16 November 2012

Se pare că Italia ne va declara război...


... pentru că altfel nu-mi explic ce vrea ambasadorul Italiei la Bucureşti să spună. Ştire:

Italia nu va accepta ca Romania sa amane dupa 1 ianuarie 2013 intrarea in vigoare a legislatiei care permite cetatenilor straini sa cumpere terenuri agricole, spune intr-un interviu pentru HotNews.ro ambasadorul Italiei la Bucuresti, Mario Cospito. Diplomatul vorbeste si despre controalele fiscale prea dese la care sunt supuse companiile, despre problemele infrastructurii rutiere, dar si despre interesul major al investitorilor italieni in agricultura si energie.


(http://www.hotnews.ro/stiri-esential-13626303-ambasadorul-italiei-mario-cospito-italia-nu-accepta-romania-amane-vanzarea-terenurilor-agricole-catre-cetatenii-straini-alti-ambasadori-plangem-foarte-des-recurgerea-controalele-fiscale-destul-dese.htm)
Am impresia că România are o problemă cu respectul printre ambasadorii României la Bucureşti. Pe lângă ambasadorul SUA la Bucureşti care ne dă indicaţii preţioase, acum văd că ambasadorii lipsiţi de respect s-au înmulţit.

Se pare că pe domnul ambasador îl preocupă proprietatea... Ca să-l ajut i-am făcut o sinteză...
Inalienabilitatea teritorială

1 comment:

vaisamar said...

poate ar trebui sa ii explici la vasile din cucuieti de pe deal vanzator de teren agricol cum e cu inalienabilitatea teritoriala =))))
ca sa ai succes maxim nu uita sa ii spui ca strainu o sa fuga cu terenu in spinare =))))

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.