17 April 2010

Un gest plăcut de normalitate


Laurenţiu Micler 16.04.2010, http://www.ziarulring.ro/stiri/14609/teo-trandafir-si-piedone-umar-la-umar-pentru-sprijinirea-copiilor


Teo Trandafir si Piedone, umar la umar pentru sprijinirea copiilor

http://admin.ziarulring.com/images/upload/bucuresti/teo-trandafir-si-piedone-umar-la-umar-pentru-sprijinirea-copiilor-434x326.jpg
PARTENERIAT. Primarul sectorului 4 a primit-o in audienta
Teo Trandafir, candidat în Colegiul 19, îl va sprijini pe primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, în realizarea mai multor proiecte.

„Vreau să vă asigur că voi fi în parlament întotdeauna un sprijin pentru dumneavoastră. Eu cred că dacă uităm că aparţinem unor zone politice diferite şi ne dăm mâna, nu are cum să nu iasă bine pentru oameni”, i-a spus Teo Trandafir lui Piedone în cadrul unei întâlniri.

Teo Trandafir i-a cerut lui Piedone o audienţă, iar acesta i-a acordat-o imediat, ambii dorindu-şi să stea de vorbă despre problemele cetăţenilor.

Printre proiectele pe care cei doi doresc să le pună în practică se află şi crearea unor centre de zi pentru copiii care provin din familii cu dificultăţi financiare. În astfel de centre, copiii vor putea merge fie înainte de cusuri, fie după, astfel încât părinţii care sunt nevoiţi să muncească să nu le mai poarte de grijă.

“Este mare nevoie de astfel de centre de zi, mai ales în zonele unde trăiesc familii lipsite de posibilităţi financiare sau acolo unde familii întregi sunt plecate la muncă în străinătate, iar copiii au rămas în ţară, în grija rudelor”, spune Teo Trandafir. Ea vrea să extindă la nivel naţional, printr-o lege, acest proiect, după ce va fi aleasă ca deputat.

Primarul Piedone a explicat, la rândul său, că are nevoie de sprijin în parlament. „Noi trebuie să începem o relaţie constructivă în interesul cetăţeanului”, a spus Piedone.

(sursa: http://www.ziarulring.ro/stiri/14609/teo-trandafir-si-piedone-umar-la-umar-pentru-sprijinirea-copiilor)

Sfaturi  "politice" de la Piedone catre Teo Trandafir

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, le-a cerut candidatelor la postul de deputat din colegiul 19 sa promoveze o serie de initiative care ar putea sa-l ajute in activitate, el plangandu-se ca "unii parlamentari sustin proiecte de lege aberabile".

(sursa: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/150087/Sfaturi-politice-de-la-Piedone-catre-Teo-Trandafir.html)


Piedone i-a dăruit o icoană lui Teo Trandafir pentru a-i purta noroc


Teo Trandafir, mai optimistă după întâlnirea cu Piedone

3 comments:

Bursucuisteric said...

Normalitate???...trebuie sa fi c...n ca sa crezi asta! Piedone este fost bisnitar notoriu si actual corupt major , cu mai multe dosare penale decat pagini in Biblie care acum vrea sa intre in PDL!
Piedone o sustine pe Teo in schimbul protectiei PDL , peste cativa ani veti afla din presa cat si cum a furat Piedone in sectorul 4 impreuna cu consilierii PDL+PSD+PC si toata lumea va fi ...mirata!Cum un om care ofera icoane si are telefon de 30.000€ nu este cinstit...vai, vai, vai, pe ce lume traim?

Bibliotecaru said...

Eu vorbeam despre derularea proiectelor şi nu despre oameni.

Nu ştiu ce şi cum se întâmplă în cazul domnului Piedone. Sunteţi sigur că este vorba despre dosar penal şi nu despre dosar de cercetare penală? Cercetarea penală s-a încheiat, Cristian Popescu Piedone a ajuns în instanţă? Vă întreb pentru că nu am urmărit acest subiect şi alegerile pentru locale practic aproape bat la uşă.

Anonymous said...

fik

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.