28 April 2012

La început am spus că e manipulare...


... apoi m-am gândit că este prea gogonată pentru a putea fi inventată de mintea omenească. Tocmai acest "de necrezut" mă face să cred un pic în această ştire...
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, s-a intalnit la Cornu cu liderii PSD Adrian Nastase si Ilie Sarbu cu cateva zile inaintea motiunii de cenzura, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse apropiate PDL, insa presedintele Senatului neaga aceste informatii, la fel Ilie Sarbu. Adrian Nastase nu a putut fi contactat pana la aceasta ora. Potrivit surselor HotNews.ro, la intalnire s-ar fi aflat si un consilier al premierului Ungureanu. "Nu am mai fost la Cornu de an de zile. Nu este adevarat, nu stiu de unde apar astfel de informatii. Nici macar nu stiu unde sta Nastase sau Sarbu", a declarat Blaga pentru HotNews.ro.

"Nimic mai fals, dar oricum nu mai conteaza", a declarat pentru HotNews.ro Ilie Sarbu, intrebat daca s-a intalnit cu Vasile Blaga la Cornu. Blaga este unul dintre putinii lideri PDL aflati in relatii bune cu lideri din USL, care declara despre el ca este "un om politic cu care se poate discuta". La randul sau, presedintele Senatului are o buna relatie cu liderul grupului senatorilor PSD, Ilie Sarbu, care este si socrul lui Victor Ponta.
(de D. Tapalaga, L.Pirvu - http://www.hotnews.ro/stiri-12109347-surse-vasile-blaga-intalnit-cornu-adrian-nastase-ilie-sarbu-cateva-zile-inaintea-motiunii-cenzura-blaga-sarbu-neaga.htm)
Asta este de pus la gazeta de perete pentru a lumina viitorul de aur la jurnalismului românesc, mai ales că văd că e preluat, cu timiditate, de foarte, foarte multe mijloace de informare în masă.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/3387582/1/ilie-sarbu-agerpres-2915992.jpg?width=800&height=600
(http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/3928/3387582/1/ilie-sarbu-agerpres-2915992.jpg?width=800&height=600)

http://static.ziarelive.ro/images/stories/surse-intalnire-blaga-nastase-la-cornu-inaintea-motiunii-de-cenzura.-blaga-si-nastase-neaga.jpg
(http://www.ziarelive.ro/stiri/surse-intalnire-blaga-nastase-la-cornu-inaintea-motiunii-de-cenzura.-blaga-si-nastase-neaga.html)

http://static.ziarelive.ro/images/stories/vasile-blaga-motiunea-de-cenzura-nu-va-trece.-opozitia-nu-are-toate-voturile-necesare.jpg
(http://www.ziarelive.ro/stiri/vasile-blaga-motiunea-de-cenzura-nu-va-trece.-opozitia-nu-are-toate-voturile-necesare.html)

http://www.evz.ro/typo3temp/pics/Dan_Tapalaga_d7cf9677da.jpg
(http://www.evz.ro/detalii/stiri/jurnalistul-dan-tapalaga-la-100-911399.html)

5 comments:

epolitikon.wordpress.com said...

Adrian Nastase a negat ieri seara la Realitatea, intalnirea de la Cornu cu Blaga. Si a mai spus sugubat ca si daca ar fi avut loc intalnirea, tot nu ar fi confirmat informatia :). Deci intalnirea a avut loc :).

Bibliotecaru said...

Poate că nu s-a întâlnit domnia sa cu domnul Blaga...

Vasile, said...

Serviciile achiesate la politica PDFLeului si a capului de tutti capi isi face datoria.

Blaga nu-i Geoana,asta nu stie epolitokon aparenta corectitudine a domnului Blaga intro tara in care politicul,economicul si cetatenescul se zbate in coruptie poate naste si asemenea interpretari.Doar din aceasta cauza avem si pe aici vaisiamar anonimi!
Si apoi doar copii tampiti pot sa creada chiar si o fractiune de secunda ca seful senatului se poate deplasa dintr-un loc in altul neinsotit de SPP, adica fara sa lase urme sau fara sa fie urmarit, tor epoliticon si Tapalaga poate naste asemenea prostie...la Cornu....de ce nu "la ureche in parlament?

Si apoi dl. Nastase este poate un mare politician, dar pina la urma nici cel mai cinstit si nici cel mai inteligent roman, multe din glumele dansului sunt mai putin subtile chiar si decit ale cunoscutului personaj Bula!

Si ar masi fi o chestiune Tapalaga este vocea nebahica a doamnei Macovei....iar dansa ca procuroare ceausista , se redescopera in trecutul tineretei ceausiste si dupa fiecare mahmureala varsa scenarite mai mult sau mai putit fanteziste.

Vasile, said...

isi fac....datoria printre altii si altele!

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Eu aş începe cu faptul că preşedintele Băsescu a spus la un moment dat, în momentul ultimelor alegeri ale moţiunilor în PDL care l-au repus pe domnul Boc în fruntea partidului,... că domnul Blaga este un bun executant şi nu un bun lider.

Dincolo de acest lucru, construcţia realităţii care se învârte în jurul PDL trebuie racordată la cel ce spune cum este realitatea. Acesta este blestemul cu mass-media racordată la partidele politice...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.