04 March 2011

Într-o ţară de faliţi, nu-i mâncare, dar sunt biţi


Alo, alooo, ALOOOOO! Se aude?!?!?!?!

Viitorul sună bine. Sună atât de bine încât nu se mai aude nimic de atâtea sonerii care sună.

Vineri, 4 martie 2011 Primul-ministru Emil Boc a discutat cu reprezentanţii Vodafone despre evoluţia sectorului comunicaţiilor în România


Primul-ministru Emil Boc şi ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Valerian Vreme, au avut astăzi, la Palatul Victoria, o întâlnire cu reprezentanţii companiei Vodafone, în cadrul căreia s-a discutat despre evoluţia sectorului comunicaţiilor în România şi perspectivele acestuia.
Reprezentanţii Vodafone au prezentat, în cadrul întrevederii, planurile companiei privind investiţiile în România, apreciind că ţara noastră a depăşit perioada de criză economică şi reprezintă o destinaţie cu potenţial investiţional.
Premierul Emil Boc a afirmat că Executivul va continua să susţină, la nivel instituţional, mediul de afaceri şi să stimuleze investitorii români şi străini să-şi menţină şi să-şi extindă afacerile în ţara noastră. „Sprijinim investiţiile străine şi naţionale pentru că scopul nostru comun este menţinerea şi crearea de locuri de muncă”, a subliniat primul-ministru. În acest context, şeful Executivului a subliniat modificările aduse Codului Muncii, menite să flexibilizeze piaţa muncii din România şi să încurajeze crearea de noi locuri de muncă.
În ceea ce priveşte dezvoltarea sectorului comunicaţiilor, premierul a prezentat oportunităţile pe care le oferă investiţiile susţinute de Guvern şi finanţate din fonduri europene, între care şi promovarea Proiectului de dezvoltare a unei infrastructuri de internet în bandă largă în zonele defavorizate. Pentru acest proiect este disponibilă suma de 84 de milioane de euro, prin intermediul fondurilor structurale (Axa prioritară III din Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice). Obiectivul proiectului este acoperirea cu infrastructură broadband a teritoriului naţional, îndeosebi localităţile din spaţiul rural.
În acest context, reprezentanţii Vodafone au subliniat importanţa pe care o are dezvoltarea reţelei de internet în zonele rurale.

La întrevederea de la Palatul Victoria au participat Vittorio Colao, CEO Vodafone Group, Michel Combes, CEO Vodafone Europe Region, Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania şi Marian Velicu, Corporate Affairs Director .

(sursa: http://www.guv.ro/primul-ministru-emil-boc-a-discutat-cu-reprezentantii-vodafone-despre-evolutia-sectorului-comunicatiilor-in-romania__l1a112536.html)

Mâna la chipiu şi... să trăiţi bine!

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.