10 August 2010

O ţintă de luptă a utilizatorilor INERNET


Se pregăteşte o cenzură pentru exprimarea pe internet!

Sub pretextul controlului asupra manifestărilor de tipul pedofiliei (care deja au reglementări internaţionale pentru INTERNET), doamna Lia Olguţa Vasilescu doreşte să introducă posibilitatea cenzurii pe internet. Surpriză mare, doamna Roberta Anastase este de acord. Politica pune mână de la mână pentru a instaura cenzura.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ar putea avea, din toamna, noi prerogative, si anume in domeniul Internetului, dezvaluie in exclusivitate pentru Inpolitics senatoarea social-democrata Lia Olguta Vasilescu, initiatoare a unui proiect de lege ce prevede ca patronii de forumuri, site-uri si agentii de stiri trebuie sa asigure un filtru care sa baneze orice comentariu indecent sau sa interzica accesul utilizatorilor care injura sau folosesc cuvinte obscene.

(sursa: http://www.inpolitics.ro/breaking-news-cna-ar-putea-reglementa-postarile-pe-net-art62047.aspx#)

7 comments:

Antiignorantu said...

diversiune de clan ...

Alice of Vonderland said...

Ce ziceti ca...de la ultimul comentariu pe care l-am facut despre ...luptatoarea procenzura...nu mai pot intra pe blogg-ul Dnei.E.U. ?
Mai sa fie...
Cred ca e vreo facatura :(
Va doresc O Zi Buna!
p.s. sper ca nu e vreo glumitza de...fost bugetar cu imaginatie giucaushe... :)

Bibliotecaru said...

Nu mai puteţi intra deloc sau doar nu vă mai intră comentariul?

Alice of Vonderland said...

Nu mai imi intra comentariul si nici nu mi se mai vizualizeaza atunci cand il scriu (la fel pateam cu blogg-ul Dlui.A.Nastase, dar, deocamdata acolo azi n-am patit asa ceva.Am mai patit si pe blog-ul dlui.Ciutacu la fel, iar pe blogg-ul lui M.Badea..am si uitat de cand nu mi se mai vizualizeaza -cand cum ..?!?!?...S-ar putea sa aiba respectivele blogg-uri un sistem mai slab de introducere a comment-urilor sau, intradevar cineva se "joaca" cu soft-ul din pc-ul meu, fiind un calculator banal, vechi de vreo 5-6 ani.Plus ca am si la programul Windows ceva...sa le spun forme inadecvate de procurare a lui. ;;)
Totusi, oricat incerc sa-mi explic rational...singura concluzie este ca CINEVA SE PLICTISESTE SI-SI CREEAZA BUNA DISPOZITIE dupa cum v-am spus...Este si varianta ca detinatorii respectivelor blogg-uri,la un moment dat se plictisesc de comment-urilr mele...sau sunt vizitatori ai blogg-urilor pe care-i deranjez si se pricep la programele tip virus de genul acesta. :(
Cum eu sunt doar utilizator si nu sunt cunoscator...va dati seama ce neplacut de straniu mi se pare o astfel de situatie.
Deci...twitlight zone...
Poate puteti sa incercati si dv. o explicatie la ce patesc eu.M-ati indatora... ;;)

Bibliotecaru said...

La Mircea Badea o păţesc şi eu...

Sper că aţi încercat să daţi un reboot.

Dacă nu este numai pe un blog, este foarte posibil să fie un virus. Mă îndoiesc că cineva vă intră pe PC pentru a-l virusa, s-ar putea să fi deschis pur şi simplu o pagină care conţine un virus.

Vă recomand AVG Anti-virus Free. Se poate lua, gratuit, de pe internet. Poate că aşa veţi rezolva situaţia, deşi, de obicei, se scapă destul de greu de un virus de acest tip.

Desigur, şi banarea este o ipoteză. M-aş mira însă să vă baneze cineva pe blogul doamnei Udrea, nu deranjaţi atât de mult. Poate din greşeală. Aţi putea trimite un email.

Alice of Vonderland said...

Va multumesc pentru raspuns!
Anti-virus am avut -chiar de pe site-ul firmei la care sunt abonata la internet si...tot pateam asa ceva.Plus ca imi incetinea fff mult viteza calculatorului.
Cred ca singura solutie,totusi ar fi, pentru linistea mea personala, sa-mi cumpar un calculator performant si cu toate programele cu licenta in soft.
Dar...unde bani nu e...nimic nu e...nici macar liniste sufleteasca in aceste conditii "grele" de navigare prin bloggosfera.
Insa sunt ...tenace. :)
Va doresc O Seara Frumoasa!

Bibliotecaru said...

Pentru internet nu este nevoie de performanţă, merg foarte bine şi modelele din anul 2000. Performanţa nu este necesară decât jocurilor.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.