18 April 2011

Scurt domnule, scurt de tot


În ceea ce priveşte "băile de mulţime", Traian Băsescu a subliniat că "băile de mulţime le faci de regulă când sunt adunări publice sau la evenimente".

"Ultimele reuşite în acest sens le-aţi văzut la Iaşi. Aţi văzut ce reuşită a fost acea baie de mulţime cu fluierături...", a spus, zâmbind, şeful statului.

"Nu am obiectivul acesta. ...Nu sunt îndepărtat deloc de oameni. Oamenii trebuie să aibă răbdare, dar sunt lucruri asumate. Pentru mine nu este o surpriză schimbarea atitudinii faţă de mine, atâta timp cât oamenii nu acceptă să trăiască într-o Românie modernă. O Românie modernă înseamnă o Românie pe care nu o fac 15 miniştri, ci o fac 22 de milioane de români. Eu astăzi sunt, mâine nu mai sunt preşedinte, depinde de români cum vor să aibă ţara", a afirmat Băsescu.
(sursa: http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/basescu-oamenii-nu-accepta-sa-traiasca-intr-o-romanie-moderna-222720.html)

DEMOCRAŢÍE, democraţii, s. f. Formă de organizare şi de conducere a unei societăţi, în care poporul îşi exercită (direct sau indirect) puterea. – Din fr. démocratie.

Ei bine, după domnul Băsescu, chiar dacă oamenii nu acceptă să trăiască într-o Românie modernă, ei trebuie OBLIGAŢI SĂ ACCEPTE, pentru că habar nu au ce le este bine. Românii nu vor nici reforma, dar reforma se face, românii nu au pic de încredere în preşedintele, în premierul preşedintelui şi în parlamentarii actuali ai preşedintelui, dar nimeni nu-şi dă demisia. Românii au o problemă cu faptul că statul nu le mai acordă serviciile pe care le-au plătit, dar domnul Băsescu este convins că românii nu au dreptul să primească servicii, ei nu trebuie să fie "asistaţi". Până la urmă domnul Băsescu are dreptate, avem nevoie de un stat modern, avem nevoie de o oligarhie dictatorială, democraţia este demodată şi anacronică... Votaţi Băsescu! Băsescu reales! "Eu astăzi sunt, mâine nu mai sunt preşedinte, depinde de români cum vor să aibă ţara".

No comments:

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.