26 August 2011

O ciorbă, nişte şniţele cu cartofi prajiţi, salată şi o telegondolă


http://www.elenaudrea.ro/wp-content/uploads/2011/08/bilet.jpg

Eu aşa deduc din bilet, nişte cetăţeni dau o comandă de nişte bucăţi de drum, o pârtie de schi şi o telegondolă.
Cred că biletul vorbeşte de la sine. Dacă totuşi doriţi mai multe... http://www.elenaudrea.ro/turismul-este-singura-alternativa-la-minerit-pentru-valea-jiului.html

7 comments:

Anonymous said...

Cred ca a fost o chestie aranjata

Bibliotecaru said...

Sau poate că cetăţenii chiar cred asta, anume că este îndeajuns să spune doamna Udrea un cuvânt unde trebuie... şi totul, ca prin farmec, se rezolvă.

Anonymous said...

Sa stiti ca pe acolo e o zona interesanta pentru schi. Curge si sta zapada mai bine ca pe Valea Prahovei...

Anonymous said...

Dar desigur, biletelul prezinta multe elemente de facatura, in opinia mea care-s alergic la portocaliu si la numele de Elena.

Bibliotecaru said...

Pe bilet stă scris pârtea şi nu pârtia... Mă îndoiesc că este o făcătură, cred că oamenii chiar cred că printr-o astfel de intervenţie vor avea pârtie şi telegondolă şi, în consecinţă, ceva locuri de muncă.

Anonymous said...

Eu gandesc asa: de unde naiba stie ce-i aia telegondola o persoana care nu stie cum se scrie "partie", mai ales ca a scris cu "a" si nu cu "i" cum ar fi fost de asteptat de la cei mai varstnici...
De ce n-a scris "telecabina" de ex?

Daca scria si ca statiile telegondolei sa fie portocalii (ca cele de la Vartop, Arieseni, Alba), era perfect, ii indeplinea dorinta chiar Mos Craciun, sarea peste Udrea :)

Bibliotecaru said...

Telegondola ca investiţie a fost foarte mult mediatizată în legătură cu doamna Udrea. A mânca o literă nu este ceva atât de grav, dar mă îndoiesc că cineva care ar fi scris "la ordin" un astfel de bilet ar fi făcut o astfel de greşeală. Poate special.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.