13 November 2010

Cine este adi OCS?


Ştiam un "adi OCS" pe la începutul activităţii mele de blogger, un tânăr de aproximativ 30 de ani.

http://www.paralele-paralele.com/

Dacă fac cumva o confuzie, rog să mă ierte.

Cum raspunzi intrebarilor dificile din emisiunile TV? E simplu. cum iti spune mobilul. Invitat aseara la emisiunea "Subiectiv" realizata de Razvan Dumitrescu, Calin Murg, consilier la Primaria Capitalei, din partea PDL, a primit sugestii prin SMS cum sa abordeze discutia.

Calin Murg a stat cu ochii pe telefonul mobil, pe tot parcursul emisiunii "Subiectiv".

Chiar si expeditorul mesajelor care l-au inspirat pe Calin Murg pe parcursul emisiunii si-a dat seama ca telefonul democrat-liberalului a fost filmat.

(...)
Razvan Dumitrescu: Dar cine e domnul Adi? OCS.
(mai mult... http://www.a1.ro/news/politic/vezi-cum-raspunde-intrebarilor-dificile-calin-murg-consilier-la-primaria-capitalei-la-o-emisiune-tv-133605.html)

Nu ştiu de ce nu am reuşit să găsesc nicăieri filmuleţul care dovedeşte că domnul Murg a tras cu ochiul la mobil.

S-ar putea să vă surprindă, dar eu sunt perfect de acord cu ceea ce s-a întâmplat. Singurul lucru neplăcut este că domnia sa nu-şi asumă informarea şi îndrumarea şi o disimulează. Ar fi perfect dacă toţi invitaţii din lumea politicii ar veni însoţiţi de câte un laptop pe care să prezinte, atunci când intră în discuţie, documentele respective, pe cât posibil şi un link pentru a putea fi mai târziu accesate, astfel încât toată lumea să poată avea acces la ele şi să le consulte. Repet, eu nu sunt deranjat de faptul că domnul Murg a primit indicaţii pe telefonul mobil relativ la ceea ce ar trebui să spună. Desigur, dacă acele mesaje intrau în contradicţie cu credinţa domnului Murg, atunci este o problemă. Cât timp mesajele sunt însă în concordanţă cu ceea ce domnul Murg crede în intimitatea conştiinţei sale, cât timp cele spuse de domnul Murg sunt asumate de domnul Murg, nu are de ce să mă deranjeze prezenţa unui consultant politic prin intermediul telefonului mobil.

Update:

4 comments:

George_escu said...

Poate ar fi fost mai bine sa participe Dl. Adi Ocs in locul Dl. Murg :) Este totusi o diferenta intre consultant politic si sufleur

Bibliotecaru said...

@ George_escu

Dacă dl. Adi OCS ar participa la emisiuni în locul D-lui Murg... pe de o parte dl Adi OCS ar trebui să fie membru PDL, pe de altă parte, nu ar mai fi consultant şi, în consecinţă, nu ar mai fi nici plătit pentru asta.

Lucrurile nu sunt atât de simple.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=RgNulH_T048&feature=player_embedded

Bibliotecaru said...

Mulţumesc

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.