10 March 2012

Cine sau ce anume mai este domnul Lăzăroiu


Credeam că retragerea domnului Lăzăroiu ne va mai scuti de prezenţa domniei sale din spaţiu public... dar domnia sa nu se lasă, ne copleşeşte în continuare cu povestioare de adormit adulţii. Şi nimeni nu-i pune o bulină precum se pune la anumite filme cu pericol de provocare a epilepsiei. Şi când începe să se manifeste, curge în valuri.

SUCEAVA, (astăzi, 16:08)
Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a apreciat, sâmbătă, că USL ar putea să se despartă după alegerile locale, când va obţine sub 40 la sută din voturi, în special pentru că formaţiunile componente au greşit că au stabilit paritate fără să ţină cont de specificul judeţelor.
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/9386399/1/sebastian-lazaroiu-adrian-stoicoviciu.jpg?width=400
Sebastian Lăzăroiu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax foto)
(http://www.mediafax.ro//politic/lazaroiu-usl-va-obtine-la-locale-sub-40-la-suta-din-voturi-au-gresit-cand-au-stabilit-paritate-9386399/)

SUCEAVA, (astăzi, 16:37)
PDL va avea în următoarea lună două provocări importante care vor influenţa viitorul partidului pe termen lung, prima fiind înfiinţarea Mişcării Populare, iar a doua este relaţia cu UNPR în alegerile locale, a declarat, sâmbătă, la Suceava, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.

Sebastian Lazaroiu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax foto)

(http://www.mediafax.ro/politic/lazaroiu-pdl-are-doua-provocari-importante-infiintarea-miscarii-populare-si-relatia-cu-unpr-9386444/)

SUCEAVA, (astăzi, 17:07)
Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, sâmbătă, la Suceava, că acest an electoral va fi anul independenţilor la alegerile locale, aceştia urmând să obţină multe voturi care să strice calculele electorale ale partidelor politice.
(http://www.mediafax.ro/politic/lazaroiu-anul-acesta-va-fi-anul-independentilor-la-alegerile-locale-incurca-jocuri-ale-partidelor-9386478/)

Foaie verde haşmaciucă, mi se face dor de ducă, departe d-astă ştiucă aboral în spate lungă şi privirea ca de ciută mângâiată c-o leucă.

Iaca am scris şi un început de baladă.

10 comments:

Asterisc said...

Acest individ a devenit noul oracol promovat de mass media, în special de presă. În loc să facă propriile analize, ziarele se întrec a-l cita pe acest papă-lapte. Cine este acest Lăzăroiu? Ce se crede el? Săracul, nu el este vinovat, ci cei ce se uită în gura lui. Uite aşa se fabrică vedetele de carton!

Bibliotecaru said...

Ziarele sunt interesate pentru că domul Lăzăroiu nu le scoate "din burtă", cineva îl pune să răspândească una alta prin presă. Problema este că cineva ca domnia sa face jocul acesta de atâta timp... Cineva îl promovează pe acest domn, îi transformă istorioarele în strigăte prin portavoce. A pătruns în presa scrisă, în televiziune... este susţinut...

Asterisc said...

Nu sunt de acord. Totul este un bluf. Pe asta se şi bazează individul, pe credinţa că răspîndeşte zvonurile cuiva care deţine controlul din umbră. Nu cred asemenea poveşti.
Aşa a fost promovat mai demult şi George Becali. Şi azi ziariştii fac la fel, se uită în gura lui, îi sorb cuvintele, îl provoacă etc. Şi, în fond, nu spune nimic esenţial. Vorbe goale, fără nicio valoare, bîrfe.

Bibliotecaru said...

@ Asterisc

Stimate domn,

Dacă nu era un răspândac, de mult era anihilat de "băsescianism". Rolul domniei sale este de a lansa zvonuri pentru a se testa reacţia presei, populaţiei... Funcţie de reacţii, "Puterea" acţionează. Dacă reacţiile sunt negative, se va spune cu uşurinţă... păi vă uitaţi în gura lui Lăzăroiu?! Dacă reluaţi ceea ce a spus Lăzăroiu şi comparaţi cu istoria recentă, veţi vede cu uşurinţă că domnia sa îndeplineşte acest rol... Mirarea mea este că încă face asta, pentru că deja ne apropiem de alegeri. Este de parcă PDL se pregăteşte să rămână încă 4 ani.

Vasile said...

Daca facem cea mai elementara analiza, punctind tribunele domnului Lazaroiu, putem identifica "easy", sponsorii acestui OXiur!

Bibliotecaru said...

Şi care sunt aceşti sponsori?

Argusdre said...

Acest individ este reprezentantul celor mai ticalosi slugoi ai lui Matrozul...Un vagabond adunat de pe drumuri si pus sa-si sustina tutorele, un lup in blana de oaie, un peste deghizat in prostituata...
Ti-am ratacit adresa de Email, ca altfel iti trimiteam o fotografie cu bagabontul asta ca sa vezi cam cum umbla candva imbracat...

Argusdre said...

Salut Biblio !
Acest individ este una dintre cele mai gretoase jivine care pot exista.E un lup in blana de oaie, un bagabont cules de pe drumuri care-si slujeste ci sarguinta tutorele, un peste travestit in prostituata...
Pacat ca ti-am ratacit adresa de E-mai, ca altfel iti trimiteam o poza trasnet cu acest vierme.

Bibliotecaru said...

:D
Ştiu poza în blugi...

Nu am o părere chiar atât de proastă...

Vasile, said...

Si totusi acest "jegos" in ciuda numeroaselor critici , le-a nimerit de multe ori.

Unii spun ca le-a nimerit poentru ca ar fi totusi un bun sociolog , altii cica sin "surpolus" la sau de informatii.

De parteacealalta sincer Biblio, daca omul este mercenar nu am nici o stima pentru mercenarii lui Traian de cealalta parte nu prea vad vreo ideologie care sa-i aproprie pe cei doi, cum nu vad nici un limbaj comun...deci tipul este un individ dezagreabil!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.