06 May 2010

Nu putem cunoaşte şi noi motivul?


Primul-ministru Emil Boc a dispus anularea organizării licitaţiei pentru achiziţionarea serviciului de cercetare socială „Agenda populaţiei şi actul guvernării”, publicat în data de 6 mai 2010, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), cu numărul de participare 99564 şi redirecţionarea fondurilor alocate către buget, pentru investiţii publice.

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 06.05.2010

(sursa: http://www.guv.ro/decizie__l1a109012.html)

Nu ştim însă de ce s-a ajuns la o asemenea decizie.

Secretariatul General al Guvernului (SGG) a comandat o cercetare sociologică, numită “Agenda populaţiei şi actul guvernării” pentru care estimează că va plăti 327.731 de lei, fără TVA.
Obiectului contractului care va fi încheiat între SGG şi firma care va face această cercetare este “realizarea unui studiu privind identificarea problemelor cheie ale populaţiei pentru a fi incluse în agenda guvernamentală, verificarea impactului măsurilor guvernamentale şi crearea unui feedback care va viza optimizarea politicilor guvernamentale”.
“Cercetarea se va desfăşura începând din luna iunie 2010 până în noiembrie 2010, timp în care se vor realiza 5 valuri de cercetări bazate pe interviuri realizate telefonic privind diferite problematici de interes naţional şi guvernamental şi 2 cercetări bazate pe interviuri realizate faţă în faţă. Partea calitativă a acestei cercetări va cuprinde 30 de focus grupuri” se arată în anunţul publicat de SGG în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP). Publicul ţintă este populaţia României cu vârsta de cel puţin 18 ani.
Firma care va efectua cercetarea va fi selectată în urma unei licitaţii. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mic.
(mai multe pe... http://mobil.money.ro/pages/article.aspx?id=66153&topicid=11)

ups!

http://www.michiganimaging.com/Bikes/roadkill.gif
(sursa: http://www.wormsandgermsblog.com/2009/10/articles/animals/dogs/rabies-and-roadkill/)

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.