06 March 2011

Copii au un obicei


...închid ochii şi au impresia că ceea ce nu văd va răspunde similar şi astfel vor deveni invizibili. Iată însă că din ce în ce mai multă lume începe să privească peste şi printre degetele puse de guverne peste ochii noştri. România este astăzi în stadiul de ţară cu steguleţ american, România este în stadiul de ţară exploatata de către occidentali, România este atât de adormită încât nici nu observă că, în numele democraţiei, i se suge întreaga sevă naţională şi este un stat devalizat de toate resursele ei, inclusiv de resursa umană.


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

Nu am închis imediat pagina web după ce s-a terminat filmul. Ce reclamă credeţi că a apărut? Proiectul Roşia Montană este un proiect pentru România... Nu este ironic? Mai bine nici nu putea să se potrivească...
Când vă vedeţi politicienii, încercaţi să le spuneţi că nu vreţi să fiţi nici ţara de mâna a doua (vorba preşedintelui Băsescu) din care occidentalii să-şi extragă resursele, că nu vreţi să fiţi nici fabricanţii care înghit poluarea pentru produsele occidentalilor, nici sclavii occidentalilor, nici consumerişti, nici victime ale modei şi nici arzători de deşeuri (că tot se spune că România va avea mari incineratoare de deşeuri pentru a arde deşeurile altora... asta dacă nu cumva s-au şi făcut, căci nu am mai auzit nimic).

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.