22 April 2012

Încă un text care mi-a fost "uitat" în moderare pe blogul domnului Ponta


Bibliotecaru April 20, 2012 at 1:04 am #

@ Victor Ponta

Eu cred că întreaga clasă politică este o minciună care trăieşte într-o minciună. Partidele politice nu mai sunt asociaţii ci structuri de comandă în frunte cu oligarhii, partidele politice nu mai sunt nici politice pentru că nu se mai strâng în jurul unei doctrine ci în jurul unor interese personale deservite de “disciplina de partid”.

Domnul Băsescu, camarila, oligarhia care îl deserveşte astăzi pe preşedinte… sunt simple consecinţe ale felului de a exista a clasei politice din ultimii ani.

Iată de ce nu am absolut nici o îndoială că dacă mâine dimineaţă nu ar mai fi Traian Băsescu, ci Crin Antonescu, în foarte scurt timp se va reface o camarilă în jurul Cotroceniului şi, evident, şi o oligarhie care să servească “intereselor” ştabilor de prin partide…

România are nevoie de un altfel de oameni implicaţi într-o viaţă politică reală, care are foarte mare legătură cu Guvernarea României şi deloc cu interesele personale ale celor implicaţi.

Eu sunt dezamăgit. Recenta migraţie PDL-istă spre PNL şi PSD îmi oferă o imagine dezolantă a unei politici în care doctrina, morala, devotamentul pentru o credinţă sunt o mască dezolantă a minciunii. Bătălia pentru sectorul 6 dovedeşte şi ea acelaşi lucru.

Măreţe idealuri sau bătălie pe ciolan. Poate asta ar trebui votat.

Your comment is awaiting moderation.


Iată, mesaj sus, mesaj jos... la mijloc eu, cu mesajul http://blogponta.wordpress.com/2012/04/19/superconcurs-cine-minte-mai-bine/#comment-13811,moderat...

http://fs70.trilulilu.ro/imgs/Bibliotecaru/moderat-pe-blogul-domnului-ponta_55115c925e9313.jpg

Acum să aud pe unii şi pe alţii cum că sunt "de la USL". Hi hi hi...

Se poate domnule Ponta să mă moderaţi? Îmi stricaţi imaginea de PeSeDist... Tocmai când vă ajutam să fiţi un politician mai bun... Tot este bine. Din moment ce aţi moderat mesajul, mă gândesc că l-aţi citit.

UPDATE (24 aprilie 2012):
Comentariul meu a fost scos din moderare.
Felicitări domnule Ponta!
Evident, acum nu-l mai citeşte nimeni acolo... dar gestul contează, va rămâne măcar pentru "eternitate".

12 comments:

ZeV said...

Hai sa vedem ce se intampla si cu comentariul meu :

ZeV April 22, 2012 at 9:25 pm#


Domnule Ponta, nu in acest mod dovediti ca v-ati maturizat dpdv politic. Spre deosebire de domnia voastra, domnul MRU afirma (citez din minte): ,,orice solutie politica care va fi validata de electorat in Franta, este buna pentru Romania”.
Ce veti face/spune daca Sarkozy castiga un al doilea mandat, in turul al doilea ?
V-o spun in calitate de cetatean lucid, neafiliat politic, care isi doreste ca aceasta tara sa fie condusa de politicieni maturi si responsabili. Cei de pana acum, si-au atins , de mult, limitele. Daca cei (mai) tineri se vor dovei la fel, incrancenati, superficiali si inregimentati in caste ostile una fata de alta, avem, intr-adevar, o mare problema in aceasta tara.
Cu stima.

Your comment is awaiting moderation.
:D

Bibliotecaru said...

Stupefacţia mea este că primii doi abia trec însumat de 50%... Asta înseamnă că ceilalţi au fost foarte aproape. Nu m-aş mira ca domnul Sarkozy să nu treacă în turul doi "la numărare", o diferenţă de 5 procente poate fi o marjă de eroare la o adică...

Relativ la domnul Ponta, nici eu nu am înţeles de ce a făcut acea remarcă.

ZeV said...

Atentie la doamna Marine Le Pen, cu cele aproape 20%. Am spus mereu ca libertatea excesiva de miscare si imigrare in spatiul european, va stimula contrareactii, mergand pana la cele ultra extreme, din Norvegia.
Al patrulea candidat, cel de stanga, Jean-Luc Melenchon, are aproape jumatate din voturile candidatei extremei drepte.
Avand in vedere ca atat Le Pen cat si Sarkozy pun accent pe limitatrea imigratiei, este foarte posibil ca Sarko sa obtina , in extremis, un nou mandat.
Ma mir ca marii analisti media Guse, Cristoiu, Turcescu, Boda, etc, vorbesc ca de (aproape) o certitudine,ca Hollande va fi noul presedinte al Frantei.
Vom vedea. ORICE este posibil.

nimrod said...

:))))
Ponta l-a făcut bufon pe Sarkozy? Tropăim, tropăim! Deci, Biblio, despre toţi de rău, doar despre ţigani de bine...
Mi-a luat o piatră de pe inimă pesedistu' şef!

PS: Azi o să beau o şampanie pentru alea 18,5% ale lui Marine Le Pen, care adunate cu cât a făcut Sarkozy...

Bibliotecaru said...

Vuieşte şi la ei curentul schimbării...

Vasile, said...

Biblio,

Pai dupa ce dumneata definesti clasa politica in toata transparenta ei "Eu cred că întreaga clasă politică este o minciună care trăieşte într-o minciuna", nu inteleg de ce mai scrieti pe blogul domnului Ponta, sau a perversei echip[e paralele a lui Nastase??

In fond Ponta este unul dintre cei incriminati sau surprinsi de declaratia dumneavoastra.

Ponta , Nastase, Sova si incet si cu grija si dl.Antonescu nu pot fi inca comparati cu Basescu,Boc,MRU,Udrea & Co. doar pentru simplul fapt ca nu sunt la putere de peste 8 ani!

De cea lalta parte un "osanalist" al puterii , afirma de inteligenta lui MRU in a fi ..mereu duplicitar.
Eu nu cred ca Ponta a avut cojones in alegerea viitorilot prietenil din Franta ci altii din spatele dansului.
Este trist si rusinos sa afirmi ca un duplicitar este inteligent dupa masura duplicitatii in care este carmuita aceasta tara, este dezastrul national, si MRU este o rusine!

Vasile, said...

Pe aceiasi tema si nu numai,

L-am auzit pe un urmas prin diferite mixari de sange al marelui roman Constantin Brancoveanu.

Acum nu stiu cum un fanariot de origine s-a inrudit cu marele domitor , dar probabil istoria ne-o facem noi , cei care ciclic ajungem la putere si uite asa ,
un alt "osanalist" al puterii
ieri ii ridica osanale lui Sarkozi ,dar intr-un mod total separat si ciudat citez, "noi Francezii...."
Eu stiam ca originari sunt din Lesvos si nu din valea Loarei si in mod sigur nu din Olt precum a fost Constantin Brancoveanu!

fara said...

la fel cum cu o floare nu se face primavara nici cu votul tau de pesedist nu castiga USL alegerile asa ca numai plange degeaba ca esti insignifiant cu blogul tau de nebuni

Vasile, said...

fara said,

Eu cred ca lunar ar trebui sa va reparati acoperisul!

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Păi dacă vreau schimbarea mentalităţii clasei politice... unde să scriu?

Cu privire la domnul Paleologu lucrurile stau un pic mai simplu, domnia sa având cetăţenie franceză.

Bibliotecaru said...

@ fara

Problema este mult mai simplă decât vă imaginaţi. Eu nu vreau să votez partide sau candidaţi, vreau să votez proiecte susţinute de candidaţi. Cum însă nimeni nu vine cu aceste proiecte (de hotărâri) în campanie electorală, ci cu o listă de consilieri pentru consiliul local de sector, cu una pentru consiliul local al capitalei, eu sunt obligat să votez liste de partid şi nu proiecte ale consilierilor. Nu am cum să votez pentru mine, nu pot să fac altceva decât să votez pentru ei. Deci votul meu nu contează democratic oricui l-aş da şi votul nimănui nu contează, oricui l-ar da.

Vasile, said...

Biblio,

Cind ai dubla cetatenie, cind mai esti si intelectual si urmas....si si om politic roman nu francez, nu-mi spui mie, adica nu-i spui lui Vasile....eu ca cetatean francez.....!
Lepra cu dubla cetatenie!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.