29 May 2010

Mâine va fi colegiul director al PDL


http://assets.money.ro/assets/articles/2010/05/27/580096/images/size5.jpg
(sursa: http://www.money.ro/politica-administratie/colegiul-director-al-pdl-convocat-duminica-pentru-validarea-amanarii-conventiei-nationale.html#galerie)

Conducerea lărgită a democrat-liberalilor se reuneşte duminică, de la ora 15.00, la Palatul Parlamentului, pentru a valida decizia Biroului Permanent Naţional de amânare a alegerilor interne pentru începutul anului 2011. Şedinţa se va desfăşura la sala Drepturilor Omului din Palatul Parlamentului, unul din subiectele aflate pe agendă fiind data desfăşurării Convenţiei Naţionale a PDL. Biroul Permanent Naţional al PDL a decis să propună membrilor Colegiului Director amânarea alegerilor la vârful partidului pentru începutul anului viitor, măsura fiind socotită necesară pentru ca formaţiunea să se concentreze pe activitatea guvernamentală.
"Este o propunere a Biroului Permanent către Colegiul Director, care se va întruni la sfârşitul acestei luni, legată de amânarea alegerilor în PDL la nivel naţional până la începutul anului viitor, hotărârea fiind adoptată de BPN cu doar două abţineri. Considerentul clar este că trebuie să ne concentrăm pe implementarea măsurilor din memorandumul cu FMI şi cu rezolvarea problemelor economice şi sociale ale ţării", a declarat vicepreşedintele Gheorghe Flutur la finele şedinţei Biroului Permanent Naţional desfăşurată luni.
Flutur a precizat că alegerile interne la nivel local vor continua conform graficului stabilit, fiind amânată doar alegerea liderilor la nivel naţional. Decizia urmează să fie oficializată prin vot de către Colegiul Director.
Tot în cadrul Colegiului Director se va analiza propunerea ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, ca demnitarii partidului să renunţe la administrarea afacerilor pe durata exercitării demnităţii publice şi să renunţe la acţiunile la companiile care derulează contracte cu statul.

(sursa: http://pdlsenat.ro/presa-comunicate/colegiul-director-pdl-va-fi-convocat-duminica-30-mai)

Anumiţi lideri PDL vor să amâne sfârşitul domnului Boc. În comunicat se spune vă aceştia fac parte din Biroului Permanent Naţional...

http://www.pdl.org.ro/echipa/21.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/1.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/22.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/23.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/24.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/25.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/26.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/27.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/28.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/29.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/30.jpghttp://www.pdl.org.ro/echipa/31.jpg

ŞI AŞA MAI DEPARTE o o o
(sursa: http://www.pdl.org.ro/index.php?page=echipaPDL&pag=1&echipaShow=1&perPag=6&tel=&fax=&web=&eMail=)

1 comment:

Antiignorantu said...

Romania se va APARA cu RACHETE INFORMATIONALE COMPLEMENTARE - TRIADA RIC !!!

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.