02 August 2011

DTT pentru continentul american



Putin: ‘parasitas da economia’ de afpportugues
(http://www.dailymotion.com/video/xkabwa_putin-parasitas-da-economia_news)
"SUA se întinde mai mult decât poate, taxând economia globală cu problemele sale şi trăind ca un parazit pe spatele economiei globale", a declarat Vladimir Putin, citat de agentia Ria Novosti.

În acelaşi timp, premierul rus a admis faptul că, ţinând cont de situaţia actuală, Statele Unite au luat o decizie "echilibrată". Putin a recunoscut faptul că, dacă SUA ar fi intrat în faliment, ar fi fost afectată întreaga economie globală, ceea ce "nu ar fi fost bine deloc", a concluzionat el.
(http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/vladimir-putin-statele-unite-traiesc-ca-un-parazit-pe-spinarea-economiei-globale-586397.html)
Donaţi un leu pentru deteteu ca să ameţim parazitul economic derbedeu.

Meştere Putin, nu s-a echilibrat nimic. Mai devreme sau mai târziu va da faliment şi SUA, şi Rusia, şi noi toţi. Vom reveni cuminţi la comuna primitivă pentru că oamenii sunt în continuare primitivi.

3 comments:

Anonymous said...

DUTE MA IN P.U.L.A. MEA CU COMENTARILE TALE PE BLOGU LUI UDREA CARE O LINGEAI IN P.I.Z.D.A. ACUM TE-AI DUS LA NASTASE SA II SUGI P.U.L.A. MA PISH PE TINE FRAERE CE ESTI

AURELIO TEXANU

Bibliotecaru said...

@ AURELIO TEXANU

Domnule Aurelio Texanu,
Nu ştiu dacă aveţi sau nu dreptate, în consecinţă nu vă contrazic.

V-aş ruga însă, dacă vreţi să mă înjuraţi, să folosiţi cu încredere blogul:
http://injuratbibliotecaru.blogspot.com/

Acolo puteţi să mă înjuraţi oricum doriţi şi fără puncte între litere. Rugămintea mea este ca, pe viitor, dacă doriţi să mă înjuraţi aici să o faceţi într-un mod mai decent... Nu de alta, dar poate citesc şi copiii şi nu aş vrea să înveţe un asemenea limbaj.

Vă mulţumesc şi sper să ţineţi seama de rugămintea mea.

Bibliotecaru said...

http://injuratbibliotecaru.blogspot.com/2011/08/anonymous-aurelio-texanu.html

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.