14 March 2012

Domnule Spânu, ce spuneţi de o modificare legislativă care să permită electoratului să demită parlamentarii prin referendum?


Se aude că parlamentarii PDL vor să inventeze sancţiuni pe parcurs. Unele sancţiuni sunt legate de parlamentarii USL care nu vin "la muncă" în Parlament. Dar nu sunt uitate nici televiziunile.

Un deputat PDL propune retragerea licentei de emisie a televiziunilor care instiga la revolta impotriva institutiilor statului. Retragerea licentei de emisie sau penalizare cu 15% din cifra de afaceri pentru posturile care instiga la revolta impotriva institutiilor statului, sunt masurile propuse de democrat-liberalul Marius Spanu drept o solutie pentru evitarea derapajelor din spatiul audio-vizual. Deputatul PDL propune trei masuri care sa fie aplicate de CNA impotriva posturile de televiziune. Pentru sanctiunile minore, dar repetate, Spanu vrea cresterea cuantumului amenzilor, scrie Gandul.
(http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-revista_presei_politic-11741623-politic-show-deputat-pdl-propune-retragerea-licentei-emisie-televiziunilor-care-instiga-revolta-impotriva-institutiilor-statului-locale-2012-razboiul-bursa-zvonurilor-pentru-cuplul-mizil-vanghelie.htm)





(http://www.gandul.info/politica/video-un-deputat-pdl-propune-retragerea-licentei-de-emisie-a-televiziunilor-care-instiga-la-revolta-impotriva-institutiilor-statului-exclusiv-9396577)

4 comments:

Asterisc said...

Cine este Spînu?
Bună ideea din titlu. Aş completa-o şi cu obligaţia de a restitui toţi banii pe care i-a luat în funcţia de parlamentar (că şi el îi tot dă cu amenda procentuală din cifra de afaceri)!
Pe cînd o lege care să oblige mass-media să cînte ode puterii?

Bibliotecaru said...

Şi PDL-ul repetă infinit că sunt singurul partid de dreapta...

vib said...

Eu zic da. La intrebarea din titlu adica.

Bibliotecaru said...

Păi da, dar oare parlamentarii vor vota să poată fi demişi? Aici am eu o bănuială că nu vor vrea să poată fi demişi. Nici ei şi nici premierul or miniştrii.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.