16 November 2010

Haiti a început să se prindă că SUA nu-i vrea binele?


Există o serie de filmuleţe pe youtube care vorbesc despre sistemul HAARP folosit ca armă, există şi un raport al UE (REPORT
on the environment, security and foreign policy Committee on Foreign Affairs, Security and Defence Policy, Rapporteur: Mrs Maj Britt Theorin)
care atestă folosirea sistemului HAARP ca armă.











OK, poate că toate acestea sunt palavre...

Ştirile din Haiti vin mai greu şi, de fiecare dată, prin zone ce pot fi controlate de, ceea ce numim, Noua Ordine Mondială. Chiar şi aşa însă,

Cholera death toll in Haiti rises to 917

Haitians protest UN base over cholera claim

Haitians riot, blame UN troops for cholera

Iată deja un semn de întrebare care seamănă foarte bine cu "zvonul" că Oligarhia Noii Ordini Mondiale răspândeşte boli prin oamenii lumii a treia în scopul reducerii populaţiei totale a globului la 500 de milioane.

Chiar dacă astfel de filmuleţe cu fenomenul HAARP reprezintă manipulări mediatice, teorii absurde ale conspiraţiei, metode de denigrare a Statelor Unite şi a "oligarhiilor", politicienii români nu pot să se facă că nu observă, este de datoria lor să investigheze şi să se asigure că aşa ceva nu se întâmplă, că ceea ce se spune în zvonuri nu este adevărat. Dacă vom constata că în anii ce urmează România va trece printr-un cutremur şi aceste lucruri se vor întâmpla şi la noi, este evident că politicienii români nu vor avea absolut nici o scuză legală şi morală pentru că nu au investigat astfel de lucruri din timp.

Să nu uităm că se poate ajunge oricând de la asta...


... la asta...

..şi asta...

7 comments:

shogunu' said...

Io am două dubii. 1) Ştiam că HAARP este un proiect ce vizează controlul climatic. Ce are cu cutremurele? Şi 2) Să reduci populaţia Terrei la 500 de milioane?!?! Sigur nu-i o greşeală cu un ordin de mărime? 300 de milioane îs numai americani. China are aproape de 3 ori "ţinta". 5 miliarde sună totuşi "a altceva".
Banzai!

Bibliotecaru said...

@ shogunu'
Este evident că aceste chestiuni de "teorie a conspiraţiei" poate să viseze mult mai mult decât adevărul. Tocmai de aceea am dat atâtea link-uri, pentru a se vedea că ceva foc este din moment ce iese atâta fum.
Acest HAARP reprezintă practic un puls electromagnetic, exact aşa cum am fost obişnuiţi prin filmele SF folosit ca armă. Diferenţa este că acest HAARP este un sistem cu o putere instalată colosală. Căutaţi pe Google şi veţi găsi un material foarte bine documentat, pe YouTube la fel...

Din câte am înţeles eu (vă daţi seama că partea inginerească nu are cum să fie publică din moment ce nu este publică nici folosirea sa ca armă), cutremurul se produce în urma emiterii frecvenţei exacte a fenomenului de rezonanţă pentru zona respectivă. Dacă aveţi o chitară în casă, este imposibil să nu fi observat că, destul de des, corzile încep să vibreze atunci când prin casă au loc anumite zgomote se intră pe armonicele corzilor.

Referitor la populaţia Terrei, înainte să aflu această cifră eu intuiam sub 100 de milioane, de fapt între 100 şi 10 milioane. De ce? Pentru că m-am întors în istorie şi am încercat să identific cam câţi oameni erau înainte de a fi nevoia de expansiune a omenirii, adică acum 3000, 4000 de ani.

Dacă sunteţi interesat de aceste intenţii de reduceri ale populaţiei, mergeţi în urmă pe postări, mai ales la seria "Am nevoie de 10 milioane de români pentru a reforma România", şi urmăriţi documentarele. Acolo se vorbeşte şi despre metode. Faptul că există cianură în sare, îl puteţi constata citind pe pachetul de sare de bucătărie pentru a vedea că există, ca ingredient, un antiaglomerant... este banal. Acel ingredient este "cianură". Faptul că florurile se găsesc în toate cele, iar nu ne putem înşela. Să nu ne minţim, cred că fiecare dintre noi observă că cei din jurul nostru mor astăzi de boli "mai provocate de mediu" decât înainte. Începând cu cancerul care a crescut ca incidenţă, din ce în ce, încă din anii 70, în toate formele sale, se observă cu ochiul liber că aceste boli sunt, cumva, provocate.
Dacă urmăriţi acele filmuleţe, veţi vedea cum este şi cu China. La ei măcar totul este "pe faţă", anume nu te lasă să-ţi faci cel de al doilea copil.
Eu unul sper că veţi fi unul dintre cei 10 milioane.

shogunu' said...

E clar că omenirea va ajunge să consume mai mult decît poate produce planeta. Nu zic că n-ar fi posibilă o "armă cu puls". Consumurile energetice ar fi colosale şi nu ar putea trece neobservate. O explicaţie mai simplă trebuie să existe. Frecvenţa de rezonanţă naturală s-a modificat. Să ne gîndim la toate zăcămintele extrase fără să fi pus cineva ceva în loc, la populaţiile aglomerate in anumite zone geografice. Să facem o analogie simplă cu o roată de maşină. Iau un plumb de undeva şi îl pun aiurea. Nu-l arunc. Îi schimb locul. Roata începe să "bată". Îmi strică, în timp rulmentul, axul...
De cîteva sute de ani asta se întîmplă la scară planetară. Planeta s-a "descentrat". Asta nu are cum să rămînă fără urmări. Dezechilibrul trebuie compensat. Miezul fiind lichid, scoarţa care pluteşte se rearanjază ca să elimine "bătaia", în mod natural.
Nu-i mai simplu? Teoria "conspiraţiei"... O fi şi aia.
PS. Nu m-oi supăra de n-oi fi printre cei 10 milioane.

Bibliotecaru said...

Numai în Alaska se poate emite cu o putere efectiv radiată de peste 5 TeraWatt (asta este declarat oficial şi accesibil tuturor, poate fi însă mai mult). Ca să faceţi o comparaţie, producţia energetică a României este undeva pe la 70 TWh (asta într-un an de zile). Înseamnă că energia produsă de România într-un an ar fi disipată prin antenele HAARP din Alaska în aproximativ 14 ore.

Desigur, aceste pulsuri nu durează ore în şir, reprezintă cantităţi mari de energie concentrată pe perioade scurte de timp.

Este destul de "colosal"?

shogunu' said...

În frecvenţe radio ca să emiţi 10W în antenă, echipamentul consumă peste 2kWh. Un puls de 5TW pe durata unei secunde ar suge toată energia României pe juma' de an cel puţin. Problema mare e inmagazinarea energiei. Nu ştiu dacă Alaska are puterea aia instalată. Nu zic că nu real ce-mi spuneţi, totuşi cred că s-ar putea folosi energia aia în cu totul alte scopuri.

Bibliotecaru said...

Am înţeles...

http://www.haarp.alaska.edu/haarp/tech.html

Bibliotecaru said...

Pe de altă parte...

http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

The facility officially began full operations in its final 3.6 MW transmitter power completed status in the summer of 2007, yielding an effective radiated power (ERP) of 5.1 Terawatts

http://www.pakistan.tv/videos-benjamin-fulford-explains-haarp-%5BZRIuYxmeppY%5D.cfm

http://www.squidoo.com/haarp

Poate am înţeles eu greşit, poate este vorba despre o teorie a conspiraţiei... spun şi eu ce am auzit. Nu mă pot duce acolo să cercetez ce şi cum... Am încercat să provoc o investigaţie a Parlamentului European dar nimeni nu vrea să se bage la aşa ceva. Mai mult nu am cum să cercetez...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.