14 November 2012

Doamna Pivniceru se pare că are destul resurse în mânecă pentru a câştiga partida de poker cu domnul Băsescu


La început se prevedea un joc pasiv din partea doamnei Pivniceru. Propunerile pentru cele două posturi, şef al DNA şi procuror şef al României, nu era nicidecum unele puternic "anti-băsiste" şi nici "useliste". Iată însă că domnul preşedinte ezită... Nu ezită în schimb doamna Pivniceru. Iată ştirea:
„Eu nu cred că va refuza, nu știu ce am să fac exact, oricum e posibil că îi numesc pe următorii doi, e posibil să reiau procedura, pentru că în standardele pe care le-am furnizat am prevăzut această dispoziție, că în această situație pot fi nominalizați următorii doi, dar nu știu ce voi face, în aces moment. Sper însă, cu multă onestitate, că procedura asta se va finalizată, pentru că nu o putem ține la infinit fără posturi-cheie ocupate, iar a doua chestiune, constat că nu putem identifica o instituție cu o persoană”, a comentat Mona Pivniceru la Digi24.

Concret, Pivniceru a dat de înţeles că vor fi nominalizaţi, în cazul unui refuz, Elena Hach ca procuror general al României, iar Claudiu Dumitrescu ca procuror şef al DNA.

Ministrul Justiției a declarat că are o relație „normală” cu președintele Traian Băsescu. „Nu am nicio reținere, pentru că procedura a fost atât de corect derulată, și candidații în sine, fiecare luață în parte, corespunde exigențelor acestor funcții, încât nu văd un motiv determinat care să pledeze pentru o nenominalizare”,a declarat Mona Pivniceru.

(http://www.dcnews.ro/2012/11/pivniceru-daca-nitu-si-irimie-sunt-respinsi-ii-propun-pe-urmatorii-nominalizati/)
Deci Niţu şi Irimie, altă Mărie, altă pălărie...
Doamna Pivniceru loveşte preşedinţii mai tare ca minerul.

Să stăm deci cu ochii aţintiţi asupra B-E-C-ului în perioada ce va veni, s-ar putea ca viaţa noastră să se schimbe.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.