04 February 2013

Mihail Neamţu, poate cel mai slab politician al României


Am văzut mulţi politicieni slabi în partidele României... De fapt politicienii buni ai României sunt extrem de rari. Daaaar... Mihail Neamţu îi şi întrece, cum ar spune poetul.

Eu înţeleg că domnia sa a avut o influenţă proastă stând în mediul viciat politic al doamnei Monica Macovei, dar chiar şi aşa este prea mult.


(http://www.rtv.net/64771)

Nivelul discursului acestui domn este precum cocina necurăţată. Paradoxul este că domnia sa are studii aprofundate în ştiinţe religioase şi filozofice.

Domnule Neamţu, am un mesaj pentru domnia voastră...

ADIO!

Şi să vă întoarceţi când vă voi chema eu.

5 comments:

ZeV said...

Mi se pare interesant, dom'Biblio, că, în timp ce noi ne focalizăm atenţia către personaje asociate conjuctural cu epitetul de execrabil, un alt personaj politic vine puternic pe turnura preferinţelor băsesciene, lăsându-ne , cu ochii în soare, atât pe noi, cât şi pe talibanii spălaţi pe creier ai segmentul tot mai îngust de culoare portocalie...acest nou personaj , iniţial neconvenţional, se numeşte Victor Ponta.
Se pare că dementul nostru, cel de toate zilele, are acces la informaţii cu greu accesibile muritorilor de rând, fiind mai mereu, cu un pas în faţa noastră, a tuturor. Cred că este mai înţelept să urmărim cu atenţie şi cu calm evenimentele viitoare, deoarece zilele libertăţii totale de expresie sunt numărate...cel puţin, în România.
Ceea ce domnul Ponta ar trebui, totuşi, să înţeleagă şi să ia aminte, este că bazinul său de votanţi este în România şi nu la Bruxelles, iar libertatea votului nu poate fi îngrădită, nici măcar de domnul Barroso, în cârdăşie cu clonele din ţară cunoscute sub numele de Iulia Motoc, Hăineală, Ghica, Danileţ , Macovei, Morar şi cele două Laure.
;)
PS
Cred că domnul Barroso ar trebui să se preocupe de imaginea tot mai degradată a PPE, mai ales, după ultimele dezvăluiri ale presei spaniole. Oare şi acolo există un CSM care cere restrângerea libertăţii de exprimare a jurnaliştilor ? Personal, n-am auzit de aşa ceva. Aşa cum n-am auzit nici de un MCV spaniol, sau, britanic.
;)

Bibliotecaru said...

Din păcate eu nu am acces decât la informaţiile publice, cele ale căror veridicitate car în responsabilitatea altuia.

Bibliotecaru said...

*cad

ZeV said...

E si normal, dvs sunteti doar un observator, chiar daca foarte atent, dar nu parte a sistemului.
;)

Bibliotecaru said...

Informaţiile au ajuns un suport pentru nelegiuire mai mult decât pentru legiuire. De aici şantajul...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.