04 September 2009

Şef nou la poliţia comunitară din Bucureşti


COMUNICAT DE PRESĂ

Incepind de astazi, 1 septembrie 2009, inceteaza de drept, prin pensionare, raporturile de munca ale Directorului General al Politiei Comunitare a Municipiului Bucuresti, dl. Ion Bolboaca.

"Am avut o colaborare buna cu seful Politiei Comunitare despre care stiu ca a petrecut o viata in slujba ordinii si sigurantei cetateanului. Vreau sa ii multumesc pentru dedicatia cu care si-a indeplinit misiunea si indatoririle de serviciu si sa ii doresc sa petreaca ani frumosi alaturi de familia sa.", a spus Primarul General al Muncipiului Bucuresti Prof. Dr. Sorin Oprescu.

Dl. Ion Bolboaca a condus Politia Comunitara inca de la infiintarea ei ca institutie, aflata in subordinea Primarului General al Capitalei.

Incepind cu 2 septembrie 2009, conducerea Politiei Comunitare va fi preluata de dl. Ion Ţincu.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/3587969/1/ion-tincu.jpg

(sursa: http://www.mediafax.ro/social/prefectul-tincu-a-primit-o-pereche-de-papuci-de-la-reprezentantii-bem-3587969)

Dl. Ion Ţincu este licentiat in drept, este doctorand in ordine si siguranta nationala si are o semnificativa experienta in administratia publica. Dl Tincu a lucrat in cadrul Guvernului Romaniei in calitate de consilier juridic timp de 5 ani, a fost director in cadrul MAI pentru inca 5 ani si prefect al Municipiului Bucuresti in perioada 2008-2009.


01 septembrie 200
9
Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media
etaj I, camera 133
tel: 021 305 55 03; fax: 305 55 04
e-mail: presa@bucuresti-primaria.ro


(sursa: http://www.pmb.ro/)

4 comments:

maca said...

salut,
de ce crezi ca este asa de importatnt pe cine au pus sef la politie?

Bibliotecaru said...

Toată lumea vorbeşte despre fraudarea alegerilor cu ajutorul Ministerul Administraţiei şi Internelor şi personal nu-mi dau seama cum anume, pentru că Poliţia nu prea are atribuţii în alegeri. Dar dacă Poliţia normală are un rol, atunci poate are un rol şi Poliţia Comunitară a Bucureştilor... Poate că nu este nimic la nivel real, la nivel de imagine şi realitate distorsionată însă ceva este. Dacă Traian Băsescu "are" serviciile de informaţii, Mircea Geoană "are" Ministerul de Interne, iată că şi primarul Sorin Oprescu "are" Poliţia Comunitară.

maca said...

E foarte de rau. Daca s-a ajuns chiar in halu' asta. Cred ca Base ar fi tentat sa fraudeze asa un pic si pe urma sa strige hotu'.

Bibliotecaru said...

NU cred că s-a ajuns aici, era vorba despre un exerciţiu de imagine. Astăzi lupta politică se limitează la atac şi dezinformare, mai puţin la soluţia inteligentă care constuieşte. Construcţia logică mi s-a părut atât de amuzantă încât mă gândeam ce a mai rămas pentru Crin Antonescu şi nu am găsit nimic. :D
Repet, eu NU cred că este adevărat, doar haios.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.