15 November 2012

Cine are gaze ieftine?


Nu România. România le are scumpe, cele mai scumpe din Europa... Ştire:
Bulgaria a încheiat, joi, un contract cu Rusia, pentru o perioadă de zece ani. Contractul prevede discount de 20% la preţul gazelor livrate de Rusia şi eliminarea intermediarilor. În aceeaşi zi în care a fost semnat şi un acord pentru construcţia tronsonului bulgăresc al South Stream.

Bulgaria a obținut 20% discount la prețul gazelor ruseștiDe la 1 ianuarie 2013, Bulgaria va primi gazele naturale direct de la compania Gazprom Export. Din al şaselea an va putea renegocia preţul şi volumul livrărilor, relatează Novinite. Contractul a fost semnat în prezenţa premierului Boiko Borisov şi a directorului general al Gazprom, Alexei Miller. Prevede furnizarea anuală a 2,9 miliarde de metri cubi de gaze, atât prin ruta tradiţională cât şi prin viitoarea conductă South Stream.

South Stream va transporta gaze din Rusia către Europa trecând pe sub Marea Neagră, până pe ţărmul bulgăresc. Lungimea totală a tronsonului subacvativ va fi de peste 900 de kilometri, iar adâncimea maximă va depăşi 2 kilometri.
(http://www.dcnews.ro/2012/11/bulgaria-a-obtinut-20-discount-la-pretul-gazelor-rusesti/)
Noi mergem cu gazoduct special care elimină Rusia... şi uite aşa vom avea cele mai scumpe gaze, că noi avem baaaaaani, nu glumă.

Istorie recentă:
(http://www.rtv.net/14025)

4 comments:

vaisamar said...

nu dispera , imediat ce bolsevicii concesioneaza gazele de sist la rusi o sa avem si noi reducere =)))

vaisamar said...

sau dau tara cu totul si atunci le avem pe gratis =))))

Bibliotecaru said...

Nu ştiu de ce, dar mă aştept şi la asta...

vaisamar said...

voteaza bolsevicii si continua propaganda ca sa fi sigur =)))

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.