02 September 2011

Cine mai are dosar la DNA?


Trecerea la UNPR seamănă cu o evitare de dosar la DNA. Nu vi se pare?
"Ion Vasile, senator de Buzău, ales în colegiul uninominal 3, s-a înscris vineri, 2 septembrie 2011, în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Ion Vasile este membru al Comisiei pentru sănătate publică din Senatul României", anunţă UNPR într-un comunicat.

UNPR menţionează că în prezent are 30 de parlamentari: 13 senatori şi 17 deputaţi.

Senatorul Ion Vasile a renunţat în 14 iunie la funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PC, pe motiv că la Buzău nici ACD şi nici USL nu funcţionează, iar conservatorii nu sunt chemaţi la dezbateri. După ce şi-a predat prerogativele de lider al PC Buzău, senatorul Ion Vasile s-a afiliat grupului senatorial al PNL şi a precizat că va rămâne acolo atât timp cât nu i se va spune ce să facă.

Senatorul Ion Vasile a fost preşedinte al PSD Buzău timp de 20 de ani, după care a trecut la PC, iar din 27 ianuarie 2011 conducea interimar organizaţia judeţeană Buzău a partidului.
(http://www.mediafax.ro/politic/senatorul-ion-vasile-s-a-inscris-in-unpr-8687206/)
Din 20 Ianuarie 2011 umblă un zvon cum că Primarul Boşcodeală şi fostul senator Ion Vasile vor fi urmăriţi penal

Eu sper că, la un moment dat, lucrurile vor ieşi la iveală, într-un fel sau altul. Tare sunt curios cum se întâmplă acest traseism politic şi dacă, cu adevărat, este pe bază de dosar sau interes sau conştiinţă.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.