04 May 2012

Iată o moderare şi la domnul Năstase


Încep să mă întreb pe cine am "călcat pe bătături". Mai exact cine este acest "ZOE, fii barbata!", o persoană îndeajuns de importantă încât să i se permită comentariile uşor suburbane şi, iată, să am un comentariu în moderare... şi totuşi îndeajuns de neimportantă pentru a avea mesaje suburbane (căci mă îndoiesc, şi sper, că un personaj important al României nu poate avea un asemenea limbaj, mai ales într-un spaţiu public).

Despre ce este vorba? După ce am fost atacat suburban, cu tot felul de jigniri, i-am transmis doamnei/domnului "ZOE, fii barbata!" mesajul că începe să piardă respectul meu...
Bibliotecaru mai 2, 2012 la 3:14 pm

@ ZOE, fii barbata !
Stimate domn,
De regulă dau trei avertismente. Domnia voastră sunteţi însă mult prea virulent pentru asta… Aşa că vă dau primul şi ultimul avertisment, ca să nu mai pierd timpul inutil. La prima ieşire de tipul spusei de mai sus veţi intra pe lista celor ce le-am retras respectul meu implicit. Lista este publică, poate fi consultată de oricine pe blogul meu http://giconet.blogspot.com/ … în consecinţă toată lumea va cunoaşte faptul că v-am retras respectul meu. Dacă domnia voastră chiar vă doriţi asta, continuaţi. Cam atât am avut să vă transmit.

ZOE, fii barbata ! mai 3, 2012 la 7:36 am

@Bibliotecaru,

În primul rând, te adresezi unei persoane inexistente, numindu-ma “domn”!
Stiu însa ca faci asta ca sa ma jignesti, rautatile tale nu ma ating asa ca, da-i înainte cu tupeu !
Faptul ca ma treci pe “lista neagra” îmi da fiori reci pe sira spinarii, sa stii !
Mi-e atât de frica, ca n-am unde sa dorm la noape ! Pai, noi suntem obisnuiti sa nu fim respectati în tara asta, de aproape 8 ani suntem tratati mai rau decât animalele si nu avem dreptul sa protestam. Dar se pune întrebarea, cine îti închipui tu ca esti ca sa ma afecteze pe mine, lipsa respectului tau ?! Oi fi vreun Napoleon, vreun Papa de la Roma, sau poate
Cardinalul de Richelieu ( asta mai curând, ai aspect de Eminenta Cenusie)
si daca îti cad în disgratie va fi vai de capul meu ?! Sau te visezi vreun Henric al VIII – lea si ma vezi un fel de Anna celor 1000 de zile ?
Chiar nu sesizezi ca esti ridicol ?!

Bibliotecaru mai 3, 2012 la 12:19 pm

@ ZOE, fii barbata !

Nu este nici o listă neagră, este exact ce am spus, lista celor care nu se mai bucură de respectul meu. Eu cred că sunteţi de sex masculin… dacă mă înşel, este şi mai grav pentru felul domniei voastre de a fi. Te-ai aştepta, nu-i aşa, de la o domnişoară sau de la o doamnă la un alt tip de atitudine, mai sensibilă.

Eu nu am timp să mă cert cu domnia voastră, dacă mai insistaţi cu agresivitatea vă retrag respectul şi cu asta basta, nu vă mai dau atenţie, puteţi să vă certaţi în intimitate. Până acum există o singură persoană care şi-a continuat agresivitatea după cei i-am retras respectul şi a ajuns pe o a doua listă (cea de deasupra), dar sper eu să nu fie cazul cu domnia voastră.

Poate totuşi vă onorează să figuraţi pe acea listă alături de câteva nume selecte, în frunte cu preşedintele Traian Băsescu.

Comentariul tău e în așteptare.

Bibliotecaru mai 4, 2012 la 1:29 pm

:D
Răspunsul meu către domnul “ZOE, fii barbata” a rămas, din greşeală, în moderare… :D

(http://nastase.wordpress.com/2012/04/28/despre-misiunea-noului-guvern-1/#comment-160057)

După cum se vede, un mesaj mi-a rămas în moderare. Se prea poate că moderatorul blogului să fi considerat necesar să "oprească" acest mic "scandal" în devenire. Nu e nici o problemă în asta, dar ar fi trebuit să spună ceva, să nu pară că am scris nimic. :D


(http://nastase.wordpress.com/2012/04/28/despre-misiunea-noului-guvern-1/#comment-159989)

13 comments:

Vasile, said...

Biblio,

O rautate ar fi ca acum Nastase este la putere si eu am intrebat de nenumarate ori , cum va fi blogul lui Nastase la putere?

O nerautate ar fi faptul ca si inteligentul Nastase are o echipa de neinteligenti ,sau cine stie...!

Eu v-am avertizat de mult ...si de ce ma fortati sa va spun , v-am spus eu!

Vasile, said...

aaaa am uitat sa va reamintesc ca si acolo este o cloaca de pupincuristi, culmea unii imi sunt chiar prieteni in viata reala!

Bibliotecaru said...

:D
Nu e o problemă, sunt obişnuit.

La început spuneau că sunt USLaş, acum îmi spun că sunt PDList... nimic nou.

dArtagnan said...

Mie mi-au rămas două în moderare în ultimul timp...Nu mă grăbesc cu concluziile, totuși...

Bibliotecaru said...

Dacă vor fi scoase din moderare... fac update... :D

dArtagnan said...

Mda, nu mai este nicio îndoialaă. La două aticole diferite, comentariul meu despre admiterea la clasa a V-a a fost sărit, a rămas în moderare...Asta nu mai este o întâmplare. Păcat...

Bibliotecaru said...

@ dArtagnan

Sper că nu sunt în moderare la mine pe blog :D

vaisamar said...

la tine e o bucurie sa scrie lumea =))

Bibliotecaru said...

@ vaisamar
Acest este lumea bloggingul. Eu mă bucur că lumea citeşte şi, mai ales, că se implică. Dacă reuşim să ne simţim şi bine, este un real succes.

vaisamar said...

chiar ai impresia ca citim elucubratiile dumitale=)

Bibliotecaru said...

@ vaisamar

Stimate domn,
Nu suntem la şcoală, nu trebuie să pregătiţi lecţia, nu trebuie să aşteptaţi chinuit să se termine ora... Sunteţi un om liber să citiţi sau să nu citiţi. Sunteţi liber să comentaţi sau să nu comentaţi. Sunteţi liber să intraţi pe acest blog sau să nu intraţi. Nu vă sileşte nimeni să faceţi ceva sau să nu faceţi ceva... aceasta este libertatea.

Eu am început să fac blogging pentru a nota lucrurile pe care aş vrea să nu le uit. Asta fac şi acum, notez ce observ, zi de zi, pentru a nu uita timpul care trece pe lângă mine. Nu am pretenţia că scriu istorie, scriu istoria mea, aşa cum o percep eu. Faptul că cineva este interesat de cum văd eu lumea este un bonus. Dacă nu vi se pare interesant, nu e nici o problemă. Eu nu încerc să fiu interesant pentru domnia voastră, nu sunt precum ziarele sau emisiunile TV care au o activitate comercială.

epolitikon.wordpress.com said...

Eu n-am avut probleme la moderare, la Adrian Nastase, desi nu intotdeauna am fost de acord cu subiectul, in schimb nu am cautat sa-mi fac tovarasi de conversatie pentru ca-i evident ca acolo e o cloaca de indivizi care au o intreaga viata sociala in a se produce pe acel blog, deci...nu le mai puneti pe toate la suflet ca nu-i chiar asa.

Bibliotecaru said...

@ epolitikon.wordpress.com

:D Nu le pun la suflet, probabil că e ceva întâmplător. Mesajul, după cum aţi văzut, nu are nimic special în el. Fac şi eu o glumă...

© Gheorghe Florescu, 2008 Acest site este un pamflet politic şi, uneori, cultural, trebuie deci tratat ca atare.