28 April 2011

Numai ce am scris....


... că anul trecut era un zvon că domnul Sebastian Lăzăroiu va prelua Institutul Naţional de Statistică şi puneam în legătură acest zvon cu manipularea statisticilor oficiale într-un mod în care domnul Boc să dea bine în faţa populaţiei...

http://bibliotecarul.blogspot.com/2011/04/cand-vrei-sa-minti-cel-mai-eficient.html


... în contextul în care Eurostat pune sub semnul întrebării datele din România... şi, iată că aud domnul Lăzăroiu îşi anunţă plecarea de la Palatul Cotroceni. Chiar nu o fi nici un fel de legătură între aceste ştiri?

http://thumbs.ziare.com/Sebastian-Lazaroiu--Geoana-spera-sa-ajunga-presedinte-interimar/b1dc5a801608f287e/240/0/1/70/Sebastian-Lazaroiu--Geoana-spera-sa-ajunga-presedinte-interimar.jpg
(sursa foto: http://www.ziare.com/lazaroiu/consilier-prezidential/sebastian-lazaroiu-geoana-spera-sa-ajunga-presedinte-interimar-1060982)

Şi pentru că tot veni vorba, astăzi făceam comparaţie între preşedinţi. Unul interimar, drept, demn... cel de al doilea... cum îl vedeţi.


(fotografie din Galeria Foto - Autor Alexandru Micsik / Administraţia prezidenţială)

http://blogs.laweekly.com/stylecouncil/rsz_miser.jpg
(sursa foto: http://blogs.laweekly.com/stylecouncil/2009/08/stage_raw_the_miser.php)

Nu ştiu... poate că sunt eu suflet de artist... dar chiar merg împreună informaţiile astea, se leagă între ele. Viaţa bate filmul.

Nu pot să nu adaug următorul clip... prea îl găsesc asemănător pe domnu Lăzăroiu cu don Basilio.

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.