26 April 2010

O "performanţă" pe care nu am dorit-o


Cu totul întâmplător mi-au căzut ochii pe...

Eu deduc că lumea nu mai comentează ca altă dată, că altfel nu-mi explic.

5 comments:

nimrod said...

@Biblio,

Felicitări pentru efortul de implicare nu lipsit de riscuri cum ar fi, de exemplu, comentariile steluţelor de tinichea marcate de o alergie la dumneavoastră la limita şocului anafilactic! Pe de altă parte consumul ăsta de energie vă face suspect... Am un prieten "dincolo" care scrie de unul singur o revistă bilunară stufoasă fizic şi teribil de complicată în conţinut, numai că, în cazul lui, se zvoneşte că ar fi din stirpea Mariei Magdalena... Aşa că...

Bibliotecaru said...

O revistă este complicat de ţinut, datul cu părerea este doar o adiere de primăvară... După cum vedeţi, nu blogul este, ci comentariul :D Mai precis numărul lor. :)

Virtualkid said...

Marcela din Targu Mures poate fi gasita prin toate pietele din Romania.

N. Raducanu said...

La randul meu primiti si de la mine felicitari! Nu stiu ce m-as face daca nu as avea blogul dvs., care reproduce documente, declaratii si interviuri ale unor personalitati, insotite sau nu de comentatarii. Este in acestea privinta macar, un blog original, unic. Ca sa poti face comentarii corecte, trebuie sa citesti enorm de multe bloguri, multe dintre care nu stiu daca merita efortul. M-ar interesa insa, dupa o atat de vasta experienta in bloguit si comentat, sa citesc un articol temeinic despre meseria de blogger si despre rolul lor in crearea spiritului critic in opinia publica romaneasca.

Bibliotecaru said...

Există un om care a dat o lucrare de diplomă cu subiectul "ce este un blogger şi ce vrea el de la lume", ca să zic aşa. El se numeşte Darius Groza şi are blogul http://www.jeg.ro/
Domnia sa dezbate în acea lucrare conceptul de blogger de la apariţia sa în România şi o face temeinic, pe tipuri de blogguri, pe public ţintă... Nu mai ştiu dacă şi-a susţinut această lucrare de diplomă... că nu am mai urmărit exact demersul. Domnia sa practic a inventat în România blogul politic... Cred că este mult mai în măsură pentru astfel de concluzii şi sinteze.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.