30 May 2010

La marginea Europei este ceaţă...


Nu se mai aude nimic, nu se mai vede nimic, nu se mai apropie nimic... doar Nimicul... O lume din ce în ce mai puţin suportabilă, un iad menit să te facă să-ţi pierzi minţile, să ajungi la disperare, să visezi la un Vlad Dracul care să facă dreptatea cu ţeapa...Toată lumea ştie tipul de ştire fapt divers care începe cu "Un grup de cercetători de la Universitatea din..."

Mă plimbam plictisit pe serverele patriei (vorba vine ale patriei) şi dau de următorul clasament (nu, nu Paula Seling plus Ovi)...

PSD+PC - 38%
PNL - 25%
PDL - 18%
PRM - 8%
UDMR - 6%
PNG - 2%
UNPR - 2%
Alţii - 1%
(sursa: http://www.pesurse.ro/2010/5/30/pdl-n-prbuire-liber.html)

Acesta este făcut după ştirea scăderii salariilor şi pensiilor şi alocaţiilor şi tribulaţiilor... pardon, tribulaţiile nu au scăzut.

Precedentul sau precedentele, cu care însă nu mă obişnuisem...

http://desprepsd.files.wordpress.com/2010/05/sondaj.jpg?w=450&h=334
(sursa: http://desprepsd.wordpress.com/2010/05/13/nu-i-rau/)

Şi mă gândeam, oare dacă îmi pierd minţile şi ajung precum un erou de basm într-o lume a iubirii creştine, apropiată inchiziţiei, atât de creştină... ce aş alege?
Mai întâi m-am gândit la posibilitatea de a confecţiona ceva pentru piaţa publică... Apoi m-am gândit că tehnica a evoluat...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/03/Guillotine1.jpg
(http://ro.wikipedia.org/wiki/Ghilotin%C4%83)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Fallbeil_muenchen_1854.jpg
(sursa: http://fr.wikipedia.org/wiki/Guillotine)

Prin mirosul ăsta de praf vulcanic, istoria începe să miroasă a revoluţie...
Desigur, nu sunt barbar... ghilotinele ar trebui să fie adaptate, care pentru limbă pentru mincinoşi, care pentru mâna care a furat... Pentru restul... pentru restul şi altfel de jucării...

http://i48.tinypic.com/immob6.jpg
(sursa: http://net.taringa.net/posts/imagenes/4480860/Mundo-Macabro.html)

Mai sus a fost în glumă, din fericire, sau din păcate, vremea inchiziţiei a cam trecut... dar cu siguranţă că soarta României, mizeria în care a ajuns astăzi, va trebui să aibă foarte mulţi pedepsiţi. Mi-aş dori să fie pedepsiţi cu cea mai aspră pedeapsă a Justiţiei şi Judecătorilor să nu le fie milă să dea maximul de pedeapsă, Constituţional, democratic şi conform dreptăţii. Cineva trebuie să facă şi dreptate acestui popor.

http://www.babble.com/CS/blogs/strollerderby/2009/04/prison.jpg
(sursa: http://www.babble.com/CS/blogs/strollerderby/archive/2009/04/05/how-do-you-get-634-years-in-prison.aspx)

4 comments:

Anonymous said...

psd/pc 38% ? hai ca e buna gluma...depinde de cine a comandat sondajul..masurile astea dure pe care socialistii le urasc asa de mult pt ca nu sunt pomene electorale, vor scoate tara din rahatul in care guvernare de aur pnl/psd din anii 2007/2008 ne-a adus...mai intra si la mine pe blog, micul titulescu ne spune ca va fi razboi mondial in romania?!?!?

Bibliotecaru said...

Am dat şi eu cifrele exact aşa cum le-am găsit, nu ştiu nici eu amănunte. Dacă le-aş fi ştiut, le-aş fi dat cu siguranţă.

lulu said...

Biblioooooooooo ma enervezi, vreau ad ta de mail ca nu am memorat-o ...stiu doar primele doua litere.... ti-am lasat si la mine mesaj

Bibliotecaru said...

Mamăăăă da ce mă enervez eu! Dar asta este viaţa, are şi uşor şi greu...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.