine (că de aceea am pus semnul :) acolo, pentru a arăta că este o glumă), fără să reacţionaţi disproporţionat.

Repet, nu mă deranjează dacă aveţi un limbaj mai colocvial la adresa mea, v-aş ruga însă să nu o faceţi cu alţi comentatori. Până la urmă rolul acestui blog este (sau speram să fie aşa) să ne petrecem timpul în mod plăcut şi util. Haideţi să nu ne tocăm unul altuia nervii.

Ceea ce spuneţi despre domnul Răducanu este absolut gratuit şi nemeritat. Încă o dată am rugămintea de a nu avea o astfel de comunicare cu colegii de dialog. Vă mulţumesc anticipat.

Vasile, said...

Biblio,

Pe chestiuni tematice sau atacuri
ieftine si eu v-am luat apararea dar nu din parshivism pentru ca sunteti gazda,sau pentru ca as fi ardelean si as pricepe mesajul miine!De fapt si eu glumeam de gluma dumitale, intr-un calambur prost inteles,sau poate prost de sarcastic!
Daca nu am inteles ceva sau daca "las prostii sa se razboiasca intre ei" nu nu este deranjant pentru colegul Raducanu , atunci nu pot decit sa cedez in fata dansului.
Cu speranta ca ati inteles ca nu lingaii va sunt si prieteni, acelasi anonim Vasile.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Stimate domn,
Cu timpul îl veţi cunoaşte pe dl. N. Raducanu. Domnia sa nu este deloc aşa cum îl descrieţi. Este un om distins, inteligent şi care ştie ce spune (aşa cum sunt cititorii mei). Nu de puţine ori ne-am încrucişat ideile într-un mod elegant şi plăcut (pentru că domnia sa are şi un talent al scrisului). Singurul lucru pe care aş putea să îl repreşez domnului Răducanu în relaţia noastre de ani de zile (chiar foarte mulţi ani, dacă stau să privesc în spate cu abacul în mână) este faptul că şi-a abandonat blogul... deşi a promis că va reveni.

Haideţi să mă credeţi pe cuvânt până veţi ajunge să-l cunoaşteţi mai bine. Dacă după aceea veţi avea altă părere...

Încă o dată vă mulţumesc pentru înţelegere.

Vasile, said...

Biblio,
Comentariul meu nu s-a dorit un atac asupra domniei voastre si nici o polemnica fara tema.Eu am fost jignit si apoi atacat de dl. Raducanu care ,printre altele deranjant de manipulativ , va sfatuit sa ma ignorati ca pe orice anonin plasat pe concetul lasa prostii sa vorbeasca !
Dl. Raducanu poate fi un tip valoros , manierat ,inteligent, dar nu-l vad sa-si fi cerut invtreun fel scuze pentru interventia inoportuna.
Imi pare rau ca v-am stricat,relasul, mica vacanta!

N. Raducanu said...

In timp ce noi aici pierdem timpul cu problema minora a bunelor maniere in comentariile pe blogul Bibliotecarului, pe blogul criticatac se duc discutii grele in care d-na prof. Ana Bazac incearca sa convinga pe toti ca participarea la alegeri a celor cu sensibilitati de stanga, si mai ales votarea PSD (sau USL) la viitoarele alegeri este o gresala, deoarece chiar prin simplul vot introdus in urna, se da un gir unui sistem politic-social capitalist ce ar trebui nu reformat, ci rasturnat si inlocuit cu unul al socialismului autentic. La aceasta, Bibliotecarul ii raspunde perorand amplu, dar nu la obiect: dansul crede ca perfectionarea sistemului trece prin respectarea cu fidelitate a prevederilor Constitutiei, ceeace se poate obtine prin informarea corecta si educarea cetatenilor. Iata intr-adevar o desbatere interesanta, de substanta, care s-a intins pe mai multe zile scotand la iveala variate puncte de vedere demne de luat in consideratie in cantarirea a raspunsului de dat la intrebarea: Care este cel mai mic rau in clasa politica actuala romaneasca, adica care este partidul cel mai putin vinovat de dezastrul actual politic, economic si social,caruia as putea sa-i dau votul meu la anul?

N. Raducanu said...

O alta tema ce ar merita sa fie desbatuta pe blogul Bibliotecarului se refera la discursul pronuntat de Adrian Severin ieri la ADIRI Nic. Titulescu, despre exceptionalitatea coruptiei in spatiul romanesc. Cuvantarea (de cca.o ora, poate fi ascultata in inregistrare video pe HotNews) este bogata in idei si ridica numerose probleme de evaluat si analizat, printre care pericolul intensificarii miscarilor de extrema-dreapta sau contributia atat a romanilor, cat si a unor straini in ponegrirea calitatii de roman, cu consecinte grave in politica noastra externa. Dupa cum era de asteptat, in sala au fost si unii tineri trimisi pentru a compromite conferinta, nu pentru cele afirmate in ea, ci pentru a pretinde ca Ad. Severin sa-si dea imediat demisia din Parlamentul European pentru atribuita, dar nedovedita culpa conform careia dansul ar fi incasat in 2010 o suma de la niste falsi oameni de afaceri pentru introducerea unor amendamente in decizii ale Parlamentului European. Bineinteles ca tinerii manifestanti erau trimisi de miscari de extrema dreapta, ceeace nu a facut decat sa ilustreze concret, una din ideile conferintei cu privire la pericolul acestui extremism.

N. Raducanu said...

P.S. Cam de 70 de ani nu mi s-a mai adresat nimeni cu calificativul "Mai baiatule!". A facut-o, cand am intrat la facultate, tatal meu. Iar titlul de "pupincurist" nu l-am primit pana acum de la nimeni si nici nu cred ca il merit. Dar daca dupa asta ar mai trebui sa-i cer scuze d-lui Vasile, cred ca e prea de tot!

Vasile, said...

De fapt este mai greu sa revopsesti un gard si la 70 de ani decit pur si simplu sa-l cureti!
E mai usor sa vizualizezi textul altuia,si sa-i dai interpretarea corecta decit propriul tau text , in care "mai baiatul fi cuminte ca te trag de ureche" este mai direct decit explicatiile care au urma.
Dupa moda noastra socialista in care invinuitul este apriori vinovat , imi cer scuze domnule Raducanu , mai ales ca dupa "socoteala" anilor aveti venerabila varsta de 88 de ani!
In rest sunt de acord cu abordarea temelor serioasa.
Sa fiti sanatos Domnule Raducanu,chiar 88 de ani si atat de tanar ?

PS.
formula de pupincurism mi-o retrag incoluindo cu aceeia "a unei interventgii intradevar prietenesti !"

Bibliotecaru said...

@ N. Raducanu

Cum nu este "la obiect". În timp ce acolo se discută "cărui partid (candidat) să-i dai votul", eu spun "nu contează cui, contează pentru ce".
:D
Chiar şi când înlocuieşti paradigma (în cazul respectiv paradigma s-ar reduce, după discuţii interminabile, la Băsescu şi anti-Băsescu), tot se cheamă că este o soluţie.

Anonymous said...

Au facut deliciul omenirii intrigile,razboiele intestine singeroase,care de mai bine de 90 de ani macina Stinga si o decredibilizeaza in ochii omului obisnuit care se uita crucis la felul in care acesti indivizi parsivi,duplicitari,extrem de razbunatori isi iau gitul intre ei si periodic si adversarilor politici,cei care se revendica a fi pe partea drepta a idelogiei.
Mirarea,si surpriza bibliotecarului,mi se pare o gluma cel putin buna,pt ca el are multe pacate,dar nu-l pot suspecta ca nu este corect informat si la fel ca mine,STIE CUM AU FOST ELIMINATI DEVIATIONISTII,A AUZIT DE BERIA,STALIN,SI EVIDENT DE TOTI DICTATORII DIN LAGARUL COMUNIST,CUM TOT ASA STIE MODUL IN CARE SOCIALISTII DE DINCOLO DE CORTINA DE FIER[DE FAPT COMUNISTI DEGHIZATI] se ucideau intre ei.
I i reamintesc lui BIBLIOTECARUI DOAR brigazile rosii italiene,DESPRE CARE ACUM SE STIE-AU UCIS IN MOD BESTIAL MAI MULTI SOCIALISTI SI COMUNISTI ITALIENI DECIT ADVERSARI POLITICI.
Ce ma surprinde la bibliotecaru este altceva-INDARTNICIA,INCAPATINAREA DE A RECUNOASTE CA STINGA ESTE O IDEOLOGIE CARE SE BAZEAZA PE CRIMA,JAF SI PRADUIALA.
Si ma mai suprinde ceva-NU A INTELES CITUSI DE PUTIN CA RAZBOIUL MIRCEA GEOANA s-a limitat la un singur areal-CARTIERUL PRIMAVERII-
Acolo unde el,BIBLIOTECARU MARE SUSTINATOR A LUI ILIESCU,NASTASE,GEOANA,PONTA,nu ar putea intra niciodata pt ca ar fi PRIVIT DE SUS SI CU SCRIBA SI DISPRET DE NOBILIMEA ROSIE-care probabil in cel mai fericit caz l-ar primi in CASTA CATEILOR DE COMPANIE........



P.S.-nu fii trist bibliotecar-stinga moare rusinos in Europa,ultima victima a fost socialismul spaniol,fii pe pace si in Romania,vor devini istorie si obiect de studiu la Antipa,modernizat.


FRANK ZAPA[KING]

N. Raducanu said...

Sunt comentarii, cum este cel al lui Frank Zapa(King) la care nu trebuie raspuns si sper ca Bibliotecarul va proceda asa. Nu trebuie raspuns fanaticilor ascunsi sub pseudonim, cu care nu se poate duce un dialog, deoarece ei sunt convinsi, in chip patimash, ca nu exista decat un adevar: al lor, primit probabil prin revelatie divina...
P.S. Dlui Vasile: Socoteala varstei mele e aproape corecta:87.

Robert Horvath said...

LACRIMI PENTRU UN PUTOI !
Sunteti un om fin iubitor de film si poiezie.
Va trimit din tara soarelui rasare un HAICU
Haiku (俳句 haikai verse)
The essence of haiku is "cutting" (kiru)
PONTA TREBUE SPANZURAT
PENTRU SANGELE VARSAT
Formula poetica este de o stranie frumusete contrapunctata de un dramatism sfasiitor.

nimrod said...

:))) Frank are de două ori dreptate! Mai întâi legat de arealul primăvăratec al conflictului din stânga românească (da' nici cu RAPPS-ul nu-i de colea) şi apoi în legătură cu înfrângerea socialiştilor spanioli care, pardon de vorbă mare, au luat-o în barbă, ca să zic aşa, împotriva cursului jocului sau ca în bancul cu DSK şi Berlusconi, de la cine se aşteptau mai puţin...

Robert Horvath said...

SPRE MEMORIA BIBLIOTECARULUI

Daca exista dovezi ele trebue publicate oficial. Un fost sef de partid nu poate fi executat de un tribunal secret. Nici pe vremea lui Ana Pauker nu se facea asa ceva, Se puneau pe picoare niste probe...false.
Nu am nici-o urma de simpatie pentru Geoana....dar nu amestec parerile
mele politice cu cele elementare de legalitate....la nivel de partid.
Ce se intampla este de o gravitate speciala. Daca cel mai important partid din Romania arunca la gunoi in aceasta maniera pe cel ce a castigat dupa parerea mea alegerile....orice urma de democratie este o amintire. Te asigur ca lucrurile nu se vor sfarsi asa de usor si pe tacute.
Place sau nu place dar ambasadorul SUA a afirmat nu demult ca Geoana este cel mai bun prieten al Statelor Unite.

Vasile, said...

De la Anonim la anonymuys,

Bati campii si nici nu o faci coerent nici la obiect si nici prima data!
Bati cimpii cu Beria si nu aduci in discutie mazilirea tatucului PD , Petre Roman, abdicarea de la o ideologie si tracere subit cu cai si magari la alta doctrina!
Nu doresc sa trag acum si o paralela intre bestialitatea cu care sunt tratati toti romanii si orientarea noua de dreapta a prea-iubitului dumitale conducator!
Ce se intampla in sanul unui partid este chestiunea partidului respectiv atata timp cit partidul prin doctrina sau prin actiuni anticonstitutionale sau pur si simplu penale nu afecteaza prin deciziile membrilor sai , intr-un fel sau altul, starea natiunii.

Este clar ca dl. Geoana a dovedit in nenumarate randuri ca este doar un politician roman cu toate tarele pe care acestia le port ca un stindard, fariseism politic,duplicitate,lipsa de altruism si de inteligenta politica sau manageriala.
Ce critica bibliotecatul si este atacat infantil de anonymus este maniera si perioada prost aleasa de clanul Ponta in eliminarea domnului Geoana ,incalcarea propriului statut de partid pe care fara sa intru in amanunte as putea spune ca asocierea acestuia cu primarul care este si cu dl.Voicu, boitocarea propriei sale alegeri ca presedinte al tarii il declaseaza moral si politic.
Geoana merita o otravire lenta!


Domnule Horvath , spre "memoria dumneavoastra" cazul Geoana nu este de o gravitate speciala , este doar u lupta interna din PSD sau mai restrans intre mai multe clanuri din acest partid, ce se intampla insa cu tara, cu felul in care aceasta natie este badjocorita, umilita,tinuta in obscuritate, prin metode oculte de contrangere sociala este intradevar de o gravitate condamnabila!

Biblio,
Pina la urma realizezi ca nu poti lasa anonimii sa se razboiasca intre ei!

nimrod,
ce legarura are un caz penal RAPPSeul ,transferat de Traian la obiecte pierdute ,cu prostiile pe care le debiteaza un fervent sustinator al lui Basescu?

nimrod said...

:)) A new star is born, ha?!

Anonymous said...

VASILE-daca eu bat cimpii,atunci tu in mod sigur esti dus de mult cu pluta si minciuna este modul tau de a fi,te hranesti si existi din minciuna.Si acum sa le si demonstram.
1-PTRE Roman,dupa ce aduna mai putin de 3 procente la alegerile parlamentare iar P.D.ajunge la 7,4% are loc un congres unde se prezinta doua motiuni. Invinge motiunea lui TRAIAN BASESCU,si evident acelasi BASESCUL TRAIAN este ,INSCAUNAT CA SEF AL PEDESISTILOR,DAR SI ATENTIE VASILE,MINTE RATACITA DE COMUNIST ZBANGHIU-lui PETRE ROMAN i se ofera o functie onorifica.
Numai ca ce sa vezi,PETRICA,al nostru se supra nevoie mare si fuge cu tot cu jucarii ,amanta sub pulpana lui ION ILIESCU,unde si astazi se ascunde ,tot asa cum se ascunde alt ratat ,ADRIAN NASTASE,si multi alti infractori notorii,gen CATALIN VOICU,ADRIAN SEVERIN, si muuuuuulti altii.
2-Despre bestialitatea cu care sunt TRATATI ROMANII-HAAAAA,HIIIIIIIII CARE ROMANI VASILE?????????CAREEEEEEEEE?
Bugetarimea uselista,aia de au format SCHELETUL RAHITIC AL PSD SI PNL,AIA DE ROMANIA SI ROMANII I-A MOSTENIT DE LA STRAMOSUL PSD,ADICA P.C.R.????????????
Pensionarii care n-au muncit o zi,pensionarii care au constituit APARATUL DE REPRESIUNE COMUNIST,DESPRE ANTIROMANII AIA VORBESTI VASILE????????????
Ce vorbesti domnule,adica intr-un partid sunt permise toate faradelegile,ai vasile??????????????????
De statul democratic ai auzit,care este inregistrat o data cu partidul si care trebuie sa respecte constitutia ai auzit??????
Faptul ca NOMENKLATURISTII,PROGENITURILE LOR SI FOSTII COMUNISTI ISI IAU GITUL MIE UNUL IMI PLACE,CHIAR DACA ,STIU CA LIPSA DE DEMOCRATIE DIN ACEST PSD AR PUTEA AFECTA DIN NOUA SOCIETATEA ROMANEASCA,ASA CUM A MAI FACUT-O -MINERIADE,MORTI RANITI,ADRIAN NASTASE SALTA OAMENII DE PE STRADA,JUSTITIA ,PRIN RODICA STANOIU ERA LA DEGETUL MIC AL STAPINULUI NASTASE.

Vasile, said...

Anonymus,

Nu bati campii domnule am gresit, vorbesti prostii , ai discursul unui activist de partid , sau unul identic cu SRLeul Udrea sau Moraru,pina si fostul dumitale amic de la ZEROTV si-a mai modificat textele , ce dracu!

Cind intrebi care romani eu iti raspund pe scurt , mama,tatal dumitale alaturi de cei patru milioane din ale caror rasurse inca traiesti si dumneata alaturi de iubitul dumitale conducator!
Ce spuneam eu ieri adica ,ceace ce repet de mai multi ani ,scrie azi citet bibliotecarul GENOCID TOVARE ANONIM!

Bibliotecaru said...

Ce spuneam eu? Dintr-o astfel de ceartă nu va ieşi, niciodată, nimic pozitiv. Atunci de ce să existe cearta? Nu mai bună este discuţia, chiar în contradictoriu, dar cu argumente?

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.