23 May 2012

ANI vrea să ne convingă că politica românească nu este un circ


Faptul că politica românească este un circ nu mai constituie un secret. "Animalele Politice" populează Cotrocenii, dar şi Palatul Parlamentului (transformat în menajerie). Înjurăturile, acuzaţiile, bătăile cu pixeli de televizor... circul este evident. Iată ştirea care spune că nu. Mai mult, ANI spune că circul şi politica nu sunt compatibile, sau aşa ceva.
Curtea de Apel Bucureşti a confirmat marţi raportul de evaluare întocmit de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care a stabilit că Brânduşa Novac, deputat PDL şi director al Circului Globus, s-a aflat în stare de incompatibilitate. Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia deputatului PDL Brânduşa Novac prin care solicita anularea raportului ANI. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

http://www.agerpres.ro/media/images/2012-05/052216162082565255.jpg

Pe 8 februarie 2011, ANI a constatat incompatibilitatea Brânduşei Novac, deoarece ea ar fi deţinut simultan calitatea de deputat cu funcţia de manager la Circul Globus.

Potrivit ANI, începând cu data de 22.02.2008 şi până în prezent, democrat-liberala deţine, în baza unor contracte de management, funcţia de director/manager al 'Circ & Variete Globus' Bucureşti.
"Conform prevederilor Legii nr. 269/2009 pentru aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor de spectacole sau concerte, muzeelor şi colecţiilor publice, bibliotecilor şi aşezămintelor culturale de drept public, funcţia de director/manager al 'Circ & Variete Globus' Bucureşti, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, este o funcţie publică de conducere, remunerată de către autoritate, în baza unui contract de management încheiat pe durată determinată, iar remuneraţia managerului persoană fizică este asimilată, din punct de vedere fiscal, veniturilor salariale. Cuantumul remuneraţiei managerului se stabileşte la nivelul salariului maxim brut care se plăteşte în instituţia publică, în condiţiile legii, majorat cu până la 55 % din acesta", susţine ANI.

ANI mai declara că, în baza contractelor de management, Brânduşa Novac are calitatea de ordonator terţiar de credite, având obligaţia de asumare a responsabilităţilor ce decurg din această calitate, pe lângă obligaţia de a răspunde de gestionarea şi administrarea patrimoniului public încredinţat instituţiei pe care o conduce, precum şi obligaţia de a adopta măsuri în vederea îndeplinirii prevederilor bugetului anual de venituri şi cheltuieli al aceleiaşi instituţii, organizează, gestionează, coordonează şi controlează întreaga activitate a 'Circ & Variete Globus' Bucureşti.

Brânduşa Novac a declarat recurs împotriva sentinţei pronunţată de către Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti - prin care se respinge ca neîntemeiată contestaţia împotriva Raportului de evaluare ANI, a informat avocata acesteia, Laura de Alvare, într-o declaraţie remisă marţi AGERPRES.
Potrivit acesteia, obiectul contestaţiei Brânduşei Novac îl reprezintă susţinerea legalităţii răspunsului Comisiei juridice de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor, din data de 30.01.2009 prin care i se comunică prin validarea mandatului de deputat, că nu există o incompatibilitate între calitatea de deputat şi cea de manager al Circ&Variete Globus , din următoarele considerente legale: referitor la prevederile art. 82, alin. (3) din Legea nr. 161/2003 - 'deputaţii şi senatorii pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice şi al creaţiei literar-artistice'; conform art. 82, alin. (1), lit. a) şi d) din Legea nr. 161/2003, cu modificările şi completările ulterioare), Comisia juridică de disciplină şi imunităţi a reţinut că 'funcţia de manager al unei instituţii publice nu este nominalizată în lege ca fiind incompatibilă cu calitatea de deputat sau senator, precizându-se, totodată, că acolo unde legiuitorul a dorit a menţionat expres funcţiile compatibile cu această calitate'; în ceea ce priveşte art. 81 alin 2, conducătorul instituţiei de spectacole Circ&Variete Globus nu a fost niciodată şi nu este funcţionar public, nu deţine funcţie publică de autoritate, realităţi certificate de către Agenţia Funcţionarilor Publici şi de Ministerul Culturii, în dosarul cauzei
(http://www.agerpres.ro/media/index.php/justitie/item/123492-Deputatul-PDL-Brandusa-Novac-a-pierdut-procesul-cu-ANI-pe-incompatibilitate.html)
Despre Brînduşa Novac nu ştiu foarte multe, doar că a salvat Circul de Stat.

http://artacircului.files.wordpress.com/2011/12/brindusa-novac-director-circ-variete-globus.jpg?w=690
(http://artacircului.wordpress.com/2011/12/09/148/)

25 comments:

Uşierul de serviciu said...

Probabil ar trebui schimbata pe ici pe colo legea ... Nu stiu cata treaba a facut dumneaei insa are cu certitudine un PR bun ...

Bibliotecaru said...

Eu aşa am auzit, că Circul nu ar fi supravieţuit fără domnia sa.

Victor Pontu said...

Bună dimineaţa.

Deoarece toate sunt trase la linie şi aranjate în bună ordine precum armele dintr-un rastel şi deoarece totdeauna ordinea şi buna funcţionare sunt generatoare a ceea ce noi generic numim "timp liber", monseur dom' Bibliotecar dă-mi voie rogu-te ca din când în când să dau năvală în a matale ogradă şi să fac ceea ce mă pricep eu mai bine să fac:
BĂŞCĂLIE!

Deci:

1. On topic
Brânduşa Novac, nevasta diabolicului Opriş (unul dintre demolatorii PNŢCD-ului) este şi ea un element "x-mic" din mulţimea profesioniştilor care dând "fapta" pe "vorbă" şi "acţiunea" pe "promisiune" au devenit politicieni. Brânduşa Novac a făcut o singură greşeală fatală în viaţa ei: Când l-a luat pe diabolicul Opriş de bărbat!
:)))))))
Apropo, oare ce mai face Roxana fata lu' Iordache?
:)))))))

2. Monden.
Emisiunea Miţei lu' Elan a fost un fiasco total. (nu şi pentru Miţa care cred că şi-a luat o grămadă de parale)
- O Miţă paietată.
- O Loredană cu aceleaşi buze excitante (paietată şi ea)
- O Elenă nepaietată dar foarte prost îmbrăcată.
Deci rezumând:
3 GRASE!
Părerea mea este că locul Udrei nu era în acea emisiune.

3. Politic.
Veşti extrem de proaste din teritoriu pentru PDL:
- Boc pierde Clujul
- PDL Iaşi în degringoladă, încă doi trădători pleacă pe urmele Miţei. (nu Miţa a lu' Elan ci Miţa popii).
- Mihai Răzvan Ungureanu continuă cu succes să-şi distrugă credibilitatea.
- Monica Macovei-Gherghescu continuă să bată câmpii.

4. Băşcălie:
Văd că pe site-ul Udrei a fost lansat un concurs.
CARE ESTE URMĂTOAREA TAXĂ A GUVERNULUI PONTA.
După părerea mea următoarea taxă a guvernului Ponta va fi aia că va taxa PDL-ul!
Aici fac un comentariu.
Mă amuz copios privind la acest "Joc în Doi".
În zilele fără soţ o-tachinează Ponta pe Udrea, în zilele cu soţ îl tachinează Udrea pe Ponta.
Şi aici bag băşcălia:
ĂŞTIA DOI NU CARE CUMVA SE IUBEŞTE?
că vorba proverbului:
CEI CARE SE IUBESC, SE TACHINEAZĂ!
:)))))))))

Haides-paides

PS Monseur Biblio, rogu-te nu ceda farmecelor unei anume blonde care mă aleargă cu patul print toată ţara şi-mi divulga IP-ul de sub care postez!
FII BĂRBAT NU PANTALONAR.
:))))))))

Bibliotecaru said...

@ Victor Pontu

Vine revoluţia pe teritoriul întregii Uniuni Europene, cine mai are timp de pantaloni?

Vasile, said...

Circul a fost salvat pe umerii cotribuabilililor dintro necesitate de netagaduit a romanilor , lumea este un circ , si in loc de piine putem sa ne hranim si cu circ!

Pai pe unde mai gasim aceasta mancare:

Moscow state Circus , dar asta e si balsoi si si circ,
Belarus , Ukrainian, Chinez.....
si ma intreb cu dracu sau privatizat firme strategice si nu un circ?

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

Când a venit doamna Brânduşa circul era într-o situaţie financiară groaznică, animalele mureau de foame, artiştii erau pe picior de plecare...

Trecerea de la spectacolul clasic de circ, aşa cum era el pe timpurile socialiste, la un spectacol complex de varietăţi care spune o poveste... chiar dacă nu a făcut din circ o afacere a profitului, a reuşit măcar să păstreze totul în stare de funcţiune.

nimrod said...

:) Biblio,

Nu vine dom'le nici o revoluţie! Doar n-or s-o facă bugetarii (fiindcă proletari de manevrat nu prea mai sunt) că rămân fără slujbe în secunda doi. Aşadar, speranţa unora şi altora că în curând vor ajunge să ţopăie pe leşul civilizaţie occidentale, creştine, o să mai zacă mult pe fundul eurocontainerului Pandorei fiindcă între timp socialismul francez triumfător o s-o ia din nou în barbă şi toate vor reveni la matca lor. A! Ce poa' să se întâmple e să explodeze Laacher See taman în vara asta, când o să fiu eu acolo, la bere... :)))

Victor Pontu said...

Dom' Bibliotecaru' din goana iepii pe care o călăresc arunc două veşti:

1. VLADIMIR TISMĂNEANU DEMIS!
URA! URA! URA!

2. SCROAFA DEONTOLOAGĂ IAR S-A COCOŢAT ÎN COPACUL DEMOCRAŢIEI ŞI GUIŢĂ.
ROG DE URGENŢĂ ORI SĂ DAŢI SCROAFA JOS DIN COPAC, ORI SĂ-L PROPTIŢI PRECUM A FOST PROPTIT TEIUL EMINESCULUI.
NU DE ALTA DAR COPACUL DEMOCRAŢIEI ESTE PLĂPÂND ŞI SCROAFA-I MARE!
http://romaniacurata.ro/jocurile-sunt-facute-2837.htm

Nota mea:
În România sunt mulţi munţi, multe dealuri, multe câmpii şi ape şi multe scroafe. Mangaliţa, Marele alb, Duroc, Landrace, Hampshire bla, bla, bla.
Şi cu toate acestea doar două exemplare sunt scroafe ale democraţiei:

Monica Macovei fiica securistului Gherghescu
şi
Alina Pippidi fiica nomenclaturistului Mungiu

Aceste exemplare sunt de fapt două rebuturi ale laboratoarelor americane.
De ce rebuturi?
Simplu!
Pe caracterul porcului nu poate fi grefat spiritul democraţiei!
PORCUL E PORC!
Cine nu mă crede să dea o fugă la Biblioteca Naţională şi să ia spre citire distopicul roman al lui Orwell

Haides paides.

nimrod said...

:)))

Lui Tismăneanu i-au luat exact caii de la bicicletă. Te pomeneşti că o să-l deporteze americanii în Mexic pe chestia asta şi îi vor arde cărţile.
Ce observ însă e că a intrat Green Peace la guvernare... :))))

Bibliotecaru said...

@ nimrod
Revoluţia nu va veni din cauza traiului prost ci din cauza lipsei de respect. Revoluţia va fi provocată de lovituri plasate asupra demnităţii, precum "reformele" în sistemul de sănătate, legea electorală... şi aşa mai departe.

Bibliotecaru said...

@ Victor Pontu

Nu mă bucur foarte tare de demiterea domnul Tismăneanu. Pe mine mă doare altceva, anume că sunt persoane care se folosesc de istorie pentru a da lovituri politice. Mi-aş fi dorit deci ca domnul Tismăneanu să fie mai întâi cineva care consemnează istoria şi mai puţin cineva care face jocuri politice. Frica mea este că în locul domnului Tismăneanu va veni un alt Tismăneanu USL care să atace oamenii PDL şi UNPR.
Preferam o diversitate a opiniei.

Despre doamna Pippidi pot adăuga, în apărarea domniei sale, că este un excelent profesor de politologie (în sensul că scrie lucrurile de teorie politică foarte bine). Am răsfoit şi eu diferite lucrări ale domniei sale şi sunt foarte bine scrise, uşor de citit.

http://www.sar.org.ro/files_h/docs/publications_cpc/cp1_reforma_electorala.pdf

Este şi un subiect actual... :D

Bibliotecaru said...

Iată un alt exemplu de carte care mi s-a părut excelent realizată:

http://www.sar.org.ro/files_h/docs/publications_books/doctrine.pdf

nimrod said...

Biblio,

Curentul "revoluţionar" actual nu s-a stârnit fiindcă undeva, cineva, n-a mai suportat munca de clacă, ci pentru că unii dintre semenii noştri, cam mulţi de data asta, dintr-o pornire rudimentară, s-au băgat în datorii până în gât. Mi se pare imoral, deci, ca pe chestia asta să te ridici împotriva sistemului de valori. In context, "atacul la demnitate" e propagandă pură, care dă bine doar la vulgul frustrat şi ăsta cam mult.
În realitate e ca la FNI, nimeni n-a băgat nimănui mâna în buzunar da' e bine că de plătit, plăteşte statul. Dacă tot am ajuns aici, pot să vă spun că ceea ce mă îngrijorează pe mine acum este iniţiativa euro-bond-urilor. În politica FNI (dacă tot am adus vorba) exista obiceiul de a "aburi" un client care vroia să retragă sume mai mari de bani, cu propunerea ca, dimpotrivă, omul să achiziţioneze noi unităţi de cont. În acelaşi spirit, un patron care ori nu vrea ori nu poate mări salariile, ca să reducă presiunea oferă salariaţilor acţiuni. D-aia Frau Angela e contra euro-bond-urilor, şi comuniştii francezi, că alfel nu pot să le zic, sunt pentru. Deci, Biblio, nu mi se pare moral să-ţi dai salariul pe o lună petrecând o noapte într-un hotel de lux şi după aia să te plângi că n-ai bani de medicamente, de pensii,de şcolarizare, etc şi să dai vina pe alţii...

Bibliotecaru said...

Personal nu cred că mai putem vorbi despre o nemulţumire de clasă sau "de împrumutori" sau orice alt grup. Se constituie o revoltă mondială care exclude politica ca mecanism conducător. Popoarele nu mai accepte să fie comandate de politicieni. Eu despre asta vorbesc când mă refer la "demnitate".

nimrod said...

Biblio...

Dacă Green Peace n-ar fi ajuns, iată, la guvernare, în România, aş fi înclinat să vă dau dreptate. Aşa, cu toată părerea de rău "popoarele" de care vorbiţi şi în care vă puneţi speranţa mântuirii erau prin anii 90 sindicaliştii şi liderii lor "daţi" cu politicienii, deveniţi iată, cu timpul, anarhişti, însă cu aceeaşi lipsă de principii morale ca şi a celor de mai sus şi cu aceeaşi foame teribilă de slujbe bine plătite din bani publici. Nu m-ar mira ca peste vreo două zile să apară şi nişte numiri de colonei în rezervă că şi ei, n-aşa, şi-au adus aportu'. :))))
Ieri m-au sunat de la USL local, să spun dacă sunt de acord, mai mult, dacă nu cumva vreau să fac parte dintr-un "comitet de cetăţeni independenţi" care să "supravizeze" hotărârile consiliului local. Biblio, băieţii ăştia de la USL ne aruncă înapoi cu o sută de ani, pe timpul sovietelor. Aveţi, cumva, în context, vorbind de revoluţii, nostalgia URSS şi a colectivizării de la noi?
Azi am o discuţie cu un candidat al PP-LC. Îmi este prieten şi am acceptat condiţia de sparring partner. O să mă amuz pe cinste, fiindcă vreau să-l întreb de unde o să scoată PP-ul ăsta, altul decât cel al lui Diaconescu 20 000 de coco pentru tot "omul din popor"...

Victor Pontu said...

Dom' Biblotecaru tocmai mă dădui jos de pe iapă, d-atâta călărit eu crăcănat - ea lată şi mă grăbesc să-ţi răspund.

1. Dom' Bibliotecaru, din partea mea poate să vină şi diavolul din iad am o singură pretenţie însă:

CEL CE SE VA OCUPA DE VICTIMELE COMUNISMULUI SĂ NU FIE O BEIZADEA COMUNISTĂ!
SUNT 5 MILIOANE DE VICTIME (nu căuta pe undeva confirmarea acestei cifre deoarece n-o vei găsi, dar foarte curând se pare că va apărea documentul pe piaţă) A CĂROR MEMORIE NU TREBUIE MÂNJITĂ DE INDIVIZI PRECUM ALINA MUNGIU, MONICA MACOVEI SAU VLADIMIR TISMĂNENANU!

Apropo de Tismăneanu.
Mesaj pentru monseur Ponta V.

Bre dom' ministru prim, dacă tot l-ai ejaculat pe Tismănenau, ejaculează-i şi sluga!
Mă refer la Adrian Cioflâncă!
Dacă nu ştii cine-i respectivul, întreabă-l pe amicul Şova că-ţi spune el!

:))))))))

2. Despre Alina Mungiu las-o-n bălării că-i cunosc tot dosarul de când era anul doi de facultate.
Pentru mine personal Mungioaica este una din cele trei otrepe trădătoare care l-au parazitat pe Traian Băsescu! ( Ea, Săftoaica şi Macovei)
:)))))))

Hai noapte bună!

Bibliotecaru said...

@ Victor Pontu

"Alternativa la Tismăneanu" să fie un istoric care ştie comunismul din cărţile şi documentele scrise de cei care l-au cunoscut din interior, precum domnul Tismăneanu?

Eu sunt, de exemplu, fascinat de cele ce le povesteşte la TV dl. Serghei Mizil pentru că mi se deschide accesul la o lume pe care nici măcar nu o bănuiam. Domnia sa nu a făcut istorie dar a fost foarte aproape de o nomenclatură a celor care au scris pagina socialistă a României. Marea calitate a domniei sale este că este dispus să vorbească despre asta în mod deschis, fără "înfrumuseţări" menite să minimalizeze poziţia politică a nomenclaturii. Din postura omului obişnuit, care nici nu a mers pe la Canal, dar nici nu a benchetuit pe cai mari, respectiv un elev "integrat în societate", un om supus sub vremuri... descopăr după revoluţie două lumi paralele ale comunismului faţă de care nu am avut nici o părere în perioada plină de socialism pe care "am prins-o" pentru că nu am cunoscut-o. Întrebarea este, vreau să cunosc perspectiva comunismului prin prisma unuia care a traversat conducerea comunistă a ţării ca mine (respectiv care a văzut istoria contemporană din ziare) sau vreau să cunosc comunismul prin prisma unuia care a trecut prin cele două situaţii extreme, fie victimă, fie profitor?

Bibliotecaru said...

@ nimrod

Nu realizaţi dimensiunea celor ce le spun pentru că omenirea nu a făcut încă asta. Eu vorbesc despre o revoluţie împotriva asocierilor cu caracter politic în timp ce domnia voastră îmi vorbiţi despre Green Peace şi partide. La revoluţia din 1989 lumea simţea intim ceva împotriva membrilor de partid deveniţi nomenclatură, revoluţionarii îşi revărsau ura asupra comunismului pentru că erau terfeliţi de un partid comunist. Astăzi simt aceiaşi revoltă faţă de un sistem politic care nu mai are neapărat o faţă doctrinară dar sunt dezorientaţi pentru că li se spune că aşa este în democraţie. Revoluţia va veni de la cei ce se extrag paradigmei politice pentru a înlocui sistemul politic cu un sistem social. Întoarcerea va fi, nu la sovietici, ci la organizaţia de tip tribal, ca pe vremea lui Burebista, dacă vreţi. Desigur se va face şi un salt istoric corespunzător, de data aceasta organizarea nu va fi constrânsă feudal, criteriul tribului nu va mai fi nici înrudirea şi nici apartenenţa la un teritoriu sau limba.

nimrod said...

:) Biblio,

Recunosc, cu Burebista, vorba lui Zoe Petre, contemporanul nostru, sunteţi pe val, în condiţiile revigorării de către unii şi alţii a acestei figuri istorice timpurii, dragă dar mai ales utilă legionarilor şi apoi comuniştilor în efortul lor de a scoate măcar cultural România din rândul statelor europene civilizate pentru ca, prostită, ei să o poată controla mai uşor.
Altfel, iarăşi, nu vine nici o Revoluţie Universală şi cu atât mai puţin una la noi câtă vreme căuzaşii din iarnă şi-au primit răsplata fiind cooptaţi la guvernare, prin asta aruncând în derizoriu întreaga mişcare de protest câta vreme s-a dovedit a fi fost orchestrată de la bun început. Să mai amintesc şi de ascensiunea ca să nu zic înălţarea domnului Hrebenciuc? Nu s-a schimbat nimic, Bilio, doar că partidele folosesc acum naivii şi disponibilii drept scut uman.

PS: Vă doresc o zi bună, mai ales că e o mare sărbătoare. Eu ies mintenaş la bere cu Legea Cojocaru şi nu ştiu cum o să evoluez politic. 20 000 de coco ai mei cu 20 000 ai soţiei, o punem de o vacanţă în Bora-Bora şi nici nu tre' să împart cu vreo guvernantă... deja iubesc LC!!!
A! Era să uit. Aseară am văzut-o la o tv. pe Raluca Turcan. Am fost dezamăgit să constat că starea de groggy a pedeliştilor, a Opoziţiei în general se prelungeşte. Asta poate alimenta în mod periculos creşterea tupeului sovietelor USL. :)))

Vasile, said...

Biblio,
Greu de inteles ca asa se crau sinecurile, oamenii predestinati?


Victor pontu , merge dar nu de fiecare data , sunt situatii in care p n u mai este de la Ponta ci de la G adica Geoana!

E ridicol sa fi chiar si o clipa fascinat de un golan ordinar ,beizdadea comunista,de istoriarele romantate,telenovele pentru retardati mintal ale acestor indiviz! Nu l-am auzit punindu-si cenusa in cap de citi oameni a badjocorit,violat ,distrus moral , batut sau omorat!

Nimrod,

Este greu sa intelegeti ca boii de la bicicleta lui Tismaneanu ,erau factorii de influenta si manipulare de care acest domn beneficia prin mass media covarsitoar, controlata de servicii!

Bibliotecaru said...

@ nimrod
Încep să văd un ton batjocoritor în spusele dumneavoastră... la care prefer să nu răspund.

Bibliotecaru said...

@ Vasile,

E România fără sinecură
Precum furnalul fără zgură.

Victor Pontu said...

Dom' Biblio începi să mă inirvezi!

Domnule repet:

INDIVIZI PRECUM VLADIMIR TISMĂNEANU, MONICA MACOVEI GHERGHESCU, ALINA MUNGIU PIPPIDI NU AU VOIE SĂ SE ERIJEZE ÎN VECTORI AI DEMOCRAŢIEI.

Pricipişi rumâne?
N-au decât să facă orice.
Să scrie, să facă afaceri, să, să să,......., dar nu au voie să facă un singur lucru:

SĂ DEA LECŢII DE DEMOCRAŢIE!

nimrod said...

@Biblio,

În nici un caz! Doar vă pun strâmbe din când în când, numai aşa, ca să nu uitaţi, am mai spus-o, că îndoiala rămâne primul pas spre înţelepciune...
Biblio, aveţi puţini prieteni pe net. Eu sunt unul dintre aceştia... Dacă, vorba lui Mitea Karamazov, nu aveţi nevoie de prietenia mea, recunosc, oarecum mai complicată, vă rog să-mi spuneţi.:)

Bibliotecaru said...

@ Victor Pontu
:D
Aaaaaa

Păi credem că e de la sine înţeles că eu sunt singurul din lumea care are voie să dea lecţii de democraţie.

:))))))))))))))))

Evident că lecţii de democraţie nu pot da decât profesorii de democraţie. Nu numai cei pe care îi menţionaţi, dar nimeni dintre politicieni nu ar trebui să dea lecţii de democraţie cât timp s-au organizat anti-democratic într-o clasă cu interese proprii. Nu este posibil să se dea legea electorală după cum convine anumitor partide politice, nu este normal ca instituţiile să se schimbe numai pentru a putea ca noua putere să-şi poate pună nişte oameni în posturi. Nu este normal ca statul să fie plin de oameni de partid care habar nu au pe ce lume trăiesc, ce să mai vorbim despre performanţă. Legile ar trebui să se facă conform interesului cetăţenilor, or numai asta nu se face.

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.